- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.201
Kizlar 31+2 yim bugun. Randevum vardi. Kilosu 1744 boy 44 cm cikti degerlendiremedim. Normal mi az mi veya cok mu. Bilgisi olan var mi acaba. Sizlerin nasil
kaynanayi bosver de annen gelseydi iyiydi.kaynanan gelse keske gelmeseydi derdin emin ol.anca basina is acardi.seni strese sokardi.ben de keske esimle ben tek olsak diyorum.en guzeli.esin adina da cok gecmis olsun.guvenebilecegin bi arkadasin var mi en azindan sadece dogumuna gelsin.Var hepsi var hic kimsede gelmez şimdiye kadar biri beni aramadi bile birsey olur belki ister diye annem dahil
Cok teşekkür ederim canim arkadaşım gelirim diyor sağolsun ama ben kızıma tek baktım bir terslik olmazsa inşallah bu çocuğumada bakarım diyorum ama bilmiyorumkaynanayi bosver de annen gelseydi iyiydi.kaynanan gelse keske gelmeseydi derdin emin ol.anca basina is acardi.seni strese sokardi.ben de keske esimle ben tek olsak diyorum.en guzeli.esin adina da cok gecmis olsun.guvenebilecegin bi arkadasin var mi en azindan sadece dogumuna gelsin.
Canm tesekkurler cevap icin. Sevindim normalse iyi.Masallah canim normal araliktaymis ayni haftada kizim da 1760 gr di.
Çok geçmiş olsun canım bence git bir görün tecrubem olmadığı için yardimci olamıyorum ama sonuçta bir bakarlar neden kaynaklanıyor diye.Kızlar uyanık olan var mı benim baya sancım var adet sancısı gibi geçmiyor soğuk mu aldım acaba acile gitsem mi şimdi?
Canm karnin sert mi pekiKızlar uyanık olan var mı benim baya sancım var adet sancısı gibi geçmiyor soğuk mu aldım acaba acile gitsem mi şimdi?
Arada çok sertleşiyor zaten kaç haftadır sertleşme ve ağrı oluyordu doktorum normal dedi de bu bildiğin adet sancısı canımCanm karnin sert mi peki
Sağol canımm özel yok bulunduğum yerde devlete gidiyorum bakarlar mıÇok geçmiş olsun canım bence git bir görün tecrubem olmadığı için yardimci olamıyorum ama sonuçta bir bakarlar neden kaynaklanıyor diye.
Bakarlar cnmSağol canımm özel yok bulunduğum yerde devlete gidiyorum bakarlar mı
cnm iki cocukla bu sefer zorlanirsin.esinde yeni kaza gecirmis pek faydasi dokunamayabilir.bence arkadasin geksin.onun zor zamaninda da sen yaninda olursun.napcan aileler destekci olmayinca yine arkadas daha iyi seni anlar destekcin olur.Cok teşekkür ederim canim arkadaşım gelirim diyor sağolsun ama ben kızıma tek baktım bir terslik olmazsa inşallah bu çocuğumada bakarım diyorum ama bilmiyorum
Hiç spekulumla muayene olmadım. Şimdi netten baktım spekulum ne diye dahada tırstım :))Çatı muayenesinde kendinizi kasmayın rahat olmaya çalışın. Spekulumla muayene olmak gibi bir şey. Çatalda gövdenizi minderin ucuna kadar getirin, kendinizi yukari çekmeyin.
Güzel günlerde kullanın çok tatlıKızlar besigimin kendi setinin aynısından bugün renkli olarak bir takımda annemle kendimiz diktik.maliyet 55 TL tavsiye ederim nasip olursa farklı farklı kullanmış olucaz.simdi puset örtüsü yapicaz inş.
Geçmiş olsun canım naptın gittin mi ?Kızlar uyanık olan var mı benim baya sancım var adet sancısı gibi geçmiyor soğuk mu aldım acaba acile gitsem mi şimdi?
Evet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruzGeçmiş olsun canım naptın gittin mi ?
Gecmis olsun canimEvet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Sağol canımm Rabbim zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimizeGecmis olsun canim
Canım cok gecmıs olsun . Ne durumdasın ? Rabbim sağlıcakla vaktiyle kucaklarımıza almayı nasip etsinEvet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Canım çok geçmiş olsun. Bizi haberdar et durumundan.Evet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?