2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım 32 deyken 43 cm dedi ama ölçümler kesin değil dedi. Zaten iki büklüm duruyor yavrum karnımda. Bu arada bana 24 . Haftadan sonra ilk kez söyledi boyunu ben sordum diye söyledi :)))

Cnm 32 4 1800 gramdi ama boyutunu bende bilmyrm bakalm bu aralaf muz ceviz kuru uzum falan yiyorum ins kilosu gelmistr 2000 ins

Kızlar banyo yaparken fafk ettim ayaklarm fena sismis ya bu odemler dpgumdan sonra ins gider yuruyuste yapamyrm ayakta cok durdugumda belim kopuyor duramyrm cok zormus hamilelik ama kizim icin deger

31 de 41 cm di yanilmiyosam cnm.

Canım 32 deyken 43 cm dedi ama ölçümler kesin değil dedi. Zaten iki büklüm duruyor yavrum karnımda. Bu arada bana 24 . Haftadan sonra ilk kez söyledi boyunu ben sordum diye söyledi :)))

Cnm 32 4 1800 gramdi ama boyutunu bende bilmyrm bakalm bu aralaf muz ceviz kuru uzum falan yiyorum ins kilosu gelmistr 2000 ins
Ben de merak ediyorum boyunu kilosunu. Bakalim insallah guzel guzel gelisir minnoslar. Benim doktorum da sormazsam soylemez tam net olcum vermiyor hata payi oluyor diye sanirim.

Ben de merak ediyorum boyunu kilosunu. Bakalim insallah guzel guzel gelisir minnoslar. Benim doktorum da sormazsam soylemez tam net olcum vermiyor hata payi oluyor diye sanirim.
benimki net soyluyor cnm ama tabi oynamalar olacaktir muhakkak başla ayak mesafesini olcuyorlar ama bebek iki buklum durdugu icin net olmuyor haliyle.
ben de muz tahin pekmez süt haftada bir de balik yiyorum.bi hafta sonra cok merak ediyorum 33de ne kadar olcak bebisim.

cnm mide hapi istedin mi hic bi sor istersen.rennie gaviscon beni daha kotu yapardi.hapin da cok faydasini gormuyorum ama suruptan iyidir.
bende de bi ara oluyo kusuyorum bi ara kusmuyorum.ama bu surec icinde zofer kullaniyorum.yani 2 gun once yine geldiler bana sanki .zofer almama ragmen iki gundur mide bukantisiyla kalktim ve safra kustum.bugun kusmadim.her sabah bulanti illaki oluyordu ama bazen daha fazla oluyo ve kusuyorum.
artik az kaldigi icin takmiyorum cnm.
reflü yuzunden 4 5 lere dogru uyuyabiliyorum.ve koltukta yatiyorum yatakta yatamiyorum.bacagim falan cok agriyo koltukta yatinca ama mideme nedense sert zemin iyi geliyo.
agizdaki acı tat da gecmedi.
kisacasi ayni devam ediyo cnm.neyse ki az kaldigi icin eskisi gibi sizlanmiyorum.
tek temennim insallah bebegim saglikla dogar.ben de reflu ve bulantidan hemen kurtulurum.
insallah sen de kurtulursun cnm dogumdan hemen sinra mide sikayetlerinden
ama eger coi kotuyse mide yanmalarin bi doktorunla gorus hap verirse daha iyi gelcektir cnm.tabi sen nasil istersen dayanirim dersen kulkanma cnm

Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.

Eklentiler

• 20181029_200726.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 114
Canım geçmiş olsun yapabileceğin başka bişey yok gibi

Kızlar banyo yaparken fafk ettim ayaklarm fena sismis ya bu odemler dpgumdan sonra ins gider yuruyuste yapamyrm ayakta cok durdugumda belim kopuyor duramyrm cok zormus hamilelik ama kizim icin deger

Tam tersi canım ayakta durunca daha fazla şişiyor sanki bende haftasonu çok yürüdüm akşam bi baktım ayaklarım ayak bileklrrim davul gibiydi eşime masaj yaptırdım gece yatarken yastık koydum biraz indi şükür

İlk gebelik mi sizin herhangi bişey kullandınız mı bu zamana kadar çok fena çatlamış bende hafif parlaklıklar oldu ben lendime çatlıyor demiştim ama sizinki çok çatlamış çok geçmiş olsun

32+5 te 2300 boyuda 45 cm di. Aynen canım sağlıklı olsunlar inşallah başta. Hiç belli olmuyor kilo boyun ilerde nasıl etkileyeceği. Bir arkadaşım çok minyon küçük doğmuş mesela ama 175 boylarındaydı :) vitaminleri tam olsun güzel güzel gelişsinler yeterki

yalniz degilsin cnm bende daha baslayamadim
dolap alicam onu bekliyorum onu almadan yikayip utulemek istemedim.
zaten hayatimda ilk kez severek ütü yapicam
hem zaten 1 gunumuzu bile almaz cnm hallederiz merak etme
Ben de hep bi gunluk is zaten diye kendimi avutuyorum :) dogru ama. Dolap aldim duruyo oyle bombos :)

Canım ben son bir aydır tuzu çıkardım nerdeyse hayatımdan.

geçmiş olsun canım acaba biraz serinlik iyi gelir mi ki

Zynpctnr cnm gecmis olsun kasinma hissi gercekten kotu oluyor banada oluyor ama soyle kiyafetimin ustunden parmagimla hafif masaj yapiyorum yoksa gercekten insan tutamaz kendini. Hic doktoruna sordun mu ne kullanmalısın belki kremi falan vardir. Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum ara sira catlagim olmadi hic.

Cok gecmis olsun canim sık sık dus almak nemli tutmaktan baska aklima bir sey gelmedi. O kasinti da tatli tatli oluyor kendini tutmakta zor. Mustela kullaniyorum ben kasininca suruyorum rahatlatiyor henuz karnimda catlak olmadi baya yogun kivamli bir yag kolay kolay kurumuyor da dene istersen.

Canım buna yapabilecek hic bir şeyin yok ben ilk hamileligimde çatladim ne kullandiysam kâr etmedi

Kolestaz olmadigindan emin ol bence. Gece daha cok kasinirmis ciddiye alinmasi gereken bir karaciger problemi olabilir. El ayaklar da kasiniyor mu?

geçmiş olsun çatlak kremi kullanmamış miydin canım.ben lierac kullandım ilk hamileliğinde hiç çatlak olmadi o yüzden bunda da onu kullandım.kızıma hamileyken gityogom doktor yağların çok etkili olmadığını söylemişti özel çatlak kremi kullanmak gerekiyor demişti o yüzden ben hiç yağ kullanmadım direk krem aldım. doktoruna sor belki rahatlatacak bir krem falan verir.geçen gün muayeneye geldiğimde bir kadının bu şekilde çok çatlamıştı doktor cildiyeye yönlendirdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…