- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.281
Allahtan bişey çıkmazsa herşey yolunda giderse kesin tarih bu canımKesinse sayfann basna yazicam cnm:)
Doktorun dalgınlığına geldi sanırım. 1 ay çok fazla Bence sen 2 hafta sonra git canımaynen bana da geç geldi çünkü 37+0 olacam eee o zamana kadar doğururum gibime geliyor =) bakalım giderim olmazsa iyi olmazsam ağrım felan olursa
10 gün sonra giderim canım muayene ücretten faydalanayım hem belki kızım yüzünü gösterirDoktorun dalgınlığına geldi sanırım. 1 ay çok fazla Bence sen 2 hafta sonra git canım
Yazdim cnm sayfann basna eger degisiklik olursa solersn:))Allahtan bişey çıkmazsa herşey yolunda giderse kesin tarih bu canım
canm o zaman dogum oldugu zaman solersin eklerim benimde degisiyor normal istedgm icin 18 diyen 20 diyen 14 aralik diyen hangisi olcak bende bilmyrm senn gbi en guzel sezaryanlarin ne zaman dogurcaklarini biliyorlarbana bugün doktor 15 aralık dedi ama o zamana kadar kalmam sanmıyorum =)
aslında o kurslar çok faydalı gerçekten kolay bir doğum oluyor diyor herkes instegramda falan eğitim alıp da doğurganları görüyorum maşallah güle oynaya doğuruyorlar.. eşsiz katıl canım sen de senin kararlılığını görünce o da gelirEsimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.
Tamam canım teşekkür ederimYazdim cnm sayfann basna eger degisiklik olursa solersn:))
Kacinci haftandasin cnmsende benim gbi bir an once kavusmak istiyosun galiba benim gobegim daha dusmedi daha var galiba senin dustugune gore bebek kendini doguma hazirliyor galiba:)
Benimde ilk hafta görünüyor canım :) en geç aralık 10Araligin ilk haftasi da benim gorunuyor 1 ay kaldi. Eksiklerimi tamamlamam lazim.
10 aralık canım benimde erken gelmezse inşallahKIZLAR BU ARADA KAVUŞMA LİSTESİ HAZIRLICAM MALUM DOGUM YAKLAŞIYOR DOGUM YAPANLAR ETIKETLERSE SAYFADA EKLERIM
Canım senin kesin mi 30 ekim dogumun sayfaya yazıcamda:)Hummey
10 aralik normal dogum zamanim ama sezeryan olacak 1 hafta once alir ben 5 aralik dusunuyorumBenimde ilk hafta görünüyor canım :) en geç aralık 10
KIZLAR BU ARADA KAVUŞMA LİSTESİ HAZIRLICAM MALUM DOGUM YAKLAŞIYOR DOGUM YAPANLAR ETIKETLERSE SAYFADA EKLERIM
Canım senin kesin mi 30 ekim dogumun sayfaya yazıcamda:)Hummey
Canım suwen’e hangi siteden bakıyorsun. Kendi siteleri açılmıyor.Kizlar suwende pijamalarda %50 indirim var ve cok guzeller bence kacirmayin
Geçmiş olsun canım ne iğnesi vuruldun?Herkese merhaba. Bugün doktora gittim.Nstye girdim ve sancım vardı. Doktor bu hafta için erken dedi. İğne vuruldum. Korkuyorum açıkcasıBebeğim hala dönmemiş. Var mı aramızda bebeği dönmeyen
Masallh benimkide tam haftasinda sukur :) ben bugun sordum esime dedi inmemis yukarda ins iyi haberler alrsn cnm:)34+4 uz canım bugun 1 haftada önden gidiyoruz maşallah. Yok aslında en azından 37 yi görelim istiyorum ama kısmet tabi . Benim göbek hep aşağılardaydı zaten simdi hepten indi bakalım haftaya kontrolumuz var ne dicek doktorumuz
Tamm cnm yazyrm eger degisirse tarihi solersin10 aralık canım benimde erken gelmezse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?