2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de kontrole geldim kızlar hastaneye çok şükür benim oğlan tosuncuk olmuş maşallah.2 kilo olmuş boyu da 43cm.nst istedi doktor onu bekliyorum şimdi ama nst için ücret istediler şaşırdım doğrusu kızımı da özelde doğum yapmıştım hiç nst ücreti ödememiştim

her hastane farklı canım benim kızımda da ne kan tahlilleri için nede nst için ücret almamışlardı ama bu hastanede ne yazık ki hepsinden ücret alıyorlar. ne kadar nst? ben 15tl verdim + kan idrar içinde22tl :/

Çok tesekkur ederim.Çatlak kremi de kullandım ama fayda etmedi canım. Sonra doktor yag önerdi. Sanirim cilt tipiyle alakali bi durum.Yarin için bende randevu aldım. Görüntüsünü kafama takardım ama şimdi o kadar kaşınıyo ki umarım doktor bulur cagresini.

Kolestaz olmadigindan emin ol bence. Gece daha cok kasinirmis ciddiye alinmasi gereken bir karaciger problemi olabilir. El ayaklar da kasiniyor mu?
Ellerimin üstü kasinmiyor ama bacaklarım çok kaşınıyor. Gündüz dayanılmaz değil ama gece olunca berbat oluyo. Işte bi uyandım tirnaklarimla yolma noktasına gelmişim. Çok değişik bi kaşıntı normal değil farkındayım bunun.

Çok sağol canım mustela da deneyim. Yeter ki kasinmasin. Görüntüyü boşverdim artık zaten.

Çatlak için yağlar kremler hep kullanıyorum günde 2 kez tüm vücuduma ama fayda etmedi. Annemin neresi çatlaksa benimde oralarım çatladı. Kremler yağlar kaşıntıyı önlemiyor. Geceleri çok kaşınıyor. Tişört değdiremiyorum karnıma. O zaman daha kötü oluyor. Yarın doktor randevum. Dermatolojiye de aldım randevu. 1 ay var doğuma nerdeyse bu şekild e gitmez. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Normal değil eminim.

Cnm kaşıntı bende de 15 gündür falan var. Özellikle geceleri çok kasiniyorum.ayaklarim, ellerim çok daha fazla kaşınıyor.kasimaktan yaralar oluştu.kolestazdan şüphelendik ve korktuk ama çıkmadı şükür alerjik bir durummus alerji hapı falan kullandım fayda etmedi.bebek büyüdükçe karaciğer ve safra kesesine baskı yapıyormuş bu da kaşıntıya neden oluyormus.sende mutlaka git canım doktora bir baktır.bende yarın gitcem doktora bakalım doğum ne zaman.kesin belli olur sanırım.

İlk gebelik mi sizin herhangi bişey kullandınız mı bu zamana kadar çok fena çatlamış bende hafif parlaklıklar oldu ben lendime çatlıyor demiştim ama sizinki çok çatlamış çok geçmiş olsun
Aynen ilk gebelik benimde. Kasinmadan dolayı 4 5 günde böyle oldu aslında. Bu kadar değildi. Şimdi kızarık ve yüzüne bakılmicak hâlde. Hiç takmayın valla kasinmasinda catlasın. Kasininca 4 günde arttı çatlaklar.

Canım çok sagol. Sen bunlar için hangi bölüme gittin. Dermatoloji mi ? Yarın k.dogum dermatoloji randevum var. Ciltle alakalı olduğu için dermatolojiye de aldım ben.

Insallah almistir canim kilo. Evet oynamalar olabilir tabi olsun saglikli olsunlar da.
Masallah, evet onemli olan saglikli olmalari sadece merak ediyor insan iste=)
Ben de lierac, hindistan cevizi yagi, bioil vs kullandim duzenli ama yine de catladim=) sadece bende hic kasinti yok. Bosver goruntusunu falan benim hic umrumda degil canlari sagolsun bebeklerimizin. Doktor rahatlatici bir krem verir insallah canm.

20 lira verdim ama bundan sonra hep cektirmem gerek yok çünkü o anki sanciyi ölçüyor sadece..şimdi çalışabilir raporu alacağım onun için gerekliydi verdim..kan tahlili için ücret almıyorlar Allahtan

Maşallah canım benimde bu cuma kontrol var bakalım kızım büyümüşmü çok kötü bir ay geçirdim hala iyileşemedim öksürük devam ediyor çok merak ediyorum nst için çok erken değilmi canım neden gerek gördüler benim doktorum 36 da bağlıcak nstye

Görüntü için doğumdan sonra geçircez azaltcaz onları takılma sakin dedi. Ama kasinti çok kötü Allah düşmanımin başına bile vermesin derler ya aynı ondan. Yarını iple çekiyorum. Çatlaklar hiç umrumda değil artik. Kaşıntım geçsin yeterli. Sende takılma boşver. Doğumdan sonra böyle kalmiyo çoğu gorunmucek kadar küçülüyo.

Bende çok kaşınıyorum, göbeğimde kirmizi kabartilar olustu ve pul pul dökülüyor. Eski catlaklarimin arası kızardı benim de. Kontrolde doktora söyleyeceğim. Ellerimin üzeri de kurudu sanırım egzema oldu.

Evet beyazliyor neredeyse gorunmuyor. Annemde de oyle olmus. Normal bir insanda kilo alip vermekten bile catlak olusuyor bizim hamilelikten olmus cok mu=) insallah kasintin gecer de rahatlarsin.

Canım mutlaka kadin doğum doktoruna git bekleme fazla kan tahlili falan yapsınlar. Karaciğer ile ilgili birsey olabilir. Birşey çıkmazsa en azından rahatlatıcı birşeyler verir.

Göster mutlaka canım. Benim hafta sonuna 29 ekime denk geldi. Birden başladı kaşıntı ama gecmiyo. Çok tuhaf ya. Gebelik kolestazi olmasindan korkuyorum. Umarım değildir . Sende ihmal etme ellerinde de varmış bak.

erken aslında canım zaten çok da gerekli bir şey değil .ben bu. hafta çalışabilir raporu almak için geldim o yüzden gerekliydi prosedür

Evet beyazliyor neredeyse gorunmuyor. Annemde de oyle olmus. Normal bir insanda kilo alip vermekten bile catlak olusuyor bizim hamilelikten olmus cok mu=) insallah kasintin gecer de rahatlarsin.
Aynen canim hiç takılmıyorum. Ilk zamanlar çok üzülmüştüm ama doktor içimi rahatlattı. Kaşıntıma çehre bulsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…