- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.061
ben filtre kahve içiyorum canım bir kupa =) haftada bir veya iki haftada bir =)ya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss
Anladım teşekkürlerBana söyleyen olmadı ama doktor kafası aşağı inmiş bayağı dedi. Sancım varmış ama açılma falan yok rahim ağzı da 3.5 cmmiş normal dedi ama evet bi aşağı inme durumu başlamış. Bir gidip kontrol olmakta fayda var sanırım.
Teşekkürler30cm çap 155tl benim yaptırdığım. Bide 40cm çap var oda yanılmıyorsam 195 falandi sanırım.
Gecmis olsun cnm noldu birdenbire sancilandinda mi gittinKizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
çok geçmiş olsun canım inşaAllah sancın durur ve biraz daha bekler miniğinKizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
Allah yardmcın olsun canım, geçmiş olsun...Kizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
Düşüyor galiba ama hemen aynı gün olmuyor sanırım. Baktım gözükmüyor hala.Hiç bakmadım canım e-devlete düşüyor muymuş? Gerçi ben çalışabilir raporu aldım o zaten görünmez sanırım.
Canım şimdi buldum o kısmı e-devlette. Ben salı günü almıştım çalışabilir raporunu ama düşmemiş. Demek ki sadece iş göremezlik raporları düşüyor.Düşüyor galiba ama hemen aynı gün olmuyor sanırım. Baktım gözükmüyor hala.
Evet bende de aynısını söylüyor.Canım şimdi buldum o kısmı e-devlette. Ben salı günü almıştım çalışabilir raporunu ama düşmemiş. Demek ki sadece iş göremezlik raporları düşüyor.
Akciğer gelistirici igne yaptilar cnm. Bir de nidilat diye agri kesiciymis hap verdiler kan idrar tahlili yapildi şimdi de serum takildi yatiyorum. Agrilarin duzenli biz sezeryanda boyle bisey istemeyiz dedi agrilari durduralim dediCok gecmis olsun, sanci disinda bir sey yoktur umarim
Agrim vardi cnm bir iki gundur ama bobrek buyumesi var bende o yuzden diye düşünmüştüm. Bir de 3 gundur cok yoruldum sonuc duzenli agri ilaclar igne durduracagiz dedi dr. Yatisim yapildi yatiyorum. Evde de 2.5 yasinda oglum var kayinvalide bakiyor simdi ama cok özledim bu gece onsuz kalacagizGecmis olsun cnm noldu birdenbire sancilandinda mi gittin
ya kizlar nescafe iciyo musunuz
cok canim istiyo ya 8 aydir icmiyorum.
bisey olur mu
bi oturusta 3 4 bardak icesim var valla.kokusu burnumda sanki misss
Canm gecmis olsun ins bekler bebegin biraz dahada olmaz erken dogumunAgrim vardi cnm bir iki gundur ama bobrek buyumesi var bende o yuzden diye düşünmüştüm. Bir de 3 gundur cok yoruldum sonuc duzenli agri ilaclar igne durduracagiz dedi dr. Yatisim yapildi yatiyorum. Evde de 2.5 yasinda oglum var kayinvalide bakiyor simdi ama cok özledim bu gece onsuz kalacagiz
Akciğer gelistirici igne yaptilar cnm. Bir de nidilat diye agri kesiciymis hap verdiler kan idrar tahlili yapildi şimdi de serum takildi yatiyorum. Agrilarin duzenli biz sezeryanda boyle bisey istemeyiz dedi agrilari durduralim dedi
ben de nescafe ve Türk kahvesi cok severim nescafeyi her gun icmesem de muhakakk her gun Türk kahvesi icerdim.Cnm ben gebelikten önce tiryakiydim bırakmıştım kusma yüzünden ama son bir aydır içiyorum tabi abartmadan günde bir bardak zaten dr biliyor ben Türk kahvesi pek sevmem onu hiç içmesem de olur da nescafe çok severim
ben de Türk kahvesini her gun sütle iciyorumSicak süte yarim tatli kaşığı koyup iciyorum. Bende cok severim kahveyi, ilk baslarda içmiyordum, arada bir de turk kahvesi içiyorum.
haftada 1 bayagi iyitmisben filtre kahve içiyorum canım bir kupa =) haftada bir veya iki haftada bir =)
esım yuzunden cnm almiyo adamCanın çektiyse iç kuzum bir bardak ne olcak ki :)
Korkma canım bak senin gibi olup kaç haftadır yatarak geçiren arkadaşlarımız var bişey olmadı şükür dualarımız seninle bol dua et haftan iyi zaten doğarsa Allah ın izni ile kucağına alırsın tabiki nekadar durursa okadar iyi ama şuan yaptığın üzüntü ve stres daha kötü yapar herşeyi Allah'a bırak sen iyi haberler bekliyoruzKizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?