- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.981
Aynen kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Bunların hepsi maneviyatsızlıktan. Fotoğrafa bakmayı normallestirmememiz gerekiyor. Yine baksa bile kadın bunu farkettiginde tepkisini koymalı bence.deseydin cnm sen oyle 2 3 fotoya bakarsan al iste boyle 3.kattan dusersin.Allah seni bana muhtac eder diye...
cnm bakmasina ses etmemezlik de yapma tartisman gerekiyosa tartis.sonra cok normal goruyorlar yaptiklarini nasilsa karim ses etmiyo diyorlar devami geliyor.
yine bakicak ama sen yine de gozdagi ver baktigini fark ettiginde.
ve esinin Allah korkusu yok aldatmayi baska kadinla yaatip kalkmak saniyor.göz zinasındam haberi yok ona oku da ogrensin belki vicdan yapar.
Aramizda cok fark yok o zaman normal yani kilolari ben tombul istyrdm zayf ckti kizim babasina cekmemis:))32+0 da 1874 olculmustu. Bana az gelmisti ama burda normal dediler. Seninki de normal canim o zaman
aynen benim esim de baktigini yakaladim 2 3 kez.Aynen kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Bunların hepsi maneviyatsızlıktan. Fotoğrafa bakmayı normallestirmememiz gerekiyor. Yine baksa bile kadın bunu farkettiginde tepkisini koymalı bence.
3 tane aldım. Üçü de kolsuz. 2sinin sabahlığı uzun kollu birininki kısa kollu.Pijama takiminizi uzun mu kisa kol mu tercih ettiniz?
baby&me lohusa pedi aldım canımKızlar bin defa konuştuk bunu ama lohusa pedi mi alayım lohusa külodu mu ben hala karar veremedim.
kızımda dependin mesane pedini kullanmıştım ve sızıntı hiç yaşamamıştım. şimdi de depend bulamadım baby&me lohusa pedini aldım. sleepy nin lohusa ped olduğunu bilmiyordum canım ama almışsın artıkKızlar depend almadm sleepy pedini aldm sleppy alan var mi benim gbi dependle ilgli iyi seyler duymadm kan akturmus galiba bende bole alym dedim
Cnm uygna aldmda dur onada bakiym depend pahali geldi 30 tl cok degil mi baby me inteentten bakym onn fiyati ne kadarkızımda dependin mesane pedini kullanmıştım ve sızıntı hiç yaşamamıştım. şimdi de depend bulamadım baby&me lohusa pedini aldım. sleepy nin lohusa ped olduğunu bilmiyordum canım ama almışsın artık
hepsiburada da dependin mesane pedi 12 tl ye düşmüştü. baby&me ben pazartesi aldım 12 tlye canım herşeye zam geldi malesefCnm uygna aldmda dur onada bakiym depend pahali geldi 30 tl cok degil mi baby me inteentten bakym onn fiyati ne kadar
Aynen benimki de bana cekmisAramizda cok fark yok o zaman normal yani kilolari ben tombul istyrdm zayf ckti kizim babasina cekmemis:))
Aynen cnm pahali ya anca internetten uygna gelyr magazlarda paahlihepsiburada da dependin mesane pedi 12 tl ye düşmüştü. baby&me ben pazartesi aldım 12 tlye canım herşeye zam geldi malesef
Yok canim benim eşimde vijdan fln yok dha neleri varda benim kimsem yok konuşsam boşa arkamizda durcak anne baba yok oda biliyor birgün gitsem babamin evine barinamam çok iyi biliyor tabi gördüğüm zaman tartisiyorum biraz benden korkusu var gözü karayim bunuda bilir yoksa neler yapabilecegini tahmin edemezsindeseydin cnm sen oyle 2 3 fotoya bakarsan al iste boyle 3.kattan dusersin.Allah seni bana muhtac eder diye...
cnm bakmasina ses etmemezlik de yapma tartisman gerekiyosa tartis.sonra cok normal goruyorlar yaptiklarini nasilsa karim ses etmiyo diyorlar devami geliyor.
yine bakicak ama sen yine de gozdagi ver baktigini fark ettiginde.
ve esinin Allah korkusu yok aldatmayi baska kadinla yaatip kalkmak saniyor.göz zinasındam haberi yok ona oku da ogrensin belki vicdan yapar.
MasallMa gayet güzelKızlar 32+4 1.800 kilosu iyimi sizce 30 artdayken 1400 gramdr 400 gram alms iki haftada
Altina imzami atiyorum cnm bende hemen hemen ayni seyi yazmistim zaten erkektir yapar dusuncesine kesinlikle katilamam ev hanimi ve 2 cocuklu olmama ragmen ortaligi ayaga kaldirir onu surundururdum.lina0156 ben bu konularda erkektir yapar minvalinde asla düşünmüyorum. Sana kocana ilgi göster şeklindeki tavsiyeleri de doğru bulmuyorum. Gozu dışarıda sanalda aldatmaktan çekinmeyen adama bırak cinsel yönden yaklaşmayı suratına bile bakmam. Bu konuda net sınırlar çizmemişsin malesef. Erkektir gozu dışarı kayabilir şeklinde düşündüğün sürece kocanin gözü dışarı kayacak istersen yatakta jenna jameson ol. Hamile halimle kocami idare edecegim gözü disari kaymasin diye taktikler gelistirecegim öyle mi? Kusura bakma cehennemin dibine kadar yolu var. Eger sanalda aldatmayi aldatma olarak görmüyorsa aynısını kendimin de yapacağını söyleyerek empatinin dibini yaşatırım ona tabi ki yapmam ama öyle söylerim, ben onu didikleyecegime o didiklesin beni biraz bakalım. Kaybetme korkusu yok eşinin belli ki. Kusura bakma sert konuşuyor olabilirim ama sadakat konusunda kadin da erkekte aynıdır gözümde. Burada serklajli arkadaslar var hamileliğin başından sonuna cinsel iliski yasak olanlar var kocalarinin ilgiyi dışarıda mi aramasi lazim. Ben ikimizin parcasini taşıyacağım karnimda sıkıntılarını çekeceğim hormonlarim coşacak beyfendi uçkur derdine düşecek, dünyasıni dar ederim net.
Ben en küçük boy valize sığamadım ya, çok da bir şey koymadım gibiydi ama sıkış tepiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?