2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım mutlaka kadin doğum doktoruna git bekleme fazla kan tahlili falan yapsınlar. Karaciğer ile ilgili birsey olabilir. Birşey çıkmazsa en azından rahatlatıcı birşeyler verir.
Aynen canim. Bugün için boş yer yoktu. Yarın sabaha aldım mecbur. Umarım karaciğerle ilgili bişey değildir. Son kan tahlillerim yapılacak yarın zaten. Bacaklarım da akşamları çok kaşınıyo ama ben onları önemsemedim. Karnim hep çatlaklardan diye düşünmüştüm. Bacaklarımda olmadığı için.

Canim o agriyi cogumuz uzun zamandır cekiyoruz, bebek asagi indikce cati kemiklerin agriyor. Akinti da bu haftalarda normal, eger rengi koyu degilse kokulu degilse korkma.
Sağolasın canım teşekkürler içim rahatladı akıntı sadece yoğun kıvamlı koku kaşıntı vs yok o da normal ozaman sevindim

Ne kadar istediler

Bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım:) devlete gitmiştim rapor almak için hiç muayene falan etmedi, direkt raporu verdi. Perşembe kendi doktoruma gideceğim kontrol için.

Evet canım aynen havluya buz torbası sarıp koyuyorum kesiyo ama çocuk çok hareketleniyo zarar veririm ona diye onuda çok koyamıyorum.
zararı olurmu bilmiyorum canım ayyy çok kötü yaa yarın mutlaka doktoruna danış umarım ciddi birşey yoktur ve geçici birşey verir sana çok çok geçmiş olsun canım

ben de cok kasinmistim eczaci kakao yagi verdi ve onunla gecti.sonrasinda da ılık suda dus alip bepanten surmustum

20 lira verdim ama bundan sonra hep cektirmem gerek yok çünkü o anki sanciyi ölçüyor sadece..şimdi çalışabilir raporu alacağım onun için gerekliydi verdim..kan tahlili için ücret almıyorlar Allahtan
anladım canım işte her hastane farklı hayırlısı olsun sağlıkla vaktinde gelsinler minnaklar =)

Bwnim ki inmiyor canm balon gbi ve ben yuruyemyrum yurursem belim bir agriyor anlatamm sana yurumekte yasak oldu bana resmen

Valla her gittiğim de doktara söylemeyi unutup çıkıyorum sonra aklıma geliyor bu aşırı mide yanmasını ama geçen gün yemeğin içinde karabiber vardı sanırım o yaptı mide ağrısını birde kan ilacı kusturuyor beni bıraktım kusma yok ama mecburen içmem gerekiyor kan değerlerim çok düşük Doğuma az kaldı bu gidişle yükselmez takviye ederler gibi görünüyor hayırlısıyla az kaldı diyelim azıcık daha dayanalım yapacak birşey yok benim enfeksiyon hala devam ediyor yeşilimsi ve sarı akıntı var yine geçmedi gitti okadar antibiyotik içtiğim halde artık geçemez anladım çünkü ilk aylardan beridir var onca ilaca rağmen devam etti bebeğe bir zarar vermesinde başka birşey istemem rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

kan değerin ne kadar canım? benim 10.2 ye kadar düştü ve cumartesi 11e çıkmış. ben kan ilacını gece 5 6 gibi içip geri yatıyorum onun faydası olmuş demek ki sende dene istersen canım ve hangi kan ilacını kullanıyorsun

Benim değerler en son 10 du bu ay baktıracam yine ama ben her ay bastırdığım halde yükselme olamamıştı gynoferon kullanıyorum bu ay ikiye çıkardı sabah akşam ama tek sabah aldığım halde kusuyorum akşam da alsam naparım bilmiyorum şaştım kaldım iyice senin de yükselmiş ama hala az 16 olması gerekiyor bizim kaç haftalıksın ?

Çok güzel olmuş canım benim de bu gibi kırmızı valizim var. Ben de süsleyeceğim. Nasıl sabitledin. Nasıl sabitlesem diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım
Hazırladıgım tül fiyonkun Arkasından mavi kurdele geçirdim valize bagladım canım çıkarması kolay olsun diye hastanede bebegi koydukları beşik gibi olan küvezmi artık neysr onun ucuna baglıycam ama sen başka yerde kullanmıycaksan sıcak silikonla yapıştırabilirsin

Ben de küvez için yapmıştım onu yapayım bari. Teşekkürler canım.

Benim gittiğim hastane de alıyor, muayene olursan 25'ti ama muayenesiz gitsen ne olur hiç bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun karaciğer kaynaklı değildir umarım çatladığı için kaşınıyordur v bir çaresi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…