2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
amin canım inşaAllah. sen neden normal doğum istemiyorsun korkuların mı Var canım
Evet ya benim ikinci gebeliğim ilk ki kürtajla sonuçlandı ilk suni sancıyla rahim açıldı düşük yaptım sonra kürtaja alındım o günden sonra İnanılmaz bir korku girdi içime ve ben hep normal yapacam derdim ilk öyle kötü bir tecrübem olmasaydı ama şimdi gittiğim doktorsa normal destekliyor ve beni sallıyor Doğum günü konusunda sen nasıl düşünüyorsun ?

anlıyorum canım peki doktorun bunu biliyor mu? benim ikinci gebeliğim ilki sezeryanla oldu malesef ve buda malesef öyle olacak sezeryan sonra normal doğum yapan pek yok malesef

anlıyorum canım peki doktorun bunu biliyor mu? benim ikinci gebeliğim ilki sezeryanla oldu malesef ve buda malesef öyle olacak sezeryan sonra normal doğum yapan pek yok malesef
Biliyor bildiği halde sallıyor son günlere bırakıp sancının gelmesini bekleyecek bence aslında ısrarla sezeryan olsun demiyorum hakkımda hangisi iyi olacaksa o olsun diyorum tabi ikisinden de korkuyorum senin ikinci demek ama İnan bana eskisi gibi değil normal Doğum şimdi burda özet geçmek istemem kimse etkilenmesin diye ama kişi kendini bilir nasıl rahat edecekse öyle olsun sen de takma normal olmadı diye hakkında en iyisi bu demekki

evet aynen öyle normal olsun diye direnmedim belki direnseydim kızım sağlıklı doğmayabilirdi nasip kısmet böyleymiş. sende doktor değiştir istersen böylede daha çok kasar seni bu durum

evet aynen öyle normal olsun diye direnmedim belki direnseydim kızım sağlıklı doğmayabilirdi nasip kısmet böyleymiş. sende doktor değiştir istersen böylede daha çok kasar seni bu durum
Haftaya tekrar gidecem yine aynı şeyi söylerse değişecem çünkü çokta uygun fiyat değil isteğe bağlı sezeryan 3000 bin tl

Kan yapsın istiyorsan sabah kahvaltıdan bir saat önce keçiboynuzu özü iç canım eczanede satılıyor

Canım pekmezi de c vitamini ile almak gerekiyor. Ben de mide hastası olan biriyim aç karnına hap içemem hiçbir zaman maalesef. Demir ilacını da bu şekilde kullanıyorum.

Ayy insallah kotu duygular yansitmayiz minik kalplerimize canim❤

İşe yarıyorsa denerim onu da yeter ki artsın
Benim oğlumda kansız ve Demir eksikliği vardı kan ilaçları hep iştahsızlık yaptı bu keçiboynuzu pekmezi sayesinde kan ilaçlarını bıraktık tüm depoları doldu çocuğumun çok şükür büyüklerde sabah akşam bir yemek kaşığı içebiliyor kesinlikle kan yapıyor Demir artıyor

Benim ilk doğumum olacak inşallah ama normal doğum için uygunsam şayet sanki sancıyı çekerim onun için nedense bir endişem olmuyor ama dikişten ve sonrasında o dikiş acısından korkuyorum bana sanki karın dikişinden daha çok acı verir gibi geliyor sonuçta en hassas yer ağdada bile en çok orası acıyor ama bu fikirlerimin karşısında tanıdık tanımadık kimi görsem normal doğur rahat et diyor geçen manavcı nine bile dedi normal doğur kızım bizimkiler sezeryan oldu karın acısından bebelerini emziremediler biz doğurduk kalktık yürüdük dedi benmi çok tırsak oldum bu hamilelikle bilemedim :))))

Bende senin gibi düşünüyorum ama bilemiyorum:))

37. Haftada perine masajı yapmaya başla canım yüzde 90 dikişsiz yaparsın normal doğumu

Bende o dikisten korkuyorum sonra canm acıcak mı diye ama cogu herkes normal diyorda iste bakalm nasl olcak kendmi sartlandirmakta istemiyorum neye sartlandirirsam o olmuyor en iyisi en hayrlisi

yok cnm demir ilacimi alabiliyorum.
sabah ac karnina icmem gereken reflü bulanti ve kan ilacim var.refuyle bulantiyi aliyorum 1 saat arayla.ama kan ilacini alamiyorum.ac karnina su icmek midemi bulandiriyor.ama demir ve magnezyum ilaciki aliyorum.demir ilacimi bazen kendim almiyorum benden kaynaklaniyo.hep dusuk cikiyo zaten diyip onemsemiyorum.bi gun aliyosam diger gun almiyorum falan.o sekilde.

Bende aynı şeyleri düşünüyordum. Sancı neysede o kesi atılması sonra oraya dikişin ben ayıkken yapılması falan daha çok korkutuyordu. Ama kiminle bunu paylaştıysam sancı çekip çocuk ordan çıkınca orası zaten uyuşuyor ne kesiği ne dikiş atılırken bişey hissedilmiyor dedi. Bende mantıklı buldum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…