2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oo o zaman çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah, Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kavuşmayı. Gün içerisinde her aklıma geldiğinde şükrediyorum ve benim gibi olanlar için kavuşmayî nasip et diyorum Allah a. Bekleyenlere de hayırlı annelikler nasip et diyorum. Gerçekten de Allah'ın bi mucizesi var içimizde. inşallah emanetine güzelce sahip çıkarız...

Canm benmde arada küçük sancılar oluyor sanmam bence bebek yerleştiği için oluyormş çoğu herkes te 8 haftalga kadr oluyor snra olmuyormş bir hamileden duymuştum
Inşallah çabucak geçer canım, Sabırla bekleyecez, ya bende iki uygulama var Banu ciftci uygulaması bebel kuru üzüm kadar yazıyor, diğer uygulama susam tanesi kadar, hangisi daha doğru acaba

Günaydın kızlar. son adet tarihine göre bende 4+6 yım.Dün akşamdan beri göbeğimin alt kısmında bıçak saplanır gibi sancılar girip çıkıyor.Sizede oluyor mu normal mi acaba

Bence 10 gün sonra git

Ben çok aşırı stresli Bi insanım genel yapım bu ilk gebeliğimde stresi içinde geçti hiç bişey olmadı

Hayır doğal Bi yolu yok Dr fitil verir Dr a git
Basıl bi stres neye stres yapıyorsun ? Uykuların kaçıyor mu Benim sinirden kendimi sıkmaktan başım dönüyor o derece

Benim normalde ağrısız geçer regl zamanım ama gebelikte baya ağrı hissettim doktorum normal dedi ama şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…