- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.041
Haraketlerini hissetmesem bende korkcam cnm sukur hissedyrm azaldysa dr sor bakalm cnm yoksa acele mi edyor sennki:) benimde daha varr muayeneye . Benimde ayakta durunca bel agrim oluyor cok napcam blmyrmbenim de bebisin hareketlerini azaldi cumartesi gelsin bi an once istiyorum nefes almakta guclesti artik
2 hafta olcak artik her hafta muayene olsa keske de gorsem.goremeyince korku oluyo bazen sonlara yaklastikca
Mrb keseleri ne ile yaptınızcnm ben sana you tubedan atiyim linkini
bu videodan izleyip yaptim.
renkli keceler aldim tuhafiyelerde kirtasiylerde satiliyo.altindaki de kalin kece.arkasina kurdela aldim.
beni en cok zorlayan silikon tabancayla yapistirmak oldu.bulutun arkadindaki kurdelalari once orantili yapistiramayinca cikartmak zorunda kaldim daha sonra tekrar yapistirdim ama elimi falan yaktim.
balonlari da hangi renk kece aldiysam o renk dikis ipligiyle diktim.
bulutun kalibini kucuk yapmisim aslinda biraz daha sisko yapsaydim tam olcakmis ben de altina yyine kucuk kalpler dikip kurdelayla sallandirmayi dusunuyorum uzunlu kisali
altina muhakkak kalin kece al cnm yoksa ice katlanir kotu durur.
sana kasnankla yap dememin nedeni ben ilk kez keceyle bisey yaptim ama dikis biliyorum o yuzden dikerken sıkılmadim sevdigim icin.ama sıkılirsan yapma hic derim uzun suruyo bayagi.ben vakit var diye yavas yavad yaptim.34.haftadasin aslinda kasnakla o attigim resimdeki gibi yapabilirsin.hatta ben yapistirma esnasinda keske kasnak alip ustune yapistirma yapsaydim hem risksiz hem de basit olurdu dedim ama ben sonradan gordum nette kasnak suslerini.
habi sabirli biriyim yaoarim dersen yap ama ben bile sevdigim halde yapistirirken sıkıldım ozellikle.silikon tabanca olayini sevmiyorum ben pek ondan sanirim.elimi yakiyorum silikonla yapistirirken.cunku mecbur hemen yapistirmak gerekiyo yoksa hemen aninda kuruyo silikon.
ama kasnak isi yapsaydim yamuk yapma derdim olmazdi
cnm ben kese yapmadim hazir kullancamMrb keseleri ne ile yaptınız
ben sertlesme olayini cok yasiyorum ya ama cumartesiyi bekliyorum.hareket var cok sukur ama az.Haraketlerini hissetmesem bende korkcam cnm sukur hissedyrm azaldysa dr sor bakalm cnm yoksa acele mi edyor sennki:) benimde daha varr muayeneye . Benimde ayakta durunca bel agrim oluyor cok napcam blmyrm
Sen bir sor olmadi bende giderm erkendn girerim nstye bakarlar sanciya icimiz rahat eder benimde 32 de 1800 gramdr banada az gelmisti bakalm meyve muz ceviz tuketyrm ins bebege faydasi olmustustrben sertlesme olayini cok yasiyorum ya ama cumartesiyi bekliyorum.hareket var cok sukur ama az.
benkm de bacaklsrim agriyor
Allah korusun cnm bebisler zmninda gelsin dahs cok erken 31 de 1575 grmdi az kilo alsa korkmma da
soruyum yazarim cnmSen bir sor olmadi bende giderm erkendn girerim nstye bakarlar sanciya icimiz rahat eder benimde 32 de 1800 gramdr banada az gelmisti bakalm meyve muz ceviz tuketyrm ins bebege faydasi olmustustr
Niye kiZ muz erken dogum mu yapiyorsoruyum yazarim cnm
ben de yedim bakalim muz yedim tahin pekmez yedim süt ictim ama muza ara vermek zorunda kaldim.asiri kabiz yapti beni erken dogumdan korktum bu sefer de.
Ben 4 yemek kaşığı lavanta geri kalan kısmına elyaf koydum tam yetti. Aktarlarda pahalı olur. Parti malzemeleri satan yerler varsa yakın bakın. Yoksa netten söylemek çok daha mantıklı.Aktara sordum 75 deyince şok oldum. Nette 36 tl imiş oradan alayım bakalım. Yarım kilo bana da yeter o zaman. Keseler minik zaten.
yok cnm benim kabizlik sorunum vardi zaten hamileligimin basindan beriNiye kiZ muz erken dogum mu yapiyor
Kabizlk kotu ya cnm arkdsm dogurdu halen cekiyor zorlaniyor kanli birde geliyormus amelyt olcm dyr ins senn olmazyok cnm benim kabizlik sorunum vardi zaten hamileligimin basindan beri
gecen gunde dayanamadim canim cekti o gun 2 tane yedim muzu.mahvetti beni.ben de biraktim 2 gundur yemiyorum.
ay Allah korusun yaKabizlk kotu ya cnm arkdsm dogurdu halen cekiyor zorlaniyor kanli birde geliyormus amelyt olcm dyr ins senn olmaz
Ins canm kurtulrsn dogumdan sonrs cekmezsnay Allah korusun ya
ben hic kabizlik cekmezdim hamileyken bisey yiyememekten kabiz oldum 8 aydir cekiyorum.dogumdan sonra hallederim diye dusunuyorum insallah.
Cnm ben gebelikten önce tiryakiydim bırakmıştım kusma yüzünden ama son bir aydır içiyorum tabi abartmadan günde bir bardak zaten dr biliyor ben Türk kahvesi pek sevmem onu hiç içmesem de olur da nescafe çok severimya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss
Canın çektiyse iç kuzum bir bardak ne olcak ki :)ya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss
Hiç bakmadım canım e-devlete düşüyor muymuş? Gerçi ben çalışabilir raporu aldım o zaten görünmez sanırım.Doğum raporu e devletten niye görünmüyor acaba. Bakanlar hangi kısımdan bakiyosunuz
Cok gecmis olsun, sanci disinda bir sey yoktur umarimKizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
Canım çok geçmiş olsun, ilaçlarla durduruyorlar sancıyı. Endişe etme, rahat ol, pozitif düşün, geçecek ve zamanında gelecek minnoş inşallah. Dualarımız seninleKizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?