2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence 10 gün sonra git
Arkadaşlar stresten bebek düşer mi
Ben çok aşırı stresli Bi insanım genel yapım bu ilk gebeliğimde stresi içinde geçti hiç bişey olmadı
Kizlar galiba bende mantar basladi. Sarimsi akinti, kasinti, koku dogal bir çözümü var mi acaba, illa ilac mi verir doktor (
Hayır doğal Bi yolu yok Dr fitil verir Dr a git

Hayirli olsuunn :) benimde erken dollenme olmuş. Keseyi hemen adetten sonra gördük. Degerlere cok takılma keseyi gordukten sonra degerlere bakilmiyor bile

Hayirli olsuunn :) benimde erken dollenme olmuş. Keseyi hemen adetten sonra gördük. Degerlere cok takılma keseyi gordukten sonra degerlere bakilmiyor bile
Teşekkür ederi bazı hamile arkadaşlar değerin yüksek ikiz olabilir dediler ondan kıyaslamak istedim gerçi doktor erken döllenmeden dolayı yüksek dedi ama merak işte :)

Teşekkür ederi bazı hamile arkadaşlar değerin yüksek ikiz olabilir dediler ondan kıyaslamak istedim gerçi doktor erken döllenmeden dolayı yüksek dedi ama merak işte :)
Kesede bebegi gorduyseniz ikiz degildir sanirim :) bende ikizlerim olsun isterim ama ne bende nede esimin ailesinde yok :)

Kızlar dün size kan testi yapacam tekrar demiştim sonuçları az önce aldım 4 günde betam 53 den 279 çıkmış. Sizce hala dusuk mu ?

Mrh arkadaşlar. Ekteki görüntüde bizim bebişim. cinsiyet teorisine göre ne olabilir?

Ben de merak ettim şimdi hiç duymamistim :)

Canım keseye göre erkek :) bebeğin durduğu yere göre kız sonraki haftalarda nasıl olacak ona bakmak lazım :)

Ramzi teorisini ben de duyduğumdan beri yerli yabanci kaynaklari arastirdim ama bi yanlis anlasilma var sanirim turkce sitelerde bebegin kesede durdugu yere gore cinsiyet söylüyorlar fakat normalde bakilmasi gereken sey kesedeki plasentanin yerlestigi konumun yönüymüs mesela şöyle kirmizi isaretli olan yerde plasenta solda mavi isaretli olanda sagda kirmizi olan kiz mavi olan erkekmiş

Eklentiler

• 825B030C-C77A-474D-900B-6CDBA3C58662.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 6F2D5D67-1117-4B89-9F9D-437C4438F0AE.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…