- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.641
Canım 32 deyken 43 cm dedi ama ölçümler kesin değil dedi. Zaten iki büklüm duruyor yavrum karnımda. Bu arada bana 24 . Haftadan sonra ilk kez söyledi boyunu ben sordum diye söyledi :)))Kizlar sizin bebislerin boyu kacti acaba 31- 32 de falan? Bizim kiz sanki biraz minyon olacak gibi geliyor bana da=) Doktor iyi diyor hep ama. Boyu sormayi unuttum sizin bebislere yakindir kilosu ondan merak ettim. Basta saglikli olsunlar tabi insallah
Cnm 32 4 1800 gramdi ama boyutunu bende bilmyrm bakalm bu aralaf muz ceviz kuru uzum falan yiyorum ins kilosu gelmistr 2000 insKizlar sizin bebislerin boyu kacti acaba 31- 32 de falan? Bizim kiz sanki biraz minyon olacak gibi geliyor bana da=) Doktor iyi diyor hep ama. Boyu sormayi unuttum sizin bebislere yakindir kilosu ondan merak ettim. Basta saglikli olsunlar tabi insallah
31 de 41 cm di yanilmiyosam cnm.
Canım 32 deyken 43 cm dedi ama ölçümler kesin değil dedi. Zaten iki büklüm duruyor yavrum karnımda. Bu arada bana 24 . Haftadan sonra ilk kez söyledi boyunu ben sordum diye söyledi :)))
Ben de merak ediyorum boyunu kilosunu. Bakalim insallah guzel guzel gelisir minnoslar. Benim doktorum da sormazsam soylemez tam net olcum vermiyor hata payi oluyor diye sanirim.Cnm 32 4 1800 gramdi ama boyutunu bende bilmyrm bakalm bu aralaf muz ceviz kuru uzum falan yiyorum ins kilosu gelmistr 2000 ins
benimki net soyluyor cnm ama tabi oynamalar olacaktir muhakkak başla ayak mesafesini olcuyorlar ama bebek iki buklum durdugu icin net olmuyor haliyle.Ben de merak ediyorum boyunu kilosunu. Bakalim insallah guzel guzel gelisir minnoslar. Benim doktorum da sormazsam soylemez tam net olcum vermiyor hata payi oluyor diye sanirim.
cnm mide hapi istedin mi hic bi sor istersen.rennie gaviscon beni daha kotu yapardi.hapin da cok faydasini gormuyorum ama suruptan iyidir.Cnm senin miden ne durum da?ben bir haftadır kusmaya başladım yine dün gece mide ağrısıyla uyandım ve sırf safra suyu kustum geçen günde aynen böyle oldu bulantım hep vardı ama kusmam bitmişti geri geldi sanki ya mide yanmam hat safhada zaten rennie günlük bir şişe bitirir oldum
Canım geçmiş olsun yapabileceğin başka bişey yok gibiKızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
Kızlar banyo yaparken fafk ettim ayaklarm fena sismis yabu odemler dpgumdan sonra ins gider yuruyuste yapamyrm ayakta cok durdugumda belim kopuyor duramyrm cok zormus hamilelik ama kizim icin deger
Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
32+5 te 2300 boyuda 45 cm di. Aynen canım sağlıklı olsunlar inşallah başta. Hiç belli olmuyor kilo boyun ilerde nasıl etkileyeceği. Bir arkadaşım çok minyon küçük doğmuş mesela ama 175 boylarındaydı :) vitaminleri tam olsun güzel güzel gelişsinler yeterkiKizlar sizin bebislerin boyu kacti acaba 31- 32 de falan? Bizim kiz sanki biraz minyon olacak gibi geliyor bana da=) Doktor iyi diyor hep ama. Boyu sormayi unuttum sizin bebislere yakindir kilosu ondan merak ettim. Basta saglikli olsunlar tabi insallah
Ben de hep bi gunluk is zaten diye kendimi avutuyorum :) dogru ama. Dolap aldim duruyo oyle bombos :)yalniz degilsin cnm bende daha baslayamadim
dolap alicam onu bekliyorum onu almadan yikayip utulemek istemedim.
zaten hayatimda ilk kez severek ütü yapicam
hem zaten 1 gunumuzu bile almaz cnm hallederiz merak etme
Canım ben son bir aydır tuzu çıkardım nerdeyse hayatımdan.Kızlar banyo yaparken fafk ettim ayaklarm fena sismis yabu odemler dpgumdan sonra ins gider yuruyuste yapamyrm ayakta cok durdugumda belim kopuyor duramyrm cok zormus hamilelik ama kizim icin deger
geçmiş olsun canım acaba biraz serinlik iyi gelir mi kiKızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
Cok gecmis olsun canim sık sık dus almak nemli tutmaktan baska aklima bir sey gelmedi. O kasinti da tatli tatli oluyor kendini tutmakta zor. Mustela kullaniyorum ben kasininca suruyorum rahatlatiyor henuz karnimda catlak olmadi baya yogun kivamli bir yag kolay kolay kurumuyor da dene istersen.Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
Canım buna yapabilecek hic bir şeyin yok ben ilk hamileligimde çatladim ne kullandiysam kâr etmediKızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
Kolestaz olmadigindan emin ol bence. Gece daha cok kasinirmis ciddiye alinmasi gereken bir karaciger problemi olabilir. El ayaklar da kasiniyor mu?Kızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
geçmiş olsun çatlak kremi kullanmamış miydin canım.ben lierac kullandım ilk hamileliğinde hiç çatlak olmadi o yüzden bunda da onu kullandım.kızıma hamileyken gityogom doktor yağların çok etkili olmadığını söylemişti özel çatlak kremi kullanmak gerekiyor demişti o yüzden ben hiç yağ kullanmadım direk krem aldım. doktoruna sor belki rahatlatacak bir krem falan verir.geçen gün muayeneye geldiğimde bir kadının bu şekilde çok çatlamıştı doktor cildiyeye yönlendirdi onuKızlar bana yardım edin karnım çok çatladı ve çok kaşınıyor bu saat oldu uyuyamiyorum. Sürekli yağlı geziyorum hiç faydası yok. Hep nemlendiriyorum ama Kabardılar kaşımaktan. Tüm gün kendimi tutuyorum kasimıyorum. Gece uykumda kaşıyorum uyandığımda deli gibi kaşınirken buluyorum kendimi. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Böyle bi kaşıntı yok gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?