2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde çantanın fermuari kapanmadı. Simdi bir de valiz mi alacağım
Daha bende pompa, emzik, biberon vb yok bile. Ve valizin kokusu çıksın diye 1 aydan fazladır silip havalandırıyorum. Tertemiz oldu ama meğer sığmıyormuşum
Yeni çanta alasım da hiç yoktu belki benimkileri bir sırt çantasına aktarırım.

ah cnm ya zaten aile arkada olmayinca kimse olmuyor.
inan ki bi cok erkek oyle malesef.bakiyor ana baba arkasinda degil kizinin daha cok ustune gidiyor nasilsa muhtac bana diye.bu yuzden kizlarin kadinlarin ekonomik ozlugu elinde olmali kesinlikle.
sen calisiyorsan hic kimsenin kahrini cekme derim.calismiyorsan da bebisini buyut guzelce bi ise gir derim cnm.ondan sonra yoluna bakarsin.
vicdan yoksa bi adamda onunla omur gecmez.sen ona balkonadan dustu diye bakiyosun ama o sana bakmaz.
bu konularda malesef benim de esime hic guvenim yok.daha dogrusu hic bi erkege guvenmiyorum.baskasiyla evlensem yine aynisini dusnurdum yani.
insallah bebegin sana iyi bi arkadas dost olur da yalnizligin diner bi nebze

Ben en küçük boy valize sığamadım ya, çok da bir şey koymadım gibiydi ama sıkış tepiş oldu
ben orta boy valiz götüreceğim. Bebişin triko battaniyesi ve hastaneden çıkarken sarmayı düşündüğüm pofuduk battaniyesi valizin yarısını kaplıyor zaten :)

ben orta boy valiz götüreceğim. Bebişin triko battaniyesi ve hastaneden çıkarken sarmayı düşündüğüm pofuduk battaniyesi valizin yarısını kaplıyor zaten :)
ben iki tane penye battaniye koydum. Bir de polar gibi bir şey var ama bunlar zor sığdı onu hayatta koyamam.
Şimdi işin yoksa orta boyunu yıka 1 ay uğraş

Yok canım mesleğim flnda gocunmam ne is olsa yaparım kizimda var şükür ki bide oglum olcak İnşallah baktım olmuyor dogumdan sonra kendi hayatıma bakicam Bebek biraz toparlandiktan sonra doğuma az kaldi bi zibin alamadım kizimin ana renk olanlari vardi onları giydiririm diye düşünüyorum ama eşimde demiyor en azindan yarın öbür gün dogum ne alincak sana birsey lazımmı huc yoksa aileme söyliym çocuğa birkaç birsey alsın yok yani

ben iki tane penye battaniye koydum. Bir de polar gibi bir şey var ama bunlar zor sığdı onu hayatta koyamam.
Şimdi işin yoksa orta boyunu yıka 1 ay uğraş
ben triko ve pofuduk dışında 2 tane de penye koydum Penyeleri hastanede kullanırız. Trikoyu doğumhaneden çıkarken serin olursa penyenin üzerine atsınlar diye götürüyorum. Pofuduğu da hastaneden çıkarken. Offf her detayı düşünmekten kafayı yicem

Aramizda cok fark yok o zaman normal yani kilolari ben tombul istyrdm zayf ckti kizim babasina cekmemis:))

Bende minik istiyorum istedikçe öocık kilo alıyor ☺☺☺ bence sizinkiler normal hem burda altta çıkan bilgilerde kilo ortalaması öyle hemde telefonunhz programlar varsa haftasına göre uyumlu bence hiç kafaya takmayın saglıklı olsunlar yeter ☺☺☺

Benimde çıkarken saracagim kundak battaniye bozdu düzeni, meger ne yer kapliyormus, olmazsa onu ayri cantaya koyayayim nasilsa dönerken bebek içinde olacak. Böyle konuşurken bile içimi heyecan kaplıyor, Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize.

Sennkide bizimki gbi mi cnm:) aynen saglikli olsunda ayy insan tutmaya korkar ya hele 2500 kg doganlar kucuk ya korkardm ben☺

cnm sen soyle esine herseyi iste almaz mi yine ?
ben de calismiyorum ama bebegim buyusun kreslık olsun bende caliscam bi maasim olsun iyi kotu kendime oara biriktircem kenarda ne olur ne olmaz
bizde de aldatma olmadi ama siddet oldu.aile danismanina gittik duzeldik.ama yine de o guven gitti bi kere.
zaten kimse guvemesin esine..esine deli gibi asik olan nice imrendigim evlilikler aldatma ugruna bitti.
mesela bi kadin ciksa esimi bastan cikartmaya calissa benim esim kesin gider.ben esim yapmaz diyemem.heleki netten baktigini gormusum 2 3 kez o konuda da guvenmem.
hele ki hasta olsak oldu ki kaza gecirsek aylarca yatakta yatmamiz gerekse esimiz bi ay bakar iki ay bakar daha da bakmaz.
o yuzden birikmisimiz olmali evlatlarimiza sıkı sıkıya sarilmaliyiz bize destek olmalari icin.anne baba yaninda olsa bile her zmn olmicak onlarda göcucek bu dunyadan biz evlatlarimizla kalcaz.onlar da bize sirtini donerse kkmsemiz olmaz.bize güc verir insallah evlatlarimiz hayirli evlat olur cnm

Son düzenleme:
Amin canım yaa çok heyecanlıyım ben de zaman geçmiyor

Biri bi hata yaptığında kalbini kırdığında ya da herneyse.. eğer ona yaptığının bedelini ödetmezsen yaptığının ne kadar kırıcı olduğunu nasıl anlayacak ? Gördüklerine sessiz kalman yetmiyomuş gibi bir de daha da yakın davrandım diyosun. Çok büyük hata yapmışsın. İlişkiye giremeyecek kadar riskli hamilelik yaşayanlar var onlar ne yapsın ? Böyle bir şeyi sezdiğin anda dünyayı ona dar etmen lazımdı. Kolay mı ona evlat vereceksin ne sıkıntılar yaşıyoruz artık ağırlaşmaya başladık.. Sen karnında onun evladını taşırken bu yaptığı yenilir yutulur şey değil. Elbette boşan demiyorum ama tepki göstermedim şu anlık takip ediyorum desen bi nebze anlayacağım ama cinsel anlamda biraz daha ilgili davranıyorum demişsin. Bunu asla kabullenemiyorum ve sana çok kızdım bir hemcinsim olarak. Ne yapıyosun seni aldattığı için ona ödül mü veriyorsun ?

Alir ama oda calismiyor bayadir evde kiramizi gecinmemizi kp az çok karşılıyor idare ediyoruz şimdi söylesem parami var durumu bilmiyonmu dicek iyice gerilcez ama iyi kötü dile getirseydi zaten olmadigini biliyorum istemezdim düşünce yok.. dediğin gibi tek tesllim evlatlarim ALLAH acılarını göstermesin inşallah cümlemiznkilerin

Geçim derdi olunca çok zor.. Allah yardımcınız olsun sizin de. Şu kağıt parçası ne günler yaşatıyor insana. Yine de şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…