- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.861
Sanada günaydın cnm:)Mutlu sabahlar
Bende var şişknlk gaz mı anlamadm hep gaz çıkartyorum eşim bebek desede bence gazGünaydın kızlar karnımda hep bi şişkinlik ve bel ağrım oluyor sizde de var mı bu durum
Kuzm stres yapma bence kat kat artşı olmş dr nedn gtmedn keseyi görmeyr git için rahatlasnKızlar dün size kan testi yapacam tekrar demiştim sonuçları az önce aldım 4 günde betam 53 den 279 çıkmış. Sizce hala dusuk mu ?
Canim benim benim aile doktorum var ve o karar vermeden kağıt vermeden pek kafama göre takılamiyorum maalesef. Hastaneye gitsem nasıl olur bilmiyorumKuzm stres yapma bence kat kat artşı olmş dr nedn gtmedn keseyi görmeyr git için rahatlasn
bende de şişlik oluyor gaz problemi de var. Bir de kasıklarım regl zamanı gibi hafif sancılar oluyor.Günaydın kızlar karnımda hep bi şişkinlik ve bel ağrım oluyor sizde de var mı bu durum
Ben senn yernde olsam özele giderdm keseyi görrdüm aile sağlıga gitmezdm cnmCanim benim benim aile doktorum var ve o karar vermeden kağıt vermeden pek kafama göre takılamiyorum maalesef. Hastaneye gitsem nasıl olur bilmiyorum
Aynıymşsz cnm o gaz beni bitrdi ya her dkka oluyor olmazsa agrı yaşıyorum:)bende de şişlik oluyor gaz problemi de var. Bir de kasıklarım regl zamanı gibi hafif sancılar oluyor.
Canim ben yurtdışında yaşıyorum,burda sağlık hizmetleri tamamen ücretsiz olduğu icin özel hastane icin pek bilgim yok. Ama bugün klinike gidip başka bir doktora gostericem değerlerimi kafayı yemedenBen senn yernde olsam özele giderdm keseyi görrdüm aile sağlıga gitmezdm cnm
Anladm cnm bencede göster yoksa hep düşünceksn senle aynıyız aslnda gitsen keseyi görevlrsn çok kafana takma sana zarar cnm anca bebegide etklyrsn böle yaptgnda poztf olCanim ben yurtdışında yaşıyorum,burda sağlık hizmetleri tamamen ücretsiz olduğu icin özel hastane icin pek bilgim yok. Ama bugün klinike gidip başka bir doktora gostericem değerlerimi kafayı yemeden
Akşamları ve sabahları daha çok oluyor bende gaz. Ama sancı nin sebebi rahim in genişlemesi olabilir mi kızlar, bir de benim regller hep sancılı olurdu ağlar terler, kıvranır, kusardım hattaAynıymşsz cnm o gaz beni bitrdi ya her dkka oluyor olmazsa agrı yaşıyorum:)
Test yaptın mıbende de şişlik oluyor gaz problemi de var. Bir de kasıklarım regl zamanı gibi hafif sancılar oluyor.
Canım gayet güzel benimki 3 gün önce 48 sonra bi 3 gün sonra 194 çıkmıştı yani seninkiler daha yüksek :)Canim benim bat 12 nisandi ama battan 6 gün önce kan tahlili yaptım 9 çıktı 3 sonra yaptım 53 çıktı 4 gün sonra 279 çıktı.
Canm ondan zaten yaşıyoruz sık idrara cıkma gaz sorunu ondan zaten ilk zamanlarda gaz oluyormş benmde arada regli ağrısı gibi ağrı giryr ckıyor öle Sanmam cnm mesanen genişledgi için agrı yapıyordur adet zamanı gibi durum yaşamayız o zamn şiddetli oluyorduAkşamları ve sabahları daha çok oluyor bende gaz. Ama sancı nin sebebi rahim in genişlemesi olabilir mi kızlar, bir de benim regller hep sancılı olurdu ağlar terler, kıvranır, kusardım hatta, ondan mı acaba şimdi böyle oluyor
canım bugün 5+0 ım çarşamba günü 2000 di beta aynı gün karından keseyi gördük 4 milimdi çok şükür.Test yaptın mı
Yok aşırı değil zaten ama normalde hep ağır geçiyor diye mi şimdi böyle küçük sancılar oluyor diye düşündüm bi an. Kimisinde hiç sancı olmuyorsa belki regl zamani çok rahat geçiyordur ondandir. ayy valla kafamdaki düşüncelere bakCanm ondan zaten yaşıyoruz sık idrara cıkma gaz sorunu ondan zaten ilk zamanlarda gaz oluyormş benmde arada regli ağrısı gibi ağrı giryr ckıyor öle Sanmam cnm mesanen genişledgi için agrı yapıyordur adet zamanı gibi durum yaşamayız o zamn şiddetli oluyordu
Oo o zaman çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım bugün 5+0 ım çarşamba günü 2000 di beta aynı gün karından keseyi gördük 4 milimdi çok şükür.
Canm benmde arada küçük sancılar oluyor sanmam bence bebek yerleştiği için oluyormş çoğu herkes te 8 haftalga kadr oluyor snra olmuyormş bir hamileden duymuştumYok aşırı değil zaten ama normalde hep ağır geçiyor diye mi şimdi böyle küçük sancılar oluyor diye düşündüm bi an. Kimisinde hiç sancı olmuyorsa belki regl zamani çok rahat geçiyordur ondandir. ayy valla kafamdaki düşüncelere bak
Canim valla öyle bence de güzel artmış da benim dememle maalesef olmuyor. Ve 2 günde kapalı klinik , başka klinike gidip yükseliş normal mi degil mi diye sorucamCanım gayet güzel benimki 3 gün önce 48 sonra bi 3 gün sonra 194 çıkmıştı yani seninkiler daha yüksek :)
Kafaya takmamaya çalışıyorum elimden geldigince ama olmuyorAnladm cnm bencede göster yoksa hep düşünceksn senle aynıyız aslnda gitsen keseyi görevlrsn çok kafana takma sana zarar cnm anca bebegide etklyrsn böle yaptgnda poztf ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?