- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.941
Bende aynı fikirdeyim korkuyorum ıkınamam canım acırda sıkıştırırım çocuğu diye söylenip duruyorum annemde yüzyıllardır bütün millet çıkarmış bi sen çıkaramazsın tabi canım diye kızıyor bana bilmiyorum valla ne yapıcam hayırlısı bakalımDOĞUMDAN KORKAN İZLEMESİN KIZLAR
https://www.instagram.com/p/BnpS9MdATvx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=sdq658sn3q43
Ben çok korkuyorum ama ya :-( çıkmaz bebişim ordan çok hirpalanir sanki
;-) Hayırlısı canım.Bende aynı fikirdeyim korkuyorum ıkınamam canım acırda sıkıştırırım çocuğu diye söylenip duruyorum annemde yüzyıllardır bütün millet çıkarmış bi sen çıkaramazsın tabi canım diye kızıyor bana bilmiyorum valla ne yapıcam hayırlısı bakalım
cok guzel cnm masallah yalniz nasil kiycaksin kapi onune koymayaAmin cnm inş.simdide bunu yapicam.tabi bunu doğuma ve kızıma uyarlayarak evimin kapısına
tmm o zmn ben de bavulu alinca yikayim kaldiriyim icim rahat etsin ne olur ne olmaz cnm ben de boyle yaptim bayagi ugrastirdi ama yavas yavas yaptim acelem yok diye.altina minik kalpler de yapmayi dusunuyorum sallansin.bulut bayagi kucuk yapmisim cunku.Hadi ya nasıl oldu senin kapı süsün bi resim atar mısın bakayım...kendim yapabilir miyim bilmiyorum denemek lazım.benim de 4 Aralık gibi sanırım ama ben yine de dursun diye hazırladım dediğim gibi annem son hafta gelecek son dk kalmasın diye koydum sen de hazırlayabilirsin hiç birşey olmuyor benim neredeyse bir ay olacak yıkayalı poşetlemiştim açtığımda hala mis gibi kokuyor sıkıntı olmaz ya
cnm bizim bi akrabanin oyle oldu kadin baska bi dogum yapan kadini goruncr korkmus o an sonra ikinamamis cocuk da cikmayinca sezeryane almislardiBende aynı fikirdeyim korkuyorum ıkınamam canım acırda sıkıştırırım çocuğu diye söylenip duruyorum annemde yüzyıllardır bütün millet çıkarmış bi sen çıkaramazsın tabi canım diye kızıyor bana bilmiyorum valla ne yapıcam hayırlısı bakalım
normal cnm kasilma karnin sertlesmesi olayiymis ben de cok sık yasamaya basladim.ntsye girdin mi hicKızlar karnm sertlesiyor normal mi
Yok canm daha girmedm 9 kasmda gircem dr ole soledinormal cnm kasilma karnin sertlesmesi olayiymis ben de cok sık yasamaya basladim.ntsye girdin mi hic
ben de bu cmrtsi gircem bakalim cok merak ediyorim bende cnm benim de artti cunku kasilmalar kasik agrilariYok canm daha girmedm 9 kasmda gircem dr ole soledi
Bende girmedm ilk gircm bende merk edyrm ama daha 8 gun var benim girmeme gecmez zaman:))bakalm sen sor dr ne dicek ona gore olmadi bende gidermben de bu cmrtsi gircem bakalim cok merak ediyorim bende cnm benim de artti cunku kasilmalar kasik agrilari
ins normaldir cnm ama artik sonlara yaklasiyoruzya olur boyle seyler doguma hazirlik anlaminda.Bende girmedm ilk gircm bende merk edyrm ama daha 8 gun var benim girmeme gecmez zaman:))bakalm sen sor dr ne dicek ona gore olmadi bende giderm
Aynen öyle canım. Bende doktoruma bahsettim bunu yaşadığımdan doğuma hazırlıyor rahim kendini. Düzensiz ve sık olmadığı sürece korkma normal hatta olması gerekiyor demiştiins normaldir cnm ama artik sonlara yaklasiyoruzya olur boyle seyler doguma hazirlik anlaminda.
benim yine saf tarafa toplanma oldu simdi.netren baktim da bu da kasilma demekmis.doktora sordugumda nirmal demisti.
duzensiz kasilmalara yalanci kasilma da deniyormus.sanurim bizimkiler duzensiz okdugu icin yalanci kasilmaya giriyor.
Ağrı biraz hafifledi ama alt karnımda kaldı sanki ağırlık varmış gibi ağrıyor yok ya bir daha yapmam allah korusun erken Doğum olmaz inş hiç birimizin zamanında olur umarım...benim evde vardı valizim hazırladım ama İnan o ağrıyla ne koydum pek anlamadım:)bir daha açıp bakmam gerekecek gibi çünkü bebek bezi 2 tane koymuşum bebek için küçük hurçlar vardı evde onları kullandım bir kaç tane fazla zıbın koydum bir de ev işlerim bitse tamam...bu Arada sen kapı süsü aldın mı ben bir türlü karar veremedim hazır mı alsam yoksa kendim mi yapsam diye bakımdım bugün nette hazır kapı süsü 60 aşağı yok oda çok güzel değil beğendiklerim de 120 tl başlıyor yapan var mı burda yada yaptıran uygun fiyatlı ve güzel
Ben 55 liraya aldim cnm. Mavi ayıcıkliAğrı biraz hafifledi ama alt karnımda kaldı sanki ağırlık varmış gibi ağrıyor yok ya bir daha yapmam allah korusun erken Doğum olmaz inş hiç birimizin zamanında olur umarım...benim evde vardı valizim hazırladım ama İnan o ağrıyla ne koydum pek anlamadım:)bir daha açıp bakmam gerekecek gibi çünkü bebek bezi 2 tane koymuşum bebek için küçük hurçlar vardı evde onları kullandım bir kaç tane fazla zıbın koydum bir de ev işlerim bitse tamam...bu Arada sen kapı süsü aldın mı ben bir türlü karar veremedim hazır mı alsam yoksa kendim mi yapsam diye bakımdım bugün nette hazır kapı süsü 60 aşağı yok oda çok güzel değil beğendiklerim de 120 tl başlıyor yapan var mı burda yada yaptıran uygun fiyatlı ve güzel
maşaAllah. hadi sana iyi istirahatler canım =)Günaydın kızlar. Benimde az önce kontrolüm vardı. 32+0 ım. Çalışamaz raporu aldım. Bebeğim 1 hafta ileride. Kilosu 2065 gram olmuş. Boyu da 45 cm. Bi sonraki kontrole 3 hafta sonra çağırdı 35 te. Nst ye de o zaman dedi.
Cok gecmis olsun canim. Alttaki sanci evet ama neden durdurmak icin ilac vermemis doktorun anlamadim. İki gun once ben 100 leri gordum ama bir sey de hissetmiyorum yatis yapmadi bu sefer. Neye gore degerlendiriyorlarsa artik. Muhtemelen seni de yakin takibe alicaktir ben 2 3 gunde bir nst ye giriyorum. Panik yapma gerek olursa zaten ilaclar var durduruyorlar sancilari. İnsallah bebisin vaktinde gelirNst de boyle hangisinin ne oldugunu bilmiyorum ama alt sanci ustteki de bebegin kalp atiaiymis oyle yazdilar.
Cok sukur gecti fena birsey.Alerjik reaksiyon gibi olmuş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?