- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.901
Ben yıkadım bi problemle karşılaşmadım ama tabi 1 kere yıkandı daha. Uzun süre kullananlara sormak lazım bende tereddüt ettim şimdi.Dalan roxy kullanan arkadaşlar , kıyafetler solma gibi bir şey yaşadınız mı? Mühendisinoğlı kıyafetlerin eski gibi solduğunu yazmış. Bende denemek için bir paket almıştım. Acaba renklilere kullanmasam mı ?
Arkadaşım da umreden Meryem Ana otu getirmiş .onu bi kaç kez kullanabiliyormuşuz. Doğumdan sonra sudan çıkarmak gerekiyormuş sanırım , bildiğin başka ayrıntı var mı canım bu ot ile ilgili. Yanlış bişey yapmayayım istiyorum bende36. Haftada başlanıyor diye biliyorum canım hurmaya son zamanda Meryem Ana otu.umreden getirmistim hepsinden kullancam bakalım sezeryan derken normal olurmuş birde
Benimde kafamı mühendisinoğlu karıştırdı canımBen yıkadım bi problemle karşılaşmadım ama tabi 1 kere yıkandı daha. Uzun süre kullananlara sormak lazım bende tereddüt ettim şimdi.
cnm duramicak kadar agrin yoksa biseyin yoktur korkma.ben de agir kaldirmiyorum ama temizlik falan yapiyorum.ama artik eskisi gibi yapamiyorum gobegim aciyo hemen korkuyorum.bi daha kaldirmazsin sen de cnm.hele ben 2 gun kabizliktan dolayi daha cok korktum artik oyle is miş yapmam.doktorum da 30 haftalikken ilerleyen haftalarda dinlen bol bol dedi.simdi 32+4 üm.Benim ilk aylar vardı ağzımda o acı tat ama şimdi pek yok ama ekşime inanılmaz çok var ben bile hayret ediyorum bu kadar çok olmasına boş mideyle muz yediğimde ne bileyim ne olursa olsun ekşiyor ilk zamanlar baharattan diyordum uzak durdum hep ama anladım ki herşeye ekşime yapmaya başlamış midem o nedenle canımın istediği şeyleri yiyiyorum ama gece mutlaka çıkarıyorum bakalım ya inş zaman hızla geçer bugün vajinamda bir ağrı oldu biraz ağır kaldırdım sanırım ondan oldu hiç arlanmıyorum ben ya yapmayacam diyorum bi bakıyorum yapmışım inş geçer eşime korkudan diyemedim birşeydoktora gelince bakalım haftaya nasipse bi gidelim de sonrasın da karar verecem bu Arada sen Doğum çantanı hazırladın mı? Ben bugün hazırladım çünkü annem Doğuma yakın gelecek son dk hazırlamaktansa hazır olsun dedim hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzularımız
sanci olmasi erken dogum belirtisi mi cnmCanim sancin cok olup pek hissetmeyebiliyorsun. Simdi biri 100e dayanmis sancin yazmis ama ben oyle siddetli bir sey hissetmedim hic belli olmaz yani . gerci dun cok is yaptim 5-6 saat hic oturmadim belki de o sebep oldu. Cumaya kadar progestan kullanip dinlenip gitcem bakalim degisiklik olacak mi
pazen kumaş nasıl olur bilmiyorum benim annem c&a dan almıştı kalın ve yumuşak hazır 70*70 boyutunda hem sıcak tutuyor. çarçafın üstüne sermiştim ve baş kısmına müslin bezi ikiye katlayıp koymuştum böylelikle kustumu sadece o kısmı değiştirmiştim hem çiş kaka çıktıysada sadece pazenli olanı değiştirmiştim. böylece de ikide bir komple çarçafın değişmesi gerekmiyor. ben bu şekilde kullandım canımYumuşak olmaması lazım degil mi canım bende ince birşey alıyım o zman ne sarcagımı düşünüyodum
aynen oyle ben de gormemisim napiyim :) herkesin evladi kendine.benim de hic umrum degil valla.sonra bebek hasta olsa ben ugrascam gece gunduz ben uzulcem kimse degil.G
Görmemişim valla insanın kaç evladı oluyo yada olabiliyo. Rabbim herkese nasip etsin. İstediklerini diyebilirler :) umrumda olmaz
Benim kapı süsüm iğneyle tutturulacak gibi değil arkasında çiviye takmalık yeri var. Ama kapıda çivi gibi bişey varsa o çivi tülün altında kalıyor nasıl takacağız bilmiyorum:)cnm bazilari hem enden hem boydan bagliyo.bazilari da sadece boydan bagliyo.
ben de sadece boydan baglicam.ortada da zaten kapi susum olcak.ben de onu nasil kapiya tutturcam onu dusunuyorum.aslinda tüle tutturum plastik catal igneyle dusmez heralde o sekilde.ama bilemiyorum tabi yinede
bana da gorevli dedi herkes 4 metre aliyomus.bende oyle aldim bakalim.kumaşcidan aldim bilindik bi yerdi guvendim o yuzden ama insallah kisa gelmez ya.
Hic bilmiyorum ki canim ama cok normal degil demek ki doktor cok da istekli degildi calisabilir raporu icin.sanci olmasi erken dogum belirtisi mi cnm
bebek buyudugu icin de sanci cekilmez mi ?
ben de dinleniyorum artik.ama uzun sureli oturunca da agrim oluyo.
ben de is yapinca oturuyum hemen karnim sertlesiyo
Canım dediğin şey alez mi acaba? Böyle anlattığın gibi çok kullanışlıymış. Sürekli çarşaf değiştirmek zorunda kalmayız.pazen kumaş nasıl olur bilmiyorum benim annem c&a dan almıştı kalın ve yumuşak hazır 70*70 boyutunda hem sıcak tutuyor. çarçafın üstüne sermiştim ve baş kısmına müslin bezi ikiye katlayıp koymuştum böylelikle kustumu sadece o kısmı değiştirmiştim hem çiş kaka çıktıysada sadece pazenli olanı değiştirmiştim. böylece de ikide bir komple çarçafın değişmesi gerekmiyor. ben bu şekilde kullandım canım
Çok iyi yapmışsın canım bende öyle yaparım hiç düşünmemiştim bunlarıpazen kumaş nasıl olur bilmiyorum benim annem c&a dan almıştı kalın ve yumuşak hazır 70*70 boyutunda hem sıcak tutuyor. çarçafın üstüne sermiştim ve baş kısmına müslin bezi ikiye katlayıp koymuştum böylelikle kustumu sadece o kısmı değiştirmiştim hem çiş kaka çıktıysada sadece pazenli olanı değiştirmiştim. böylece de ikide bir komple çarçafın değişmesi gerekmiyor. ben bu şekilde kullandım canım
olmazsa hastanedeki gorevlilerden hemsirelerden yardim aliriz onlar alismistir artikBenim kapı süsüm iğneyle tutturulacak gibi değil arkasında çiviye takmalık yeri var. Ama kapıda çivi gibi bişey varsa o çivi tülün altında kalıyor nasıl takacağız bilmiyorum:)
Bana çıktıyı vermedi doktor kendi dosyasına koydu ama benim alttaki sancı çizgisi dümdüzdü. üstteki kalp atışında da bebek hareket ettikçe kalp atışları yükseldi. Doktor bizim istediğimiz de bu zaten dedi. Bebek hareket ettikçe kalp atışları düşmemeli yükselmeliymiş. Seninkilerde de güzel yükselmeler var aslında. Ama sancın da baya çıkmış.Nst de boyle hangisinin ne oldugunu bilmiyorum ama alt sanci ustteki de bebegin kalp atiaiymis oyle yazdilar.
Benimki en son kontrolde 2 hafta öndeydi. Normal dedi banada bende hiç takılmadımKızlar vucuduna göre kafası önde gidenler var mı? Son usg ye göre bpd ölçüsü üç hafta ileride cıktı korktum normal dese de doktor
değil canım c&a mağaza var internetten bulamadım bulursam atarım sayfasını. kalın yumuşak kumaş pazen kumaş diye geçiyor sanırım ben pazen kumaşını hiç görmedim canım o yüzdenCanım dediğin şey alez mi acaba? Böyle anlattığın gibi çok kullanışlıymış. Sürekli çarşaf değiştirmek zorunda kalmayız.
Valla benim kapı süsü ahşap mecbur çiviye takmalıyım. Çivi yoksa biz çakarız artıkolmazsa hastanedeki gorevlilerden hemsirelerden yardim aliriz onlar alismistir artik
benim ki tutturuluyo da saglam olur mu bilmiyorum.dusmezse iyi.
bazi hastanelerin kapisinda artik civi var benim hastanede yoktu.
Ilaclarimi kullanip cuma gidicem bakalim, insallah yorgunluktan falandir. Tabi bu bir kismi nstnin daha uzun normalde ve iki tane ama en yuksek sanci bunda galiba. Sık sık olmus kasilmalar sanirim.Bana çıktıyı vermedi doktor kendi dosyasına koydu ama benim alttaki sancı çizgisi dümdüzdü. üstteki kalp atışında da bebek hareket ettikçe kalp atışları yükseldi. Doktor bizim istediğimiz de bu zaten dedi. Bebek hareket ettikçe kalp atışları düşmemeli yükselmeliymiş. Seninkilerde de güzel yükselmeler var aslında. Ama sancın da baya çıkmış.
canım haftalarımız farklı 2500 olanlarla o yüzdenYa ne biliyim canm burada herkes 2.500-2.700 diyince benimki az gibi geliyor gözüme. Ama bizim doğumlar aralık sonu onu da düşünmek lazım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?