2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben senn yernde olsam özele giderdm keseyi görrdüm aile sağlıga gitmezdm cnm
Canim ben yurtdışında yaşıyorum,burda sağlık hizmetleri tamamen ücretsiz olduğu icin özel hastane icin pek bilgim yok. Ama bugün klinike gidip başka bir doktora gostericem değerlerimi kafayı yemeden

Canim ben yurtdışında yaşıyorum,burda sağlık hizmetleri tamamen ücretsiz olduğu icin özel hastane icin pek bilgim yok. Ama bugün klinike gidip başka bir doktora gostericem değerlerimi kafayı yemeden
Anladm cnm bencede göster yoksa hep düşünceksn senle aynıyız aslnda gitsen keseyi görevlrsn çok kafana takma sana zarar cnm anca bebegide etklyrsn böle yaptgnda poztf ol

Aynıymşsz cnm o gaz beni bitrdi ya her dkka oluyor olmazsa agrı yaşıyorum:)
Akşamları ve sabahları daha çok oluyor bende gaz. Ama sancı nin sebebi rahim in genişlemesi olabilir mi kızlar, bir de benim regller hep sancılı olurdu ağlar terler, kıvranır, kusardım hatta , ondan mı acaba şimdi böyle oluyor

Canm ondan zaten yaşıyoruz sık idrara cıkma gaz sorunu ondan zaten ilk zamanlarda gaz oluyormş benmde arada regli ağrısı gibi ağrı giryr ckıyor öle Sanmam cnm mesanen genişledgi için agrı yapıyordur adet zamanı gibi durum yaşamayız o zamn şiddetli oluyordu

Yok aşırı değil zaten ama normalde hep ağır geçiyor diye mi şimdi böyle küçük sancılar oluyor diye düşündüm bi an. Kimisinde hiç sancı olmuyorsa belki regl zamani çok rahat geçiyordur ondandir. ayy valla kafamdaki düşüncelere bak

Canm benmde arada küçük sancılar oluyor sanmam bence bebek yerleştiği için oluyormş çoğu herkes te 8 haftalga kadr oluyor snra olmuyormş bir hamileden duymuştum

Canım gayet güzel benimki 3 gün önce 48 sonra bi 3 gün sonra 194 çıkmıştı yani seninkiler daha yüksek :)
Canim valla öyle bence de güzel artmış da benim dememle maalesef olmuyor. Ve 2 günde kapalı klinik , başka klinike gidip yükseliş normal mi degil mi diye sorucam

Anladm cnm bencede göster yoksa hep düşünceksn senle aynıyız aslnda gitsen keseyi görevlrsn çok kafana takma sana zarar cnm anca bebegide etklyrsn böle yaptgnda poztf ol
Kafaya takmamaya çalışıyorum elimden geldigince ama olmuyor şimdi uyuyamam lazim sabahın 3 ne geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…