2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bendede çok oluyor canım günde 3-4 kez oluyor doktor önemsemedi düzenli olursa dikkate alırız onlar Yalancı dedi bazen öyle oluyorki göğüs kafesim kitleniyor nefesim duruyor sonra çözülüyor o sertlik
Canım arada bir olursa yalancı zaten, ama mesela benimki akşam 7 buçukta başlayıp 10 buçuğa kadar devam etmişti. Ben dayanmıştım ama en son eşime uyuyamam böyle demiştim. Hastaneye gittiğimizde nstde sancılar baya yüksekti. Hemen ilaç serum verildi gece 3 te anca düzeldi. Nidicard acayip baş ağrısı yapmıştı sarhoş gibiydim, üstüne serumla verilen magnezyum ne kadar koydularsa hemşireye dedim benim ateşim var yanıyorum. Yok ateşin dedi serumdan dolayı öyle dedi.
Rabbim yaşatmasın vallahi hiçbirimize. İnsan ister istemez tedirgin oluyor Hele hafta olarak erken olunca daha kötü hissediyor insan.

3 saat epey uzun bir süre canım endişelenmen çok normal. Tekrarlamaz inşallah zamnını bekler bebiş. Benimde gün içerisinde oluyor ama en fazla bir kaç dakika sürüyor bazıları dakikayı bile tamamlamıyor. Düzenli olup olmadığınıda kontrol etmek lazım

İlk hamilelik olunca insan tam anlamıyor. Hani şişkinlikten böyle falan sanırım demiştim ama işte 1 saat geçmedi, 2saat geçmedi derken en son tak etti. Bir de eşimin gözünde pimpirikliyim, yani öyleyim de aslında. O yüzden ona hastaneye gidelim demeye çekinmiştim o gün.

Kizlar merhaba.

Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var

cnm ben zofer aldigim icin kusmuyorum.ama sabahlari bazen zofer alsam da kusuyorum ve safra kusuyorum.
Allah yardimcimiz olsun cidden kusmak bulanti reflü en zoru ya
beni de en cok zorlayan agzimdaki bitmeyen acı tat.ne yersem yiyim gecmiyor.reflüden sanirjm ya da hormonlardan.ama artik hormonlar dususe gecmemismidir.
bugun yine icicem sanirim kahve azcik ozlemimi gideriyim yarin icmicem hala cok canim cekiyo yahu

İnşallah daha olmaz canım dikkat et kendine

ah cnm cok cok gecmis olsun bebegini Rabbim sama saglikla kavustursun insallah
butun bunlar bi anda mi oldu cnm
biz de tetikte olalim.
iyi ki hastane yakinlarindaymissin da hemdn mudahale edilebilmis
sen bol dua et insalah bebegin seninle olacak cnm merak etme.
biz de duaciniz
cok cok grcmis olsun
bu arada genel anestezi verdiler dimi tansiyonun yuksek ciktigi icin ?
agrin sizin nasil cnm sen ne durumdasin
insallah bebisle tez zamnda sag salim evinize gidin cnm

Dualarımız seninle canım benim rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allahimm bebegine saglik versin canim. Iyiki oyle bi dr varmis iyiki hemen mudahale etmis. Insallah mucizen de sende tez zamanda toparlanirsiniz.

Gecmis olsun canim neyse ki fark edilmis.

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah her şey yoluna girecek. Tansiyon problemin dha öncesinde var mıydı birden mi çıktı bu gebelik zehirlenmesi idrarda protein kaçağı falan?

Bugün kontrole gittim 33+5 iz 2kilo çıktı. 12 günde 250 gram alabilmiş sıpam , doktor 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi Bakalım kaçıncı haftaya kadar dayanacak benim sıpa.
Hiç kafanıza takmayın valla kiloyu doktor bile 5 kiloya yakın doğup doğumdan sonra kilo vererek bağışıklık sistemi çöken bebekler var doğduktan sonrası önemli olan diyolar

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin de en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar inşallah küvezden. Allah yardımcınız olaun dualarım sizinle

geçmiş olsun canım Rabbim evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah ikinizde tez zamanda toparlanırsınız inşaAllah dualarımızdasın canım

Neler neler olmuş Allahım hastanede yatanlara acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda evinize dönersiniz zamanında bebeciklerimizi kucağımıza alırız doğum yapan arkadaşım allah sabırlıklar versin umarın iyisindir bebişinde tez zamanda kuvözden çıksın sağlıklıca kavuşun birbirinize inşallah Hepinizden çok etkilendim gerçekten benimde karnım taş gibi oluyor ama dinlenince geçiyor kasıklarımada kısa süreli regli sancıları giriyor ama çok uzamıyor umarım yalancıdır bende korkmaya başladım böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…