2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sennkide bizimki gbi mi cnm:) aynen saglikli olsunda ayy insan tutmaya korkar ya hele 2500 kg doganlar kucuk ya korkardm ben☺

Benimki fazlaydı 32+1 de 2180 di ☺☺ bende almışım kilo oda almış. Ama bişey okumuştum muz kilo aldırırmış bebege bu ara çok muz yedim galiba ondan diyorum ☺ 3500 dogar dedi doktor minik olsun ya ben çok severim minik bebişi

hele su zmnlar hersey zamli cok zor cnm Allah yardimcin olsun.hele esin simdi calismiyorya para konusunu acsan hemen gurur yapar kendince iyice sinirlenir olan sana olur bosver yoksa da yapacak bisey olmuyor.insallah esin duzelir calisir da her istedigini alirsin cnm gec olsun guc olmasin.

Amin canım yaa çok heyecanlıyım ben de zaman geçmiyor

Ben açıkçası korkuyorum da ya emzirme sorunu yaşarsam, ağrım olur ilgilenmekte zorlanirsam, ya gazı cok olursa kış bebeği hasta olursa bir sürü düşünceler.... bir yandan afakanlar basıyor bir yandan da bağrıma basmak için can atıyorum, eşimle oğlum zaman geçsin de bir an önce kavuşalım modunda.

Aynen öyle cok sükür ne yapiyim sağlıklı dogsun da varsin birşeyi olmasin

ben düşünmemeye çalışıyorum onları. zamanı gelince düşünürüz diyorum hep. Zaten zor bir hamilelik geçiriyorum bir de onları dert edip iyice vehamete dönüştürmeyeyim durumu

Bende senin gibiyim herşeyi düşünüyorum ve kıskançlık yapıyorum şimdiden sanki şuan karnimda hareketlerini teninde ben hissediyorum bana Özel sadece bana Özel kalsın benden başka kimse dokunmasin öylece içimde kalsın istiyorum:) kış bebisi olması benide çok düşündürüyor inşallah hasta olmadan atlatiriz bu kişi hem biz hem bebislerimiz

Bizimkiler aynı bende 32de gittiğimde 2170di ilk gebelikmi? Doktor normal doğumla ilgili bişey dedi mi bebeğin kilosundan dolayı?

Masalhh cnm ya senn ki baya alms dur bende muz yiyim alsn kizim kilo ya sennki tombul olck herlde masallh :))

Depend pahali cnm kilot at ama fiyati yuksek bunu bir yerde duymustum sleepy bakalm aldm hastanede veryrlarms galiba hasta bezi evde kullanrm dedim bende ins memnun kalrz cnm
Annemin ameliyat zamanı aldığımız hasta bezleri de var boyum kadar:))) onları kullanırım çok lazım olursa. Olmadı bebek bezinden kullanırız kenarlarını yırtınca gayet iyi oluyormuş

Bizimkiler aynı bende 32de gittiğimde 2170di ilk gebelikmi? Doktor normal doğumla ilgili bişey dedi mi bebeğin kilosundan dolayı?

İlk gebelik benimde çok hızlı aldı 30 da gittim 1640 dı 2 haftada 2180 oldu bizimki. Ben tüp bebek oldugu için normal doguma deginmedi doktorum riske atmamamk içinndirek sezeryan dedi

Masalhh cnm ya senn ki baya alms dur bende muz yiyim alsn kizim kilo ya sennki tombul olck herlde masallh :))

İşte hep tersi oluyor ben kız kız plsun dedüm Rabbim erkek nasip etti tabi saglıklı olması öncelikle sonrasında çok kilolu olmasın dedüm 2 haftada 540 gram almış ☺☺☺ haftaya cuma yeniden kontrol bakalım ne olacak

İlk gebelik benimde çok hızlı aldı 30 da gittim 1640 dı 2 haftada 2180 oldu bizimki. Ben tüp bebek oldugu için normal doguma deginmedi doktorum riske atmamamk içinndirek sezeryan dedi
Banada bebeğin kilosundan dolayı sezeryan diyo o yüzden sordum.30da benimkide 1620ydi hemen hemen aynı gidiyolar demek haftalarımızda aynı sanırım :)

Banada bebeğin kilosundan dolayı sezeryan diyo o yüzden sordum.30da benimkide 1620ydi hemen hemen aynı gidiyolar demek haftalarımızda aynı sanırım :)

Daha alırlar mı ki acaba ben hiç sormadım haftalarımız aynı aynen ☺☺ benimki lesün sezeryan 30 kasıma gün verdi ☺☺ 4000 kilo bile normal yapabiliyor bence normal şansınız varsa acele etmeyin derim mecburi olmasam sezeryanı tercih etmesdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…