- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.721
3 hafta öncekinde 56 mm yazıyor 7 ile çarpınca 392 mm oluyor. Yani 3 hafta önce ortalama 39 cm'ymiş doğru mu?Usg kağıdında fl diye yazan rakamı 7 ile carpıp tahmini boyu çıkıyor cnm
hmm tamm bu bilgi cok iyi oldu teşekkür ederim gerçekten.benim 32+0 tatile denk geldi o yüzden 32+1'de aldım. Sorun olmadı. Ama 5 hafta çalışacağım süre de ona göre 1 gün uzamış oldu. 37+0'da değil 37+1'de izne ayrılacağım.
ilkinde sormuştum takabilirsin demişti bunda da muhakkak soracağım ama aldım yinede. açıkcası benim göbeğim düşüyor gibi oluyordu ben rahatlamıştım taktığımda sadece cırtlı yeri rahatsız etmişti beni bende düz olanı aldım bakalım =)Cnm ilk dogumumda benim dr onermemisti sezeryandim. Dikisler icin falan onerilmiyor senin dr tavsiye etti mi
Evet cnm 42-43 fln olmuştur şimdi3 hafta öncekinde 56 mm yazıyor 7 ile çarpınca 392 mm oluyor. Yani 3 hafta önce ortalama 39 cm'ymiş doğru mu?
Yok cnm ya benim yıllardır böyle düşük olması gereken değer 16 lar tabi günümüzde 16 bulan pek yok:)hamileliğin başında kullanmadım kan ilacı çünkü 5 ay boyunca kustum yemek yemdim haliyle ilaçta kullanamadım sonrasında başladım ama pek bir işe yaramadı ferrumu denedim onda da kustum gynoferon daha az mide mi bulandırıyordu ama sanki kusmalarım geri geldi diye arttı mide sorunum 34 haftalık olduk şükür bu günleregynoferon benimde midemi bulandırdı ferrum forta geçtim. 16 mi yok kız benim hayatım boyunca 12 yi geçmemiştir ama 10un altına geçerse sıkıntıymış. sende Akdeniz anemesi de var mı?
ben şuan 32+3 haftalığım sen kaç haftalıksın canım
Canim bana bugun mudur yardimcisi calisabilir raporunu 32 artilarda alabilirsin ama 37+0 oldugu gun okula gelmiyorsun ve o gun rapor aliyorsun cumartesi bile olsa dedi.benim 32+0 tatile denk geldi o yüzden 32+1'de aldım. Sorun olmadı. Ama 5 hafta çalışacağım süre de ona göre 1 gün uzamış oldu. 37+0'da değil 37+1'de izne ayrılacağım.
canım benim bugün aldığım raporda izin başlama tarihi 04.12.2018 yazıyor. Yani tam 37+1 oluyorum.Canim bana bugun mudur yardimcisi calisabilir raporunu 32 artilarda alabilirsin ama 37+0 oldugu gun okula gelmiyorsun ve o gun rapor aliyorsun cumartesi bile olsa dedi.
anlıyorum canım az kaldı artık biraz daha dayan =) ama mide bulantısı bende de başladı yine malesefYok cnm ya benim yıllardır böyle düşük olması gereken değer 16 lar tabi günümüzde 16 bulan pek yok:)hamileliğin başında kullanmadım kan ilacı çünkü 5 ay boyunca kustum yemek yemdim haliyle ilaçta kullanamadım sonrasında başladım ama pek bir işe yaramadı ferrumu denedim onda da kustum gynoferon daha az mide mi bulandırıyordu ama sanki kusmalarım geri geldi diye arttı mide sorunum 34 haftalık olduk şükür bu günlere
Cabenim 32+0 c.tesi gününe denk geliyo, 32+4 te de kendi doktorumda muayenem var..işyerine sordum ama pek güvenemedim 32+4 te alsam raporu sorun olur mu sizin bilginiz var mı?
nım ben bugün aldım raporu benimde tatile geldiği için sonraki ilk iş günü aldım seninde pazartesi Alman gerek sanırım öyle biliyorumbenim 32+0 c.tesi gününe denk geliyo, 32+4 te de kendi doktorumda muayenem var..işyerine sordum ama pek güvenemedim 32+4 te alsam raporu sorun olur mu sizin bilginiz var mı?
Canım ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum kan ilacını ferrum fort, içtikten hemen sonra 2 mandalina yiyorum düzenli olarak 10 du 11 e çıkmış.Benim değerler en son 10 du bu ay baktıracam yine ama ben her ay bastırdığım halde yükselme olamamıştı gynoferon kullanıyorum bu ay ikiye çıkardı sabah akşam ama tek sabah aldığım halde kusuyorum akşam da alsam naparım bilmiyorum şaştım kaldım iyice senin de yükselmiş ama hala az 16 olması gerekiyor bizim kaç haftalıksın ?
cnm ben de o kadar cok hap kullaniyorum ki kan ilacini kullanamiyorum.bebege ni sıkınti yaratir mi.cunku mesela mide hapim ve bulanti hapimi ac karnina sabah iciyorum 1 saat arayla.alarm kuruyorum.kan ilacini da ac karnina icmem gerekiyo ama ac karnina su icmek midemi bulandiriyo o yuzden onu da es geciyorum kac zmndir onemsemiyorum hic.bizdeki vtamini alip bizi vitaminsiz biraktiklarini dusundugum icin almiyorum.ama bebege etkisi olursa alicam.?Valla her gittiğim de doktara söylemeyi unutup çıkıyorum sonra aklıma geliyor bu aşırı mide yanmasını ama geçen gün yemeğin içinde karabiber vardı sanırım o yaptı mide ağrısını birde kan ilacı kusturuyor beni bıraktım kusma yok ama mecburen içmem gerekiyor kan değerlerim çok düşük Doğuma az kaldı bu gidişle yükselmez takviye ederler gibi görünüyor hayırlısıyla az kaldı diyelim azıcık daha dayanalım yapacak birşey yok benim enfeksiyon hala devam ediyor yeşilimsi ve sarı akıntı var yine geçmedi gitti okadar antibiyotik içtiğim halde artık geçemez anladım çünkü ilk aylardan beridir var onca ilaca rağmen devam etti bebeğe bir zarar vermesinde başka birşey istemem rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canim madem demir ilacini suyla icemiyorsun ben kendi demir ilacimi sana onerebilirim hem cignenebiliyor hem suylada alinabiliyor.tadi da cikolataya benzer kotu degil . Tabiki doktoruna danisip alirsin istersen. Benim doktorum butun demir ilaclari ayni demisti.cnm ben de o kadar cok hap kullaniyorum ki kan ilacini kullanamiyorum.bebege ni sıkınti yaratir mi.cunku mesela mide hapim ve bulanti hapimi ac karnina sabah iciyorum 1 saat arayla.alarm kuruyorum.kan ilacini da ac karnina icmem gerekiyo ama ac karnina su icmek midemi bulandiriyo o yuzden onu da es geciyorum kac zmndir onemsemiyorum hic.bizdeki vtamini alip bizi vitaminsiz biraktiklarini dusundugum icin almiyorum.ama bebege etkisi olursa alicam.?
ac karnina da 3 hap icmek sinir bozucu oliyo ama gerekirse icerim mecbur artik.
3 hap haricinde bi de magnezyumla d vitaminik var.d vitaninini alsam da eksik cikiyor nasilsa diye bazen aliyorum bazen almiyorum.magnezyumu kasilmalarim azalsin diye aliyorum her gun.ama sanki hic faydasi yok.
bende enfekaiyon bu sefer cikmadi.ama hic cikmicak anlamina gelmiyo.sirf o igrenc toz icecegi icmek istemedigimden su iciyorum ama hala 2 litreye cikamadim.olmuyor 4 bardak falan iciyorum ama.
bi de ben oyle yudum yudum icemiyorum ya daha kotu geliyo tadi.icince bi bardagin yarisini iciyorum ki hemen bitsin :)
insallah enfeksiyondan kurtulursun cnm.nedem gecmiyormus peki doktor bisey demiyormu ? yani sonucta o kadar fitil ilac falan kullandin neden boyle oluyormus.belki bebege etkisi yok ki doktor cok uzerinde durmuyo da olabilir.eger tehlikeli bi dueum olsaydi doktor illa ki baska bi cozum yolu onerirdi bence cnm.iatersem baska doktora da danis
ben de dun geveden beri kabizlikla ugrasiyorum öldüm öldüm dirildim resmen.bebek kiko alsin siye muz yiyorum her gun bi tane.ama dün salak gibi bi canık cekti ki otursum 3 tane yedim.sen misin yiyen al iste boyle cekiyorum.sicak balki su ictim 2 bardak 3 4 kasik zeytinyagi ictim.meyve yedim duphalac ictim bakalim.benim de kabizligim bitmedi gitti aman diyim benim gibilere ders olsun muzu cok kacirmayin :)
amin insallah sag salim kucagimiza alalim da cnm yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah valla korkuyorum kabizlik yuzunden erken dogum yapivercem diye bende.
Hadi ya bir çok kişide başlamış demekki son aylar da ilk aylar gibi dışarı çıkmaya korkar oldum hemen sıkışıyorum baskı yaptığı için :)anlıyorum canım az kaldı artık biraz daha dayan =) ama mide bulantısı bende de başladı yine malesef
Hadi ya ben aç karnına içiyorum ama inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum ve hiç yükselmiyor değerlerim ona üzülüyorum muhtemelen bana kan takviyesi yapılacak çünkü hiç yükselmedi 3 aydır bi ara dut pekmezi yemeğe başladım ama düzenli yemediğim için yine artmadıCanım ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum kan ilacını ferrum fort, içtikten hemen sonra 2 mandalina yiyorum düzenli olarak 10 du 11 e çıkmış.
aynen bir saat anca dışarda gezebiliyorum ondan sonra fena baskı yapıyor sertleşiyor ve hemen yoruluyorum artık. hayırlısı bakalım az kaldıHadi ya bir çok kişide başlamış demekki son aylar da ilk aylar gibi dışarı çıkmaya korkar oldum hemen sıkışıyorum baskı yaptığı için :)
Yok cnm okunmadığın sürece birşey olmaz korkma kabız olmamak için uğraş ben 2 ay boyunca duhalac içtim evde var arada kabızlık oluyor ama içmedim şimdi salatalık yiyiyorum aç karnına biraz iyi geliyor enfeksiyon için kaç dr gittim hepsi ayni şeyleri verdi ama yok geçmedi ben de artık saldım napayım üzülünce de birşey değişmiyor biliyorsun belki bana 28 haftada sıvın fazla rahim yumuşaması var demişti bi dangalak doktor 2 hafta ne üzülmüştüm erken olacak diye başka dr girmiştim gayet normal rahim hazırlık yapıyor korkma diyince düzeldi aklıma getirmek istemiyorum erken Doğumu hayırlısı olsun diyorum sıvı fazlalığı hala var ben de dr birşey demiyor ama iki hafta da bir gitmeye başladım şimdi haftaya nst ye girecem nasip olursa Doğum için de normal Doğumu destekliyor dr ve bekletiyor tam bir gün vermedi bana ben sezeryan istediğim halde 39 gibi bakarız dedi belki açılman olur gerek kalmaz sezeryana dedi ben ısrarla yapamam dediğim halde iyi bakarız 39 gibi olur filan diyip geçiştirdi böyle giderse dr değişcem kendi karar veriyorcnm ben de o kadar cok hap kullaniyorum ki kan ilacini kullanamiyorum.bebege ni sıkınti yaratir mi.cunku mesela mide hapim ve bulanti hapimi ac karnina sabah iciyorum 1 saat arayla.alarm kuruyorum.kan ilacini da ac karnina icmem gerekiyo ama ac karnina su icmek midemi bulandiriyo o yuzden onu da es geciyorum kac zmndir onemsemiyorum hic.bizdeki vtamini alip bizi vitaminsiz biraktiklarini dusundugum icin almiyorum.ama bebege etkisi olursa alicam.?
ac karnina da 3 hap icmek sinir bozucu oliyo ama gerekirse icerim mecbur artik.
3 hap haricinde bi de magnezyumla d vitaminik var.d vitaninini alsam da eksik cikiyor nasilsa diye bazen aliyorum bazen almiyorum.magnezyumu kasilmalarim azalsin diye aliyorum her gun.ama sanki hic faydasi yok.
bende enfekaiyon bu sefer cikmadi.ama hic cikmicak anlamina gelmiyo.sirf o igrenc toz icecegi icmek istemedigimden su iciyorum ama hala 2 litreye cikamadim.olmuyor 4 bardak falan iciyorum ama.
bi de ben oyle yudum yudum icemiyorum ya daha kotu geliyo tadi.icince bi bardagin yarisini iciyorum ki hemen bitsin :)
insallah enfeksiyondan kurtulursun cnm.nedem gecmiyormus peki doktor bisey demiyormu ? yani sonucta o kadar fitil ilac falan kullandin neden boyle oluyormus.belki bebege etkisi yok ki doktor cok uzerinde durmuyo da olabilir.eger tehlikeli bi dueum olsaydi doktor illa ki baska bi cozum yolu onerirdi bence cnm.iatersem baska doktora da danis
ben de dun geveden beri kabizlikla ugrasiyorum öldüm öldüm dirildim resmen.bebek kiko alsin siye muz yiyorum her gun bi tane.ama dün salak gibi bi canık cekti ki otursum 3 tane yedim.sen misin yiyen al iste boyle cekiyorum.sicak balki su ictim 2 bardak 3 4 kasik zeytinyagi ictim.meyve yedim duphalac ictim bakalim.benim de kabizligim bitmedi gitti aman diyim benim gibilere ders olsun muzu cok kacirmayin :)
amin insallah sag salim kucagimiza alalim da cnm yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah valla korkuyorum kabizlik yuzunden erken dogum yapivercem diye bende.
Aynen ya hayırlısıyla şu bir ayda geçse gerisi kolay inş zamanında ve sağlıkla gelir bu yavrularaynen bir saat anca dışarda gezebiliyorum ondan sonra fena baskı yapıyor sertleşiyor ve hemen yoruluyorum artık. hayırlısı bakalım az kaldı
amin canım inşaAllah. sen neden normal doğum istemiyorsun korkuların mı Var canımAynen ya hayırlısıyla şu bir ayda geçse gerisi kolay inş zamanında ve sağlıkla gelir bu yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?