2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bana bugün doktor 15 aralık dedi ama o zamana kadar kalmam sanmıyorum =)
canm o zaman dogum oldugu zaman solersin eklerim benimde degisiyor normal istedgm icin 18 diyen 20 diyen 14 aralik diyen hangisi olcak bende bilmyrm senn gbi en guzel sezaryanlarin ne zaman dogurcaklarini biliyorlar

aslında o kurslar çok faydalı gerçekten kolay bir doğum oluyor diyor herkes instegramda falan eğitim alıp da doğurganları görüyorum maşallah güle oynaya doğuruyorlar.. eşsiz katıl canım sen de senin kararlılığını görünce o da gelir

Kacinci haftandasin cnmsende benim gbi bir an once kavusmak istiyosun galiba benim gobegim daha dusmedi daha var galiba senin dustugune gore bebek kendini doguma hazirliyor galiba:)

34+4 uz canım bugun 1 haftada önden gidiyoruz maşallah. Yok aslında en azından 37 yi görelim istiyorum ama kısmet tabi . Benim göbek hep aşağılardaydı zaten simdi hepten indi bakalım haftaya kontrolumuz var ne dicek doktorumuz

kızlar e-bebek de korbell bebek bezi için çöp kovazı 50 tl ye inmiş bilginize

Herkese merhaba. Bugün doktora gittim.Nstye girdim ve sancım vardı. Doktor bu hafta için erken dedi. İğne vuruldum. Korkuyorum açıkcası Bebeğim hala dönmemiş. Var mı aramızda bebeği dönmeyen

Masallh benimkide tam haftasinda sukur :) ben bugun sordum esime dedi inmemis yukarda ins iyi haberler alrsn cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…