2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kakali bezleri elde once yikayip citileyip sonra makinaya atinca cikiyormu cnm
ben aldim simdiden leke cikarici baby me nin
ben kendimize beyazlara etimatik arti beyaz sabun kullaniyorim cok memnunum.bebegime de o sekilde kullancam ama kendimize kosla da atiyorum bazen lekeler icin on yikamaya bebege de kullansam bisey olur muki.
sonucta tüm deterjanlar kimyasal iceriyo yani.ne biliyim ektra leke cikarici aldim ama bi daha alirmiyim bilmiyorim.
kosla dan cekiniyorum cok mu agir olur diye ? alerji falan yapar mi
kendimizde beyazlari 60 da renklileri 40 da yikiyorum bebege de oyle yapiyim o zmn
bebek giysileride malum minicik makinam 8 kiloluk.kendimizinkilerle atsam bi sorun olur mu ki.illa onunkileri ayri bizimkini ayri mi atmam lazim ?
ayrı yıla canım ben kızımda da ayrı yıkardım bebekken bir mudd et sonra ister istemez karışıyor ama özellikle ilk zamanlar ayrı yıkanmalı

yok artik...
benim aklima bile gelmedi rahim bozuluyo falan.ben zaten 3 yil sonunda kavuscam insallah rahimimi dusuncem pes...
bem sahsem hem kendim hem bebek icin kokuyorum o yuzden sezeryan istiyorum.keske tek derdim rahim bozuklugu olsaydi dusunmeden normal dogurmak isterdim.
hatta keske etrafimizda o korkunc dogum hikayelerini anlatan densizler olmasaydi biz de normal dogumdan bu kadar korkmazdik...
inanamiyorum ya insanin zikri neyse fikride odur diye bosuna denmiyor.
igrendim resmen bahsettigin kisiden

Bazi insanlar kosede bekleyip insanin en can alici noktasini mi gozluyor nedir anlamadim.

Benim hamileliklerim kendiliginden oluyo ama dusuyordu 4 yilda evli olunca. Simdi tup bebek mi diye soruyorlar degil diyorum inanmiyorlar. Tabii tup bebekte olabilir son caremiz oydu. Ama sana yalan soyluyormussun gibi bakislari.sormayin canim ozaman.

Ayy neyse artikk cok sukur bugunlerimize:))

Aynısını banafa yapıyorlar tüp bebekte normale olımlunyaklaşan doktor çok yok kıymetli bebek diyolar mecbur szeryan vay normal dogum en iyisi boşver sezeryanı para için yapıyor doktorlar ki doktoruma çok güveniyorum ayrıca her ikiside annelik sonuçta bebeklerimiz bizi sezeryan dogurdun normal dogurdun diye ayırmıyor ya çok cahillik evet normal dogum adı üstünde ama olmuyorsa bu suç degil ya napalım yani

Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi. Doktor riske atamayiz dediyse ki bikac dr da aynisini soyluyor. Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar azıcık yesem hemen şişiyorum hiç iştahım Yok başından buyana olan gazım artık daha çok benim gibi olan var mı

Fiyatıda makul. Çünkü sadece bebek için değil bizim içinde değiştiriyorum. Kullanan tanıdığımda memnun kalıntı falan kalmıyormuş. Bende kullandılça göreceğim artık :)
Anladım canım bende kasar veremedim tam olarak ama denemek lazım en kötü kendimize kullanırız beğenmezsek :)

Kızlar Ali express ten alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi? Ponponlu bereler, polar tulumlar, süslü ayakkabı ve çoraplar, üçgen şeklindeki önlükler instagrama AliExpressten geliyor çünkü aynıları fiyatlar çok yüksek orda uygun. Ama %30 %10 farklı bir indirim var 11.11fslan diyor kupon diyor anlamadım bana anlatabilir misiniz

Kızım 35 haftalık dogdu diye 27 haftada ciğer geliştirici iğne yaptırdım doktor her ihtimale karşı dedi serviks uzunluğu Geçen hafta 39 mm dedi problem yok dedi bilmiyorum ama canim
agrin devam ederse doktora gidersin o zmn cnm
bende şu son yarim saattir sertlesme yasitorum kasik agrisi da dahil.sanci zannettim ama dgil sanirim.sancida bel de agriyormus.kasilma yasamis olabilirim sertlikten dolayi.

ayrı yıla canım ben kızımda da ayrı yıkardım bebekken bir mudd et sonra ister istemez karışıyor ama özellikle ilk zamanlar ayrı yıkanmalı
ilk 3 ay ayri yikayim diyorum ben de ama daha sonrasi nasil olur bilmiyorum.ne zmnn birlikte yikayama basladin cnm
ya zaten ben kendimizde de etimatik ve beyaz sabun kullaniyorum.yumusatici asla kullanmam.bebekte de zaten ayni deterjani ve beyaz sabunu kulanicam.yani fark edermi
hele bebegin beyazlar renkliler ayri yikayinca makina boş caliscak gibi olcak :-)

Bazi insanlar kosede bekleyip insanin en can alici noktasini mi gozluyor nedir anlamadim.

Benim hamileliklerim kendiliginden oluyo ama dusuyordu 4 yilda evli olunca. Simdi tup bebek mi diye soruyorlar degil diyorum inanmiyorlar. Tabii tup bebekte olabilir son caremiz oydu. Ama sana yalan soyluyormussun gibi bakislari.sormayin canim ozaman.

Ayy neyse artikk cok sukur bugunlerimize:))
biz de son care tüp bebek dusuncektik.ama bizim de dogal yolla oldu.kimse nasil oldu diye sormadi bana.zaten hamileligim sıkıntılı gectigi icin pek insan icine cikmiyorum.bana gelenler hemen basliyorlar akil vermeye
hem tup bebekle hamile kalsam bende derim yani gunah degil ayip degil.cidden cok tuhaf insanlar.
hamile degilken de zaten zirt birt hamilemisin diye sorarlardi.simdi de boyle akil verenlerim cogaldi.hic bitmcekler malesef.
boyle boyle takmamayi ogrencem bakalim.
hele bebek dogunca hic takmak istemiyorum.bebegimle vakit gecirmek isitoyorum onun bunun stresini bebegime yansitmak istemiyorum.zaten stresli hamilelik geciriyorum bebege fazlasiyla yansimistir. dogduktan sonra da ona yasatmak istemiyorum.

Yatak ince demiştik ya cnm bir şey koydunmu altına ben henüz birşey koymadım.

Canım uyku setinin yorganı cok dandik geldi bana yatağın altına onu koydum simdilik , bi ufak katkaıı olsun :) Zaten yorgan kullanmıcam yasına kadar . Baska bisey koyar mıyım bilmiyorum bi bilenden destek alcam mutlaka haberdar ederim senide . Sende koyarsan bana söyle olur mu:)

Bişey sorcam. Karar veremedim sabahlık mı alsam yada hırkamı ? Siz neler yaptınız. Hangisi daha kullanışlı
günaydın canım ben bavulumu hazırladım. bir tane 3lü lohusa takımı bir gecelik bir alt bir de hırka koydum. hepsinden de koydum yani =)

Canım uyku setinin yorganı cok dandik geldi bana yatağın altına onu koydum simdilik , bi ufak katkaıı olsun :) Zaten yorgan kullanmıcam yasına kadar . Baska bisey koyar mıyım bilmiyorum bi bilenden destek alcam mutlaka haberdar ederim senide . Sende koyarsan bana söyle olur mu:)
Tamam cnm

Back
X