2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kakali bezleri elde once yikayip citileyip sonra makinaya atinca cikiyormu cnm
ben aldim simdiden leke cikarici baby me nin
ben kendimize beyazlara etimatik arti beyaz sabun kullaniyorim cok memnunum.bebegime de o sekilde kullancam ama kendimize kosla da atiyorum bazen lekeler icin on yikamaya bebege de kullansam bisey olur muki.
sonucta tüm deterjanlar kimyasal iceriyo yani.ne biliyim ektra leke cikarici aldim ama bi daha alirmiyim bilmiyorim.
kosla dan cekiniyorum cok mu agir olur diye ? alerji falan yapar mi
kendimizde beyazlari 60 da renklileri 40 da yikiyorum bebege de oyle yapiyim o zmn
bebek giysileride malum minicik makinam 8 kiloluk.kendimizinkilerle atsam bi sorun olur mu ki.illa onunkileri ayri bizimkini ayri mi atmam lazim ?

Bence bizim kirlimizle bebeğin kirlisi aynı değil . Biz her türlü ortama girip cıkıyoruz kesinlikle kendi kirlilerimizle bebek kirlilerini beraber yıkamamız lAzım . Adı üstünde daha bebek o ayrı bi özen gerekiyo herşeyine .
Benım makinede 8 kg luk ama gerekirse boş yıkansın ama ayrı yıkıcam :) Allah korusun sonra keske demek istemem . Ki en kotu 2-3 yasına gelene kadarda ayrı yıkarım diye dusunuyorum özellikle beyazlarını

Bence bizim kirlimizle bebeğin kirlisi aynı değil . Biz her türlü ortama girip cıkıyoruz kesinlikle kendi kirlilerimizle bebek kirlilerini beraber yıkamamız lAzım . Adı üstünde daha bebek o ayrı bi özen gerekiyo herşeyine .
Benım makinede 8 kg luk ama gerekirse boş yıkansın ama ayrı yıkıcam :) Allah korusun sonra keske demek istemem . Ki en kotu 2-3 yasına gelene kadarda ayrı yıkarım diye dusunuyorum özellikle beyazlarını
Ben de aynı fikirdeyim . Ablamlar da öyle yaptilar. 2 yaşında başladılar birlikte yıkamaya.

G
Eki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
Güzelmiş canim güle güle kullan. Gecelik de almanı tavsiye ederim. Ben annemle kayinvalideme biraktim pijama olayını. Sagolsunlar hem pijama hem gecelik ve sabahlilarimi almışlar gonderdiler. Çok da beğendim şaşırtıcı derecede zevkime göre seçmişler

Kızlar bugun annemle eşim sağolsun tüm evi dip köşe temizledir . Tül perde cam kapı . Bi mutfak dolapları kLdı bide cekmeceler ayakkabılık falan onlarıds ben yavas yavas hallederim . Bebegın kıyafetleri zaten hazırdı , beşiğinin uyku setini falanda yıkadım ütüledim , valizimizde hazır . Bi tek bebişimiz eksik oda vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah :)
Yatak ince demiştik ya cnm bir şey koydunmu altına ben henüz birşey koymadım.

G

Güzelmiş canim güle güle kullan. Gecelik de almanı tavsiye ederim. Ben annemle kayinvalideme biraktim pijama olayını. Sagolsunlar hem pijama hem gecelik ve sabahlilarimi almışlar gonderdiler. Çok da beğendim şaşırtıcı derecede zevkime göre seçmişler
Canim gecelikleri uzun sevmiyorum . toplanıyor yatarken. Kis gunu de kisa efil efil bisey alamam. O yuzden pijama aldim

A Albatross35 cnm benim de temizlik sonrasi aynisi oluyor.temizlikten sonra yorulup oturdugumda hatta kalkmakta zorlaniyorum dizlerim cok agriyor
eger erken dogum tehliken yoksa korkma cnm
Kızım 35 haftalık dogdu diye 27 haftada ciğer geliştirici iğne yaptırdım doktor her ihtimale karşı dedi serviks uzunluğu Geçen hafta 39 mm dedi problem yok dedi bilmiyorum ama canim

Kafam karıştı :) herkes farklı markalar tercih etmiş. Etimatik de seçeneklerim arasında . Mühendisinoğlu da incelemiş yorumlar güzeldi . Teşekkür ederim canım fikir olsun
Fiyatıda makul. Çünkü sadece bebek için değil bizim içinde değiştiriyorum. Kullanan tanıdığımda memnun kalıntı falan kalmıyormuş. Bende kullandılça göreceğim artık :)

Kızlar iki gündür ayak bileklerim inanılmaz şişti :KK43: çok kötü görünüyor var mı bu durum sizlerde de
Bol bol dinlen canım ayakta kalınca benim de oluyor. Oturma pozisyonu bile şişiriyor artık ayaklar yere sarkıtılınca bile misafirliğe dahi gitmiyorum ben. Evde uzanarak geçiriyorum çoğu vaktimi. Ev işlerinden de çektim kendimi mutfak harici. Eşim yapıyor sağolsun az çok. Gece yatmadan önce ayaklarımı baza başlığına uzatıyorum hafif de masaj sabaha geçiyor çok şükür

Back
X