2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
DOĞUMDAN KORKAN İZLEMESİN KIZLAR
https://www.instagram.com/p/BnpS9MdATvx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=sdq658sn3q43
Ben çok korkuyorum ama ya :-( çıkmaz bebişim ordan çok hirpalanir sanki
Bende aynı fikirdeyim korkuyorum ıkınamam canım acırda sıkıştırırım çocuğu diye söylenip duruyorum annemde yüzyıllardır bütün millet çıkarmış bi sen çıkaramazsın tabi canım diye kızıyor bana bilmiyorum valla ne yapıcam hayırlısı bakalım

;-) Hayırlısı canım.

tmm o zmn ben de bavulu alinca yikayim kaldiriyim icim rahat etsin ne olur ne olmaz cnm ben de boyle yaptim bayagi ugrastirdi ama yavas yavas yaptim acelem yok diye.altina minik kalpler de yapmayi dusunuyorum sallansin.bulut bayagi kucuk yapmisim cunku.

cnm bizim bi akrabanin oyle oldu kadin baska bi dogum yapan kadini goruncr korkmus o an sonra ikinamamis cocuk da cikmayinca sezeryane almislardi
korkma bence eger cesaretin varsa nirmal dogurcsm diye git eger oyle bi sorun olursa zsten ne seni ne bebegi tehlikeye atarlar hemen sezeryane alirlar yoksa bebk oksijensiz kalir doktoruna birak kendi cnm o senin de bebeginin de durumunu bikerek hareket eder zaten.
tabi bende o cesaret yok kendimi tanidigim icin normal dusunmuyorum ama cesaretin varsa korkutma kendini bunlara bakarak.

ben de bu cmrtsi gircem bakalim cok merak ediyorim bende cnm benim de artti cunku kasilmalar kasik agrilari
Bende girmedm ilk gircm bende merk edyrm ama daha 8 gun var benim girmeme gecmez zaman:))bakalm sen sor dr ne dicek ona gore olmadi bende giderm

Bende girmedm ilk gircm bende merk edyrm ama daha 8 gun var benim girmeme gecmez zaman:))bakalm sen sor dr ne dicek ona gore olmadi bende giderm
ins normaldir cnm ama artik sonlara yaklasiyoruzya olur boyle seyler doguma hazirlik anlaminda.
benim yine saf tarafa toplanma oldu simdi.netren baktim da bu da kasilma demekmis.doktora sordugumda nirmal demisti.
duzensiz kasilmalara yalanci kasilma da deniyormus.sanurim bizimkiler duzensiz okdugu icin yalanci kasilmaya giriyor.

Aynen öyle canım. Bende doktoruma bahsettim bunu yaşadığımdan doğuma hazırlıyor rahim kendini. Düzensiz ve sık olmadığı sürece korkma normal hatta olması gerekiyor demişti

Ben 55 liraya aldim cnm. Mavi ayıcıkli

maşaAllah. hadi sana iyi istirahatler canım =)

Nst de boyle hangisinin ne oldugunu bilmiyorum ama alt sanci ustteki de bebegin kalp atiaiymis oyle yazdilar.
Cok gecmis olsun canim. Alttaki sanci evet ama neden durdurmak icin ilac vermemis doktorun anlamadim. İki gun once ben 100 leri gordum ama bir sey de hissetmiyorum yatis yapmadi bu sefer. Neye gore degerlendiriyorlarsa artik. Muhtemelen seni de yakin takibe alicaktir ben 2 3 gunde bir nst ye giriyorum. Panik yapma gerek olursa zaten ilaclar var durduruyorlar sancilari. İnsallah bebisin vaktinde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…