2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Insallah boyle devam etmez yoksa dayanamam.Nasıl geçti sizin kendi kendine mi acaba. Bana hiç gecicekmis gibi gelmiyo.
Benim ilk haftalarda oldu bu olay vucudum gebeligi kabul etmedi kasintiyla karsilik verdi sonrasinda kanama vs yasadim pruluton igne vurdular o aksam kesildi butun kasintim.Sizinki farkli bir durum insallah kullandiginiz krem ise yarayacak.

Eklentiler

• 20180510_081732.webp
    6 KB · Görüntüleme: 101
Benim ilk haftalarda oldu bu olay vucudum gebeligi kabul etmedi kasintiyla karsilik verdi sonrasinda kanama vs yasadim pruluton igne vurdular o aksam kesildi butun kasintim.Sizinki farkli bir durum insallah kullandiginiz krem ise yarayacak.
Alerjik reaksiyon gibi olmuş geçmiş olsun

Ağrı biraz hafifledi ama alt karnımda kaldı sanki ağırlık varmış gibi ağrıyor yok ya bir daha yapmam allah korusun erken Doğum olmaz inş hiç birimizin zamanında olur umarım...benim evde vardı valizim hazırladım ama İnan o ağrıyla ne koydum pek anlamadım:)bir daha açıp bakmam gerekecek gibi çünkü bebek bezi 2 tane koymuşum bebek için küçük hurçlar vardı evde onları kullandım bir kaç tane fazla zıbın koydum bir de ev işlerim bitse tamam...bu Arada sen kapı süsü aldın mı ben bir türlü karar veremedim hazır mı alsam yoksa kendim mi yapsam diye bakımdım bugün nette hazır kapı süsü 60 aşağı yok oda çok güzel değil beğendiklerim de 120 tl başlıyor yapan var mı burda yada yaptıran uygun fiyatlı ve güzel

Bu da oğluşumun lifi annesinin ellerinden :)
Sancısı kaşıntısı olan anneler geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun sabırsız yavrular durmuyorlar yerlerinde :) benim de iki gündür ağrım var. Hele ki bugün tüm gün neredeyse gidip gelen ağrım vardı sancı mı ağrı mı bilmiyorum. Gaz gibiydi de. Pek anlam veremedim. Cuma randevum var bakalım ne çıkacak. Sanki baş aşağı dönmüş gibi geliyor. Sol tarafta hissediyordum iki gündür kasıklarda kıpırtı var

Eklentiler

• AB6C3DAF-69FA-4BC0-B04E-2389635134AD.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 105
ruhum_mavi ya canım akıl kalmadı ki ben evdekini foto çekerim atarım yarın şimdi gece ışıktan iyi gözükmeye bilir canım

ben kendim yaptim cnm keçeden balon seklinde kapi susu.cidden cok pahali.ben de el islerini severim oyle ugrasmayi kendim yapiyim dedim.ama ugrastirdi bayagi.
ugrastirici bisey olmasin diyosan eger kasnak alip etrafini saman ipiyle dolayip kece al mesela bulut sekli ver dik bebeginin ismini uzerine silikonla yapistir. bibkac kenarina da bebegin cinsiyetine gire istersen hazir kece kaliplar ya da yumoş minik oyuncaklar satiliyo onlardan alip kenarlarina yapistirabilirsin cnm.en azindan ucuz olur hem de ugras olur.
benim de iki tane minik hurcum vardi.bi tane daha aldirdim esime.3 tane de kucuk buzgulu torba var yeter bence
cnm ben bebegin giysilerini yikayip utuleyip bavula simdiden koysammi yoksa biraz dolapta mi tutsam bavulun icjnde havasiz kalcakya bilemedim.dogumda araligin 10 u gibi cunku

cnm cibinlige bayildim ben de yapabilirim cibinligimiz pek sade ama yikarken cikarmi acaba ?
silikon tabancasiyla mi yapistirdin
Canım silikon tabancam var ama pembe nazar boncuklu cengellerle tutturdum yıkarken sorun olmasın diye.
Cam bardaklara da silikon değerse çıkmaz diye çiçekli bir şekilde suslemedim sonrada kullanabileyim diye.daha kokoş yapmak istiyordum sadece tül gecirdim

ben de cibinligin acilan kisimlarina yapabilim karsilikli sira sira fikir oldu bana da tesekkurler cnm.gule gule kulkanin insallah

Hadi ya nasıl oldu senin kapı süsün bi resim atar mısın bakayım...kendim yapabilir miyim bilmiyorum denemek lazım.benim de 4 Aralık gibi sanırım ama ben yine de dursun diye hazırladım dediğim gibi annem son hafta gelecek son dk kalmasın diye koydum sen de hazırlayabilirsin hiç birşey olmuyor benim neredeyse bir ay olacak yıkayalı poşetlemiştim açtığımda hala mis gibi kokuyor sıkıntı olmaz ya

Kızlar sırtım tam kürek kemiğinin altı tutuldu şu reflü yüzünden yarım yamalak yatmaya çalışmaktan oldu çok fena acısı içime oturdu resmen baygınlık hissi veriyor vicksle ovdu eşim ama birkaç kez yok hiçbir şekilde geçmedi varmı fikriniz yapılacak bişey

Havluyu ütüyle ısıtıp ağıran bölgeye koy canım. Geçmiş olsun

ben de cibinligin acilan kisimlarina yapabilim karsilikli sira sira fikir oldu bana da tesekkurler cnm.gule gule kulkanin insallah
Amin cnm inş.simdide bunu yapicam.tabi bunu doğuma ve kızıma uyarlayarak evimin kapısına

Eklentiler

• Screenshot_20181030-174031.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…