2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim de bebisin hareketlerini azaldi cumartesi gelsin bi an once istiyorum nefes almakta guclesti artik
2 hafta olcak artik her hafta muayene olsa keske de gorsem.goremeyince korku oluyo bazen sonlara yaklastikca
Haraketlerini hissetmesem bende korkcam cnm sukur hissedyrm azaldysa dr sor bakalm cnm yoksa acele mi edyor sennki:) benimde daha varr muayeneye . Benimde ayakta durunca bel agrim oluyor cok napcam blmyrm

Mrb keseleri ne ile yaptınız

Mrb keseleri ne ile yaptınız
cnm ben kese yapmadim hazir kullancam
madam coconun buzgulu torbalari bardi bende kucuk boy 3 tane minik boy da hurclarim vardi 2 tane ekstra bi tane daha minik boy hurc aldim madamdan onlari kullancam
buzgulu torbalari bitmisti bitmeseydi onlardan alicaktim
elimdekileri kullancam artik

Haraketlerini hissetmesem bende korkcam cnm sukur hissedyrm azaldysa dr sor bakalm cnm yoksa acele mi edyor sennki:) benimde daha varr muayeneye . Benimde ayakta durunca bel agrim oluyor cok napcam blmyrm
ben sertlesme olayini cok yasiyorum ya ama cumartesiyi bekliyorum.hareket var cok sukur ama az.
benkm de bacaklsrim agriyor
Allah korusun cnm bebisler zmninda gelsin dahs cok erken 31 de 1575 grmdi az kilo alsa korkmma da

ben sertlesme olayini cok yasiyorum ya ama cumartesiyi bekliyorum.hareket var cok sukur ama az.
benkm de bacaklsrim agriyor
Allah korusun cnm bebisler zmninda gelsin dahs cok erken 31 de 1575 grmdi az kilo alsa korkmma da
Sen bir sor olmadi bende giderm erkendn girerim nstye bakarlar sanciya icimiz rahat eder benimde 32 de 1800 gramdr banada az gelmisti bakalm meyve muz ceviz tuketyrm ins bebege faydasi olmustustr

Sen bir sor olmadi bende giderm erkendn girerim nstye bakarlar sanciya icimiz rahat eder benimde 32 de 1800 gramdr banada az gelmisti bakalm meyve muz ceviz tuketyrm ins bebege faydasi olmustustr
soruyum yazarim cnm
ben de yedim bakalim muz yedim tahin pekmez yedim süt ictim ama muza ara vermek zorunda kaldim.asiri kabiz yapti beni erken dogumdan korktum bu sefer de.

Doğum raporu e devletten niye görünmüyor acaba. Bakanlar hangi kısımdan bakiyosunuz

Aktara sordum 75 deyince şok oldum. Nette 36 tl imiş oradan alayım bakalım. Yarım kilo bana da yeter o zaman. Keseler minik zaten.
Ben 4 yemek kaşığı lavanta geri kalan kısmına elyaf koydum tam yetti. Aktarlarda pahalı olur. Parti malzemeleri satan yerler varsa yakın bakın. Yoksa netten söylemek çok daha mantıklı.

yok cnm benim kabizlik sorunum vardi zaten hamileligimin basindan beri
gecen gunde dayanamadim canim cekti o gun 2 tane yedim muzu.mahvetti beni.ben de biraktim 2 gundur yemiyorum.
Kabizlk kotu ya cnm arkdsm dogurdu halen cekiyor zorlaniyor kanli birde geliyormus amelyt olcm dyr ins senn olmaz

ya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss

ya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss
Cnm ben gebelikten önce tiryakiydim bırakmıştım kusma yüzünden ama son bir aydır içiyorum tabi abartmadan günde bir bardak zaten dr biliyor ben Türk kahvesi pek sevmem onu hiç içmesem de olur da nescafe çok severim

Kizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen

Kizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
Canım çok geçmiş olsun, ilaçlarla durduruyorlar sancıyı. Endişe etme, rahat ol, pozitif düşün, geçecek ve zamanında gelecek minnoş inşallah. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…