- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.461

ay cnm dikkat et buzdolabini ben hamile degilken bile cekemem hele ki hamileyken aman diyim cnm.birak esin yapsin.
iyisin dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelmiş pijamalarınız nereden aldınız acaba? Ben de bu tür önden düğmeli bakıyorumEki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
cok guzel bayildim elbise tarzi aldin mi cnmEki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
acile gidersin eğer geçmeyecek gibi olursa canımnumarası yokki canim devlet hastanesine gidiyorum ay ben bilmiyordum tatil oldugunu sözde hastaneye gidicektim
kakali bezleri elde once yikayip citileyip sonra makinaya atinca cikiyormu cnm
ben aldim simdiden leke cikarici baby me nin
ben kendimize beyazlara etimatik arti beyaz sabun kullaniyorim cok memnunum.bebegime de o sekilde kullancam ama kendimize kosla da atiyorum bazen lekeler icin on yikamaya bebege de kullansam bisey olur muki.
sonucta tüm deterjanlar kimyasal iceriyo yani.ne biliyim ektra leke cikarici aldim ama bi daha alirmiyim bilmiyorim.
kosla dan cekiniyorum cok mu agir olur diye ? alerji falan yapar mi
kendimizde beyazlari 60 da renklileri 40 da yikiyorum bebege de oyle yapiyim o zmn
bebek giysileride malum minicik makinam 8 kiloluk.kendimizinkilerle atsam bi sorun olur mu ki.illa onunkileri ayri bizimkini ayri mi atmam lazim ?
Kizlar memeden gelen sivi erken dogum riski midir acaba bugun ara ara az bisekilde geldi de. Ilk hamileligimide hic hatirlamadim.
Ben de aynı fikirdeyim . Ablamlar da öyle yaptilar. 2 yaşında başladılar birlikte yıkamaya.Bence bizim kirlimizle bebeğin kirlisi aynı değil . Biz her türlü ortama girip cıkıyoruz kesinlikle kendi kirlilerimizle bebek kirlilerini beraber yıkamamız lAzım . Adı üstünde daha bebek o ayrı bi özen gerekiyo herşeyine .
Benım makinede 8 kg luk ama gerekirse boş yıkansın ama ayrı yıkıcam :) Allah korusun sonra keske demek istemem . Ki en kotu 2-3 yasına gelene kadarda ayrı yıkarım diye dusunuyorum özellikle beyazlarını
Güzelmiş canim güle güle kullan. Gecelik de almanı tavsiye ederim. Ben annemle kayinvalideme biraktim pijama olayını. Sagolsunlar hem pijama hem gecelik ve sabahlilarimi almışlar gonderdiler. Çok da beğendim şaşırtıcı derecede zevkime göre seçmişlerEki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
Çok begendim güle güle giyin canım nerden aldın bende istiyorum önü dügmeliEki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
Yatak ince demiştik ya cnm bir şey koydunmu altına ben henüz birşey koymadım.Kızlar bugun annemle eşim sağolsun tüm evi dip köşe temizledir . Tül perde cam kapı . Bi mutfak dolapları kLdı bide cekmeceler ayakkabılık falan onlarıds ben yavas yavas hallederim . Bebegın kıyafetleri zaten hazırdı , beşiğinin uyku setini falanda yıkadım ütüledim , valizimizde hazır . Bi tek bebişimiz eksik oda vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah :)
Evet tatlim bir de alttan acmali citcitli. Yoksa cikartmasi cok zor oluyor bu sekilde olanlaribende bilemedim ki suwen de ki külot şeklinde mi senin dediğin
Suwenden canim. İndirim vardi. Yarin son gün indirim icin. İkisine toplam 220 lira verdim. Kumaslari cok guz3lGüzelmiş pijamalarınız nereden aldınız acaba? Ben de bu tür önden düğmeli bakıyorum
Yok tatlim sadece pijama takimi aldim. Gecelik ilk bebegimde de giymemistim. Yatarken toplaniyor rahat edemem bir de kisin uzun olanlarindan almam gerekiyir. Sevmem ben oyle uzun gecelik. Gecelik tiril tiril kisacik olmalicok guzel bayildim elbise tarzi aldin mi cnm
Suwenden canim indirim vardi ikisine 220 verdim. Tavsiye ederimÇok begendim güle güle giyin canım nerden aldın bende istiyorum önü dügmeli
Canim gecelikleri uzun sevmiyorum . toplanıyor yatarken. Kis gunu de kisa efil efil bisey alamam. O yuzden pijama aldimG
Güzelmiş canim güle güle kullan. Gecelik de almanı tavsiye ederim. Ben annemle kayinvalideme biraktim pijama olayını. Sagolsunlar hem pijama hem gecelik ve sabahlilarimi almışlar gonderdiler. Çok da beğendim şaşırtıcı derecede zevkime göre seçmişler
Kızım 35 haftalık dogdu diye 27 haftada ciğer geliştirici iğne yaptırdım doktor her ihtimale karşı dedi serviks uzunluğu Geçen hafta 39 mm dedi problem yok dedi bilmiyorum ama canimA Albatross35 cnm benim de temizlik sonrasi aynisi oluyor.temizlikten sonra yorulup oturdugumda hatta kalkmakta zorlaniyorum dizlerim cok agriyor
eger erken dogum tehliken yoksa korkma cnm
Evet canım öyle yapiyim progestan attım bitane inşallah geceracile gidersin eğer geçmeyecek gibi olursa canım
Fiyatıda makul. Çünkü sadece bebek için değil bizim içinde değiştiriyorum. Kullanan tanıdığımda memnun kalıntı falan kalmıyormuş. Bende kullandılça göreceğim artık :)Kafam karıştı :) herkes farklı markalar tercih etmiş. Etimatik de seçeneklerim arasında . Mühendisinoğlu da incelemiş yorumlar güzeldi . Teşekkür ederim canım fikir olsun
tamam canım oraya da bi bakayımEvet tatlim bir de alttan acmali citcitli. Yoksa cikartmasi cok zor oluyor bu sekilde olanlari
Bol bol dinlen canım ayakta kalınca benim de oluyor. Oturma pozisyonu bile şişiriyor artık ayaklar yere sarkıtılınca bile misafirliğe dahi gitmiyorum ben. Evde uzanarak geçiriyorum çoğu vaktimi. Ev işlerinden de çektim kendimi mutfak harici. Eşim yapıyor sağolsun az çok. Gece yatmadan önce ayaklarımı baza başlığına uzatıyorum hafif de masaj sabaha geçiyor çok şükürKızlar iki gündür ayak bileklerim inanılmaz şiştiçok kötü görünüyor var mı bu durum sizlerde de