2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Slm kızlar..Gece hiç uyuyamadım uykusuz günler erken geldi sanki? Ve solumda uyuyunca kalp atışlarımı duyuyorum kalbimde sıkışıyor bir ben miyim bunu yaşayan...???
Benim de çarpıntım çok oluyor. Sol kulağımda kalp atışımı duyuyorum bazen. Doktoruma sordum sık sık tansiyonuna bak dedi. 12-8’in üstüne çıkmazsa sorun yok dedi. Benim de 10-6 yada 9-5 çıkıyor.

Canım benimki geçen ay 5 haftada 500 gr civarı almıştı bu ay 4 haftada 900 gr almış. Son aylarda daha hızlanıyor kilo alımları. Alır yani merak etme
insallah cnm 3 olsa yeter once saglik tabi.
nar pekmez tahin falan yiyorum süt de iciyorum gunde 2 bardak ama sütü sade icemiyorum tabi.gunduz nesquikle aksam sutlu türk kahvesi yapiyorum ama cok az atiyorum kahveyi.bi bardak sute iki cay kasigi atiyorum.doktor gunde bi fincan kahveden bisey olmaz dedi.

Canım benim bebeğim de 32+0da 1874 gr idi. Fakat karın cevresi 31.haftayla uyumlu. Nedenmiş sordun mu? Zayıf olduğu anlamına mı geliyor acaba?
Valla canım geçen hafta detaylı usg yapan doktora yönlendirdi. Kilo alamamıştı ve haftası olarak geri çıktı karın bölgesi. Kan akışına falan baktılar, beslenemiyor mu diye, her şey normal çıktı. Doktor gelişim geriliği dedi sonuç olarak.
Ama ben hiç takılmadım. Kilo alamamasını da o hafta moralim çok bozuktu akşamları da yemek falan pek yiyememiştim ona bağladım.
Karın çevresi 2 hafta geri demişti geçen haftaki kontrolde. Bu sefer 1buçuk hafta kadar geride dedi. Belki yapı olarak karın kısmı ince olacak bilemiyorum, ya da arayı kapatırlar belki.
2 hafta sonraya çağırdı bakalım zaman nasıl çıkacak. Ama dediğim gibi bence çok önemli bi şey değil, biz yemeye devam edelim:))

tinyrose canım benim de 31 de 1500 dü, sen beslenmeye devam et o alacaktır. Bir de eti ne kadar yiyorsun bilemiyorum ama biraz arttırabilirsin. 32 den sonra da hızlı kilo alıyorlarmış canım inşallah alır kilo :)

32+0da 1874 idi. Kilo konusu benim de kafama takılıyor ama erken doğum olmadığı müddetçe sorun değil kilosu bence alır canım
Canım benim kızım 31+4 de 1880 gr dı.
38 haftalıkken dogum yaptım 3165 gr dogdu prensesim takma hiç kiloyu sezeryan olmycaksn 39 40 da dogum yapcaksan 3500 bile olur bebek yani

Slm kızlar..Gece hiç uyuyamadım uykusuz günler erken geldi sanki? Ve solumda uyuyunca kalp atışlarımı duyuyorum kalbimde sıkışıyor bir ben miyim bunu yaşayan...???
ben de çok uyanıyorum malesef bel.ve vajina ağrısı beni mahvediyor geceleri kalkıp yürüme ihtiyacı hissediyorum yoksa belim çok ağrıyor..kalp sıkışması yaşamıyorum ama nefesim kesiliyor hissi var benim de..az kaldı inşallah

Sen güzelce beslenmene devam et o büyüyecektir Moralinide yüksek tut canım. Daha öncede bu örneği vermiştim eşimin akrabası normal haftasında doğurdu ve kızı 2100 gr dı şuan dört yaşında ve tombik bile diyebiliriz. Doğarken öyleydi ama sonra çok güzel gelişti herşeyi

Canım senin dediğin bana ilk aylarda çok oldu öyle bir kalbim atıyorduki kalbim sanki kulağımın içinde gibiydi ben oğlumda solumda çok rahat etmiştim ama kızımda solumda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum gibi oluyorum yataktan kendimi zor atıyorum sağıma yatıyorum rahatça uyuyorum valla çözümü böyle buldum gündüzleri yatarsam solumda geceleri sağımda uyuyorum

Tansiyon normaldi ama bu saatten sonra oda çıkarsa hiç şaşırmamm

Bel ağrısıda oluyor ama durduk yere değil aşırı ev temizliği yaptığımda dip bucak Günler geçmiyor sanki şimdi bari güzel uyuyabilsek bebek geldiğinde (sağlıklı gelsinlerde) uyutup uyutmiycağı belli değil bol dinlenmek lazım uyuyabilirsek oda yeter

Ben hep sağıma yatardım kızlarımdada sağda yattım sağda uyandım,simdi sağda karnım ağrıyor soldada kalp sesinden uyuyamıyorum birde sırtüstüde çok yorucu birgün oluyor ertesi benim gibi usta acemi yoktur herhalde çok farklı bir hamilelik geçirdim hayırlısı olsun hepimizin hakkında sağlıkla gelsin prensler prensesler

malesef cnm eti yiyemiyorum.haftada bir balık yiyorum.mantar falan yiyorum bi yerde okumustum et yiyemeyen mantar yesin gibisine aklimda kalmis.sütu arttirdim 1 bardak iciyordum 2 ye cikarttim.
cnm simdi kac kg oldu senin bebis kacinci haftandasin

masallah cnm. once sagligini dusunuyorum kilo 2.planda kaliyor.ama zayif bebek olursa da korkarim bakamam diye cekiniyorum.3 tam ideal bence.zaten 3 ten fazlasini hic bekmiyorum olmasa da olur zaten.
buyusun insallah minikler bakmasi kolaylassin

Masallah daha da iyi olacak insallah annesi sen uzme kendini yeterki :)

32 olduk canım 1750 oldu ama karın çevresi 1 buçuk hafta geride çıkıyor maalesef, ama sağlıklı olsun diyorum buna şükür :)
Kemik kaynatıp suyuna çorba veya yemeklere eklesen de faydası olurdu canım öyle denesen olmaz mı?

durduk yere de bel ağrısı yaşıyorum malesef ya is yapınca zaten felaket oluyor ..inşallah uslu bebekler olurlar sakın huylu olurlar kolik falan olmazlar inşallah yoksa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…