2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kendi Sitesinden mi aldın canım .bende yumuşatıcı kullanmam diye düşünüyorum yumuşaklığı önemli o yüzden
N11 den aldım canım minoris satıcısından ama kendi sayfasindan da alabilirsin anı fiyata geliyor cunku ve benim aldigimda kendi sayfasi gibi oluyor galiba n11 de de satışa sunmuşlar çünkü kargoda gelen adres kendi yerlerinin adresi

İyi geceler kızlar fikre ihtiyacım var arkadaşımdan bu beşiği aldım kısa süreli kullanacağım için ama iç yatağı yok ebat 50*90 ben buna uygun yatak nasıl bulabilirim e bebekte tek bir secenek var 50*72 boy biraz kısa olacak alttan battaniye ile yükseltecegim k kısalık sıkıntı olurmuki

Eklentiler

• IMG-20181027-WA0000.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 77
1 sene sonra mi aman aman
4 yil iyi :)

Canim midem cok yaniyordu simdi de öyle. Sadece ekmek yedigim zaman rahat ediyordum ekmek bastiriyordu mide bulantimi o yüzden kustum geriye ekmek yedim paso. Sonuc boyle. Simdi yine ayniyim devamli ekmek yiyorum
ben de tam tersi ekmek yiyemiyorum.bende mide yanmasindan ziyade bogazimdaki yumrudan dolayi ekmek kaliyor sanki.
corbayla yiyorum ekmegi ve de sabahlari tost makinasinda kizartip yag suruyorum o sekilde yiyorum.normal yemekleri de anca bi dilim ekmekle yiyorum.demekki ben de ondan kilo almadim hic.cunku hem abur cubur cok dokunuyo bana refluden onlari da bi paket yiyeceksem bi kac tane yiyorum nefsimi koreltiyorum.yoksa midem elvermiyor.hapla beraber yemek yiyebilmem 5.ayi buluyo.5 aydan beri de bu sekilde yiyorum.aslinda bulantidan cok reflüden cekiyorum ben.bulanti yine hapla hallediliyo.ama reflü panref lansor falan kullansam da banamisin demiyo.
ben de bulantilardan agizdaki acı tattan dolayi tuzu arttirdim malesef
neyseki tansiyon dusuklugu yasiyorum ben hep yukselmez benim.hamile degilken de tansiyonum duserdi.hele hamileyken asla disari tek cikmiyorum bi kac kez bayiliyodum nerdeyse.yukselmesindende alcak olmasi daha iyi yoksa yanmistim iyice.

intrnet degılde blundgunuz ıldekı bebek magazalarına bakmanızı tavsıye ederim ıyı gunlerde kullanın ınsaAllah

ay kizlar simdiden akil verenim cok.takmicam takmicam diyorum ama sinirlerim bozuluyo elimde degil.
ya bi durun bi doguruyum zatem bikmisim hamilelikten bulantidan reflüden.
yok gazi olcak yok uyutmicak yok evindeki cam süs esyalarin olmicak artik.yok aglicak yok elektrik supurgesi sesi ac da uyut.yok normal dogur niye korkuyosun.yok lohusayken cok aglicaksin.yok bebek dogunca internete girme.....ya sorduk mu diyesim geliyo...
ya bi susun diye bagirmak istiyorum ya.
nasil sinirlerimi bozmicam bana bi akil verin.simdiden boyle sinirlenirsem lohusalik halimi dusunemiyorum.
ya hadi koca karilari biliyoruz he he der gecerim de arkadaslarim bile akil verir oldu hepsinden sogudum yeminle...

intrnet degılde blundgunuz ıldekı bebek magazalarına bakmanızı tavsıye ederim ıyı gunlerde kullanın ınsaAllah
Genelde internet sayfalarında ki aynı ürünler olmuyormu civile de gideceğim bu hafta oraya da bakarım ama tam ölçüyü bulabileceğimis sanmıyorum amin inşallah çok sagolun hepimiz aldiklarimizi mutlulukla kullanalım İnşallah

ya böyle cıvıl mıvıl degılde normal dukkanlar oluyor ya kendı capında esnaf dıyelım oralarda genelde oluyor ınsaAllah anlatabilmişimdir:)

Takma kafana ya ben öyle diyenlere diyorum bunlar olacak şeyler bunlari göze alarak çıktık yola birşey demiyorlar ondan sonra dün bende kv nin komsu ile karsilastim işte doğumdan sonra bol bol su iç benim ablamin annemin hiç sütü olmamış ama benim yatağım batardi sütten vs diye anlatmaya başladı hihi diyip geciyirum sakin olmaya çalış

ben genellikle dinlemeye calısıyorum oyle seylerı gercekten cok ıse yarıyor anlatılanlar tabi bebek dogunca sureklı karıstılar mı sınır lurdum

dogru soyluyosun herseye tek tek cevap vermektense bunlar olcak mecbur dusunerek ciktik yola demek daha iyi.
tmm biliyosundur tmm tecrubelisindir ama ben senin tecrubeni istemiyorumki benim bebegimle seninki bir mi olcak.
boyle bilmis bilmis akil verilince kendimi eksik hissediyorum.sanki benden iyi anne olmicakmis gibi sanki ben bunlarla basa cikamicakmisim gibi.sonra kendime kiziyorum salak misin kizim senki 9 ay kusa kusa yasamissin bi bebekle mi basa cikamicaksin diyorum.

yani abartinin da boylesi he kesin batiyodur yatagi sütten töbe ya

ben genellikle dinlemeye calısıyorum oyle seylerı gercekten cok ıse yarıyor anlatılanlar tabi bebek dogunca sureklı karıstılar mı sınır lurdum
Ya Evet belki kimse kötü niyetle soykeniyir ama sürekli dile gelince farklı kisilersende olsa sikinti veriyor bizler zaten arastiriyoruz biliyoruz mesela bol süt s yapanların başında gelenler dereotu su zaten ilk sırada kimyon tohumu rezene çemen tozu şuan aklıma gelenler bunlardan alacağım inşallah doğumdan oncehatta bu hafta Dr mahallesi soracağım müsade ederse rezeneye önümüzdeki ay başlamayi düşünüyorum

cnm bana bi tanidik bebek bu yataklarda ancak 5 6 ay yatar sonra ayaklandiklari icin dusme tehlikeleri olabiliyo o yuzden ilerde bebekler icin sünger yatak al ince demisti.bana da mantikli geldi.
cunku sen simdi bu olculerde yatak bulamayabilirsin yaptirmaya kalksan 300 u bulur.istersen sünger yataklar satiliyo ustune de battaniye serersin yatirirsin.
bende de sepet besik var.ben 2.el aldim bana veren kisi yatagiyla verdi ama bende ayaklaninca sunger yataga gecicem mecbur.yatagiyla vermeseydi direk sunger yatak alcaktim.
sunger yataklarda perde yatak yorgan satilan yerlerde oluyo

Sen kulaklarını tıka bebegine ve kendine güven mükemmel bir iş birligi içinde herşeyin ustesinden geleceksiniz allahinA izniyle siz bir butunsunuz çünkü her bebek kendine özgüdür bebeğinide en iyi sene anlar bilirsin bizler çok güçlüyuz unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…