2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar benim 3 gündür belim ağrıyor özellikle uyurkene. bilmiyorum yorgunluktan mı dır nedendir :/ ama şimdiden böyleyse iyice uykusuz kalacağım doğuma da güçsüz uykusuz girmek istemiyorum. kızım da ayrı dert geceleri çok uyanıyor ve benim sürekli aklımda o ilk hastane gecesi nasıl duracak kızım diye. insanın anne babası yanında olmaması çok kötüymüş :( Allah hepimize yardımcı olsun inşaAllah.

kızlar benim 3 gündür belim ağrıyor özellikle uyurkene. bilmiyorum yorgunluktan mı dır nedendir :/ ama şimdiden böyleyse iyice uykusuz kalacağım doğuma da güçsüz uykusuz girmek istemiyorum. kızım da ayrı dert geceleri çok uyanıyor ve benim sürekli aklımda o ilk hastane gecesi nasıl duracak kızım diye. insanın anne babası yanında olmaması çok kötüymüş :KK43: Allah hepimize yardımcı olsun inşaAllah.
Ben de ayni durumdayim. 2.5 yasinda oglum var. Zaten gece 50 kere uyaniyorum karnımdaki de masalllah sabaha kadar uyumuyor tekmeliyor. Bir yandan refluden mudem yaniyor bi yandan bacagima kramplar giriyor belim agriyir. Bi yandan da oglusum annem diye agliyor uyku haram yani

İyi geceler kızlar fikre ihtiyacım var arkadaşımdan bu beşiği aldım kısa süreli kullanacağım için ama iç yatağı yok ebat 50*90 ben buna uygun yatak nasıl bulabilirim e bebekte tek bir secenek var 50*72 boy biraz kısa olacak alttan battaniye ile yükseltecegim k kısalık sıkıntı olurmuki
canım buna yaylı yatak olmaz zaten. sünger kestir süngerciden

Ben de ayni durumdayim. 2.5 yasinda oglum var. Zaten gece 50 kere uyaniyorum karnımdaki de masalllah sabaha kadar uyumuyor tekmeliyor. Bir yandan refluden mudem yaniyor bi yandan bacagima kramplar giriyor belim agriyir. Bi yandan da oglusum annem diye agliyor uyku haram yani
=( aynı ya karnımdaki zaten 22 den sonra iyice coşuyor oda uyku vermiyor. bazen kızımın yanında sızıp kalıyorum eee üstüm de açık oluyor haliyle bacağıma kramp giriyor. ne yapacağız bilmiyorum. Sen hastaneye götürecek misin oğlunu canım

Günaydın kızlar uzun zamandır aktif değildim öncelikle hepimiz yavrularımızı meleklerimizi sağlıkla sihatle zamanında kucagimiza alalım ❤ benim 28. Haftada suyumun bi kısmı gelmiş yaklaşık 4 haftadır gözetim altında doktora gelip gidiyorm erken doğum riski taşıyorum benim gibi olan var mı aranızda suyu alt sınırda olan ?

=( aynı ya karnımdaki zaten 22 den sonra iyice coşuyor oda uyku vermiyor. bazen kızımın yanında sızıp kalıyorum eee üstüm de açık oluyor haliyle bacağıma kramp giriyor. ne yapacağız bilmiyorum. Sen hastaneye götürecek misin oğlunu canım
Oglumun hastane fobisi var canim .dr gorunce beyaz kapilar gorunce basliyor aglamaya. Ama gece de bensiz durmaz. Napcam ben de bilmiyorum. Dogum saatim erken olur insallah da ayilinca kendime gelince esime soylerim alip gelir evden. Bir gece kalir bizimle hastanede diye dusunuyorum

Oglumun hastane fobisi var canim .dr gorunce beyaz kapilar gorunce basliyor aglamaya. Ama gece de bensiz durmaz. Napcam ben de bilmiyorum. Dogum saatim erken olur insallah da ayilinca kendime gelince esime soylerim alip gelir evden. Bir gece kalir bizimle hastanede diye dusunuyorum
oyy kıyamam canım ya evet kızım da gece kalacak mecburen babada kalmaz bensiz uyumuyor ve hastanede nasıl olacak bilmiyorum bi o gece beni düşündürüyor birde deli yatar benim kız =) senin yakının yok mu canım

Bişey sorcam. Karar veremedim sabahlık mı alsam yada hırkamı ? Siz neler yaptınız. Hangisi daha kullanışlı
Ben geceliklerimin sabahlık takımlarını götüreceğim ama çok üşürsem diye annemin çeyizime doğumda giymem için ördüğü beyaz ve pembe hırkalar var onlardan birini de götüreceğim. Zaten bu gidişle ben orta boy valize de sığmayacağım :spor:

Kızlar azıcık yesem hemen şişiyorum hiç iştahım Yok başından buyana olan gazım artık daha çok benim gibi olan var mı
gaz değil de canım bende de mide ağrısı ve ağız tadı bozukluğu oluyor bu ay iştahım az o yüzden ..rüyama bile giriyor hamileliğin boyunca bir geçen ay istahim açıktı şimdi hiç yok..

ilk 3 ay ayri yikayim diyorum ben de ama daha sonrasi nasil olur bilmiyorum.ne zmnn birlikte yikayama basladin cnm
ya zaten ben kendimizde de etimatik ve beyaz sabun kullaniyorum.yumusatici asla kullanmam.bebekte de zaten ayni deterjani ve beyaz sabunu kulanicam.yani fark edermi
hele bebegin beyazlar renkliler ayri yikayinca makina boş caliscak gibi olcak :-)
canım 7 aylıkken bizim tayinimiz çıkmıştı istanbuldan başka bir ile o zaman o kargaşada birlikte yıkadım sonra da hep beraber yıkadım zaten karıştı artık diye..
kızlar benim 3 gündür belim ağrıyor özellikle uyurkene. bilmiyorum yorgunluktan mı dır nedendir :/ ama şimdiden böyleyse iyice uykusuz kalacağım doğuma da güçsüz uykusuz girmek istemiyorum. kızım da ayrı dert geceleri çok uyanıyor ve benim sürekli aklımda o ilk hastane gecesi nasıl duracak kızım diye. insanın anne babası yanında olmaması çok kötüymüş :KK43: Allah hepimize yardımcı olsun inşaAllah.
o bel ve çatı ağrısı bende 2 aya yakındır fena var gece yatarken ağrıdan uyanıyorum sonra bakıyorum ki oğlum çok hareketli bir de o uyutmuyor.anlayacağın bölük bölük kalitesiz bir uyku uyuyorum

gaz değil de canım bende de mide ağrısı ve ağız tadı bozukluğu oluyor bu ay iştahım az o yüzden ..rüyama bile giriyor hamileliğin boyunca bir geçen ay istahim açıktı şimdi hiç yok..

canım 7 aylıkken bizim tayinimiz çıkmıştı istanbuldan başka bir ile o zaman o kargaşada birlikte yıkadım sonra da hep beraber yıkadım zaten karıştı artık diye..
o bel ve çatı ağrısı bende 2 aya yakındır fena var gece yatarken ağrıdan uyanıyorum sonra bakıyorum ki oğlum çok hareketli bir de o uyutmuyor.anlayacağın bölük bölük kalitesiz bir uyku uyuyorum
aynen canım çatı ağrısı için bana progestan vermişti doktor 1 aydır kullanıyorum 38e kadar devam dedi. bilmiyorum canım ikincisi çok daha zormuş ilkinde hiç birşeyim yoktu. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah bebişlerimizi se sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Koalina Koalina
ay cnm dikkat et buzdolabini ben hamile degilken bile cekemem hele ki hamileyken aman diyim cnm.birak esin yapsin.
iyisin dimi
Arkasinda tekerlekleri var canim o kadar agir degil ama bir deli cesareti geldi iste:)
30. Haftaya girdigimden beri kasik agrilari ve kasilmalar artti. Onun disinda bir problem yok:)

Minoris aldım canım.Hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilmesi cezbetti bizi en çok. ypaısında hiç bi r kimyasal yok. Mühendisin oğlu da araştırmış öneriyor
Evet bende denemeye karar verdim canım teşekkür ederim . Mühendisinoğlunun araştırmaları bende de ister istemez etki yaratıyor

Günaydın kızlar uzun zamandır aktif değildim öncelikle hepimiz yavrularımızı meleklerimizi sağlıkla sihatle zamanında kucagimiza alalım ❤ benim 28. Haftada suyumun bi kısmı gelmiş yaklaşık 4 haftadır gözetim altında doktora gelip gidiyorm erken doğum riski taşıyorum benim gibi olan var mı aranızda suyu alt sınırda olan ?
Çok geçmiş olsun canım, erken doğum riski taşıyan birkaç arkadaş var, benim de riskim var ama serviks kısalığı nedeniyle genellikle. Az kaldı sayılır, inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz...

Back
X