- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.841
Kişilik maalesef ben de her şeyde hemen ağlayan bi insanım ama üzmemek gerekiyor kendimizi..Her zaman öyle ama ben aşırı hassasım maalesef ya , keşke böyle olmasam
Bence 10 gün sonra gitBenim son adet tarihim 5 mart. Kan testi ile bat tan 2 gün önce öğrendim 159 du. Benim kesem ne zaman görülür. Çalışıyorum izin alıp doktora gitmem büyük sıkıntı. Ultrasona girdiğimde kesem görünsün istiyorum. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim. Yardımcı olur musunuz.
Ben çok aşırı stresli Bi insanım genel yapım bu ilk gebeliğimde stresi içinde geçti hiç bişey olmadıArkadaşlar stresten bebek düşer mi
Hayır doğal Bi yolu yok Dr fitil verir Dr a gitKizlar galiba bende mantar basladi. Sarimsi akinti, kasinti, kokudogal bir çözümü var mi acaba, illa ilac mi verir doktor (
Sende gördn mü cnm hayrlı olsun bende gördüm bugün:)
Hayirli olsuunn :) benimde erken dollenme olmuş. Keseyi hemen adetten sonra gördük. Degerlere cok takılma keseyi gordukten sonra degerlere bakilmiyor bileSelam arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim hcg değerleriniZ nasıldı acaba???? Benim erken döllenme olmuş 1355 çıktı keseyi gördük bebiş için 10 gün sonraya çağırdı dr.. Sizlerin nasıldı?
Canım gözün aydın Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin:)
Canım ablamda da vardı. Sirkeyle yikiyordu lavaboda iyi geliyor diyordu. Hamilelikte zarari olur mu bilmem tabiiKizlar galiba bende mantar basladi. Sarimsi akinti, kasinti, kokudogal bir çözümü var mi acaba, illa ilac mi verir doktor (
Teşekkür ederi bazı hamile arkadaşlar değerin yüksek ikiz olabilir dediler ondan kıyaslamak istedim gerçi doktor erken döllenmeden dolayı yüksek dedi ama merak işte :)Hayirli olsuunn :) benimde erken dollenme olmuş. Keseyi hemen adetten sonra gördük. Degerlere cok takılma keseyi gordukten sonra degerlere bakilmiyor bile
Kesede bebegi gorduyseniz ikiz degildir sanirim :) bende ikizlerim olsun isterim ama ne bende nede esimin ailesinde yok :)Teşekkür ederi bazı hamile arkadaşlar değerin yüksek ikiz olabilir dediler ondan kıyaslamak istedim gerçi doktor erken döllenmeden dolayı yüksek dedi ama merak işte :)
Yok sadece 5mm keseyi gördük bebek için 10gün sonra gel dediKesede bebegi gorduyseniz ikiz degildir sanirim :) bende ikizlerim olsun isterim ama ne bende nede esimin ailesinde yok :)
Hadi bakalim bakarsin ikizdir. Hayirlisi olsunnYok sadece 5mm keseyi gördük bebek için 10gün sonra gel dedi
Sirke mantikliymis, ben bi arastiraym. Tesekkur ederimCanım ablamda da vardı. Sirkeyle yikiyordu lavaboda iyi geliyor diyordu. Hamilelikte zarari olur mu bilmem tabii
Mrh arkadaşlar. Ekteki görüntüde bizim bebişim. cinsiyet teorisine göre ne olabilir?
Bence değil canım hayırlı olsun .. adetin ne kadar gecikti.Kızlar dün size kan testi yapacam tekrar demiştim sonuçları az önce aldım 4 günde betam 53 den 279 çıkmış. Sizce hala dusuk mu ?
Canim benim bat 12 nisandi ama battan 6 gün önce kan tahlili yaptım 9 çıktı 3 sonra yaptım 53 çıktı 4 gün sonra 279 çıktı.Bence değil canım hayırlı olsun .. adetin ne kadar gecikti.
Mrh arkadaşlar. Ekteki görüntüde bizim bebişim. cinsiyet teorisine göre ne olabilir?
Ben de merak ettim şimdi hiç duymamistim :)
Canım keseye göre erkek :) bebeğin durduğu yere göre kız sonraki haftalarda nasıl olacak ona bakmak lazım :)
İnş cnm amin:)Ayy insallah hep boyle gider bebisler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?