2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim ilk aylar vardı ağzımda o acı tat ama şimdi pek yok ama ekşime inanılmaz çok var ben bile hayret ediyorum bu kadar çok olmasına boş mideyle muz yediğimde ne bileyim ne olursa olsun ekşiyor ilk zamanlar baharattan diyordum uzak durdum hep ama anladım ki herşeye ekşime yapmaya başlamış midem o nedenle canımın istediği şeyleri yiyiyorum ama gece mutlaka çıkarıyorum bakalım ya inş zaman hızla geçer bugün vajinamda bir ağrı oldu biraz ağır kaldırdım sanırım ondan oldu hiç arlanmıyorum ben ya yapmayacam diyorum bi bakıyorum yapmışım inş geçer eşime korkudan diyemedim birşey doktora gelince bakalım haftaya nasipse bi gidelim de sonrasın da karar verecem bu Arada sen Doğum çantanı hazırladın mı? Ben bugün hazırladım çünkü annem Doğuma yakın gelecek son dk hazırlamaktansa hazır olsun dedim hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzularımız

Cok gecmis olsun, dikkat et usutme bu havalarda. Aloe vera jel iyi gelebilir mi acaba buzdolabinda bekletip sursen?
Cok tesekkur ederim. Aloe vera çiçeğim var jelini çıkardım koydum buz dolabina karnıma sürüyorum yarim saat falan rahatlatiyo . Iyi geldi yani renklerini soldurdu biraz. Kuruyunca yine başlıyo kaşınmaya. O zamanda nemlendiriyorum. Kısır döngü halindeyim. Gündüz iyi gece olunca kaşınma katlanarak artıyo .

Ayy bu arada iki tane asistan nst sonucuma bakarken dogumhanenin numarasi kacti arayalim falan diye konustular. Bir an kalakaldim doguma mi giriyorum ne olacak simdi diye korktum. Meger doktor acil doguma gitmis ona sonucu goturup rapor icin bilgi alacaklarmis. Artik hazir olmak lazim valla hadi doguma deselerdi ne yapardim hic bilmiyorum

inşallah erken gelmeye kalkmaz senin hızlı bebiş
çok da az değil benim de 2 kilo çıktı 200 gram fark var ki bu ölçümler kesin değil belki başka ultrasonda görsem benim de öyle çıkar..o yüzden takma bence hem kızım tontik olup sonra diyetle mi uğraşsın annesi manken olacak belli ki
kızlar bebişlerinize isime karar verdiniz mi? biz zeynep diyoruz annem daha güzel modern isime bak diyor
zeynep çok güzel bence modern isimlerinin çoğunun anlamı saçma .iyi araştırmak lazım anlamı güzel olmalı ve kulağa hoş gelmeli ..benim en sectigim kız isimlerinden biri zeynep kızıma koymak istemiştim ama hem kuzeni var kızımın zeynep diye hem de görünce nin adı olduğu için koymamıştım

Haftalar ilerledikçe heyecan artıyor bu cuma benimde kontrolüm var inşallah kızım iyidir bu ay çok hasta oldum endişeliyim açıkcası çok ilaç içtim bide inşallah bi sıkıntı yoktur

Aynen canım bende hep hazırım öksürükten karnım düştü artık daha sık yıkanıyorum heran gidecek gibiyim

G
Görmemişim valla insanın kaç evladı oluyo yada olabiliyo. Rabbim herkese nasip etsin. İstediklerini diyebilirler :) umrumda olmaz

İnşallah durabildiği kadar durur canım kaç haftalıktın sen

ne bileyim kafam karıştı şimdi =) aynen anlamı güzel olsun istiyorum çünkü buda bizden sorulacak kızımın ismi feyza onda çok araştırmıştım da bunda ne bileyim pek öyle hevesim kalmadı ve illa modern olması gerekmiyor meryem de güzel mesela kevser kafam allak bullak

Dalan roxy kullanan arkadaşlar , kıyafetler solma gibi bir şey yaşadınız mı? Mühendisinoğlı kıyafetlerin eski gibi solduğunu yazmış. Bende denemek için bir paket almıştım. Acaba renklilere kullanmasam mı ?

Ya ne biliyim canm burada herkes 2.500-2.700 diyince benimki az gibi geliyor gözüme. Ama bizim doğumlar aralık sonu onu da düşünmek lazım tabi.

Ben beyazlara dalan roxy renklilere baby&me sıvı deterjan kullandım canm. Memnun kaldım ikisinden de.

Ya ne biliyim canm burada herkes 2.500-2.700 diyince benimki az gibi geliyor gözüme. Ama bizim doğumlar aralık sonu onu da düşünmek lazım tabi.
ben cumartesi günü 32+0 idim ve bebeğim 1950 gram idi seninki de normal canım bi 150 gram oynuyor ve inan zayıf doğan bebekler daha hızlı toparlanıyorlar rabbim sağlık ve bol süt versin inşaAllah canım canını sıkma kilo konusunda aceleci değilse bebişin daha zamanı var yani alır o zamana kadar inşaAllah

İnşallah canım hepimizinki

Maşallah sağlıkla zamanında gelsin inşallah, dikkat et canım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…