2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle rabbim yakın zamanda evladını kucagına almayı nasip etsin size şifa versin inşallah

Valla ilk aylar gibi son aylarda zormuş ben ne yiyeceğimi şaşırdım ve acıkıyorum işin kötü yanı özellikle akşamları gece ama korkudan yememeğe çalışıyorum ilk aylar yemek canım istemezdi zaten yiyemeden kusardım şimdi yemek istiyor yediğim için kusuyorum:)dolma istiyor günlerdir canım ama korkudan yapamıyorum yanma olup gece kusarım diye havucu da dr yasakladı suyum fazla çıktığı için ne güzel onu yer açlığı geçiştirirdim hem yanmada yapmazdı çok iyi gelirdi senin ağzında ki tat Doğuma kadar devam edecek bence benim Ara da oluyor senin gibi

Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebeğin rabbim şifa versin ikinize de

Çok geçmiş olsun canım bebeğin de inşallah bi an önce toparlar

Oy kuzum Allah ım esirgesin inşallah çabuk toparlar. Rabbim yardımetsin inşallah meleğe. Peki kuzum şüphelenince sana hap verdi mi dün?
Bir de bebeğin hareketlerini hissetmiyor muydun, kalp atışlarının yavaşlamasını anlayamaz mıyız ? çok soru sordum kusurama bakma kuzum

Evet bilemiyor insan ilk hamilelikte. Bizdede eşim pimpirikli o yüzden çok fazla şikayetlerimi söylemem hemen telaş eder eli ayağına dolaşır. Son zamanlardaki derdi telaştan beni nasıl doğuma götüreceği :)

Canım çok çok geçmiş olsun neyseki acı bir durum yaşanmamış çok şükür. Herşey iyiye gider hiç meraklanma. 36. Haftada doğum gerçekleşmiş çok durmaz küvezdede umuyorum. Sen kendine iyi bakki bebeğinde iyi olsun. Dualarım seninle

Bende ilk kez yaziyorum. Ilk oglumda takipteydim. Simdi bir kizim olacak hayirlisiyla. Yaklasik 2 haftadir grubu takip ediyoru.. oncelikle hepimize saglikli zamaninda dogumlar diliyorum. Bende bugun calisamaz raporu icin dr a gittim. Zaten kasilmalarim ve agrim vardi ama dr olur normal diyordu ta ki bugune kadar. Bugun bizi korkuttu. Kizimiizin kafayi bayagi asagi baski yapiyormus. 10 gun hic birsey yapma yat dinlen dedi. O zaman 36 hafta dolacak ondan sonra yaparsin islerini simdi erken dogarsa hersey basimiza gelebilir dedi. Ama evde cocuk varken dinlenmek cok zor bakalim. Bakalim ne kadar icerde tutabilecegiz bebeklerimizi?

Geçmiş olsun ayrıca da hayırlı olsun canım. İnşallah kısa sürede bebeğini yanına alırsın. Kaç kilo doğdu bebiş? Ciger gelistirici igne yapılmamıştı sanırım

Herkese cok tesekkurler. Teker teker alintilayamadim.
Genel anestezi oldu evet cunku o kadar acil oldu ki doktor senin spinalle uyusmani bekleyevek vaktimiz yok dedi.
Gebelk boyunca tansiyon sorunu yasamadim cunku zaten erken dogumu onlesin diye adalat kullaniyordum o da bir tur tansiyon ilaci olduğu icin hic yukselmedi tansiyonum dune kadar.
Doktor idrarda protein gorunce 24 saatlik odrar takibi istedi, eger 3 grdan az çıkarsa kontrol altinda tutabiliriz ama fazlasi olursa hic beklemeden doguma alicam, sen harkeetlerine dikkat et bebegin, kasilma olursa, sancin olursa hemen gel demisti zaten.
Sezeryan sonrasi sad3ce ayağa kalkana kadsr bir kac saat sancim oldu, onda da hep agri kesici igneler yaptialr cok canim yanmadi. Gaz sorunu da yasamadm cok sukur, o acidan da kolay oldu. Doktor bu sabah kontrolde cok zor bir dogum gecirdin ben daha cok sanci cekersin diye dusundm ama dirayetli ciktin dedi. Cok kanaman olanilirdi durmaysbilirdi bir de rahim ameliyatına almak zorunda kalabilirdik ama cok sukur iyisin dedi. Baya sikintili bir durum atlatmisiz yani.
Buarada bir saat oncesine kadsr bebek gayet hsreketliydi, normaldi hissettigm bütün tekmeler falan. Ne olduysa yarim saat icinde oldu, takdir i ilahi boyleymis ne diyeyim. İnsallah yavrum da toparlar bir an once.
Cok teşekkurler dualariniza.

Çok üzüldüm canım benim ya korktum da kendim adıma. Çok geçmiş olsun sana ve bebeğine. Tez zamanda çıkar o da İnşaAllah hafta olarak çok geride değilmişsin bebek çabuk toparlar kendini merak etme. Her an hazırlıklı olmamız gerekiyor demek ki bizim de.

Canim dualarım sizinle. Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda sağlıcakla kucağına alır ve dönersiniz evinize meleginizle. Kalbini ferah tut. Hafta olarak kritik zamanı geçmiş çok sukur. Ve çok şükür ki hastaneye gitmişsin yakındaymışsın ve doktorun acil müdahale etmiş. Bizi de habersiz bırakma g uzel haberlerini bekliyoruz.

cnm bende her gun havuc yiyorum ne zarari varmis ki cok merak ettim ?
aynen valla cnm ben zofer almasam kesin kusardim o beni duduruyo ama malesef bu sefer de korkuyorum bebek icin.kusunca da hic bisey yiyemiyorum.cok zormus cooookkk...
bi de agrilar kasilmalar insan korkuyo artik.
ozellikle kabizlik cektigim icin erken dogum olcak diye korkuyorum
burdaki bi cok arkadas da kasilmadan sancidan hastane yatiyor kafaya takmaya baskadim. cunku bende de kasilma var bayagi.yarin ntsye girsem rahatlicam.
karnim hep sert aksamlari.bazenleri de sertlikten nefes alamiyorum alamayinca oksuruyorum oksurunce de gobegim aciyo.
insallah bi aksilik yoktur.
kasik agrisi vajinada batma da yasiyorum.
ama hala tam olarak basi asagida degil.ayaklari asagida hissediyorum.
hareketleri de azaldi.10 u geciyo ama eskisi gibi hic tekme yok 3 4 kere atiyo sadece.
sen de yasiyomusun kasilma kasik agrisi falan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…