- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.241
Bende ilk defa duydum kasim annelrine bakiyrdum dogum yaklasiyor diye gordum uc kiside felan tutunca paylasiyim dedim bend3 olablr cnm oledeok canım onu ben uzun zamandır çatı ağrısından yapamıyorum çok doğru bir yöntem
Ne zaman indi ben 34 e giricem nerdeyse hala yukarda. Gören doğuma çok var diyor
Aynen canım alt kemikler fena ağrıyor artık kalkarken çok zorlanıyorum son haftalar bebeğin kilosu Da arttı kafasıda aşağıda olunca daha zorlar dedi doktorumkorkma canım sen kendine dikkat et dinlen bol bol ben de yapamıyorum onu hem de uzun zamandır çatı ağrısı fena bende çünkü
Bozma moralini. Bedenimiz bir mucizeye eşlik ediyor. Her şeye değer. Verilir hepsi ne kaldı şurada sonra verirsin.Senin ic karnin genis canm ondan cikmamis kiloda almamissin beni mmoralimi bozan disardaym yanmdan zayf insanlar geciyor benim kalca cikti onde gobek kollarim sisti disarda esimle gezmek istemyrm yannda dombili gbi duruyrm o yuzdn moralm bu konuda sifr
İnşallah canım erken doğumdan korktum baya o geceden sonra.zamanında kavuşalım kuzularımızaCanm kadnn dedigine gore yapamazsan dogum geliyormus demkki var daha. orda okudum yapamayanlar dogumu gelenlerden kanitlanmis yani sevndim ins zamannda gelir
Ben ilk doğumumda kullandım bunda da kullanacağım. Hem dikişimi sıkıp kalkıp eğilirken koruyucu oluyor hem de göbeği hızlı toparlıyor. O bölgedeki gevşeyen kaslara destek oluyormus. Ben pazarda satılan çırt çırtlı yada çıt çıtlı olandan alıcam hem yün gibi belimi de koruyor.Kızlar günaydıın, korse kullancak mısınız doğumdan sonra? Hangi tip kullanmalı ki?
Ben uyuyorum canim çok da rahat ediyorum. Sol tarafım ağrıdığında sağa dönüyorum bende de oluyor korku bir şey olur mu bebege diyeKızlar sağ tarafınızda uyuyormusunuz hiç ben bazen sağda çok uyuyorum korkuyorum biryandan da ama çok rahat ediyorum
Kacinci haftandasin cnmsende benim gbi bir an once kavusmak istiyosun galiba benim gobegim daha dusmedi daha var galiba senin dustugune gore bebek kendini doguma hazirliyor galiba:)Sezerbusra21 bende denedim :)))
Sırtımı duvara dik yaslarsam kesınlıkle bacak kalkmıyor :) ama dik yaslamamışsam eğik duruyosa yapabiliyorum ay bakalım tutucak mı ne zaman doğcak her gören göbeğin cok aşağıda yakın dıyo bakalım
Olede canm iste insan ister istemez morali bozulyr napalm bekliyrm:)Bozma moralini. Bedenimiz bir mucizeye eşlik ediyor. Her şeye değer. Verilir hepsi ne kaldı şurada sonra verirsin.
Erken dogum oluncada kuvozde oluyor kuvez yolu gozluyorsun o da zor ins tam zamanlarinda dogar bizim meleklerimiz kuvoze girmezler insİnşallah canım erken doğumdan korktum baya o geceden sonra.zamanında kavuşalım kuzularımıza
Acıbadem ve memorial in de kursları var ücretsiz. Ayrıca nişantaşına girdi mi trafikte ilerlemek mümkün değil.yetişemeyebilir gerçekten.Esimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.
Ay ben düşündüm şimdi yaparım ama yaptığım için de erken doğum falan olur diye denemeyeceğimCanm dogumun mu basladi inmisse birde bugun kasim annelerinde okudum bunu yaparak dogumun olcagini anliyormussun
Ben yaptim oldu zaten daha var benim belliAy ben düşündüm şimdi yaparım ama yaptığım için de erken doğum falan olur diye denemeyeceğim
İyiyim kuzum çok şükür 33. hafta bitiyor . Evde yatışa devam :)Ben yaptim oldu zaten daha var benim belligobegmde asagi inmedi yuksekte dwha sen nasl oldun bebek gelmiyor deme
Kaç para canım kurs. çok pahalıysa eğer o yüzden gereksiz bulmuş olabilir.Benimki de istemezdi diye düşünoyrum bu sıkışıklıkta ne gerek var diye. Ama bence halı saha olayına kızma. Bunu bizim akşam kızlarla oturmamız gibi altın günü gibi falan düşün. onların da aktiviteleri bu :)Esimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.
Haftada bir gün bir ay yani aşağı yukarı 4-5 gün götürecek. Bence çok şey istemediniz. Ücret çok mu bilemem ama herşeye para bulunuyor sizin için yararlı olacağına inanıyorsanız güzel fırsatEsimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?