2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İyi akşamlar kızlar sancısı olan hastahanede olan tüm arkadaşlarin rabbim yardımcısı olsun inşallah sancıları durdurlar bebisleriniz bekler 30+5 te aynı tedirginliği yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum sizi adalat iyi gelmisti bana incik sukur yarın 36 haftaya merhaba diyecegiz sizde atlatıp geçireceksiniz inşallah
Bugün bizim kontrol vardı 35+6 2364 gram ,45 cm olmuş kızım bir dahaki kontrol 12 Kasım'da çatı muayenesi yapacakmış sonra haftada bir görüşeceğiz dedi 15 aralığa kadar yolu ver gelmesink bekleriz o zamana kadar dedi ama ben zannetmiyorum o zamana kalacagiji

.
1 2 saat bekleyim devam ederse gideyim en iyisi. Çok sagol canim. Herkesin zamanında gelsin bebisleri inşallah

Kızlar benimde karnım sertleşiyor ve rahatsızlık hissi var bakalım 35+3 uz yarın kontrolum var kasıklarıma doğru baskıda hissediyorum bakalım yarın ne diyecek doktor . Bu saatten sonra gelsede cok korkmuyorum ama tabi insallah zamanında gelir

evet daha sağlıklı canım =) alışmışım almanyada burda da devam ediyorum =) bir gün konyaya gelirsen kahve borcum olsun sana =) karşılıklı içelim
insallah cnm. senin de eger yolun istanbula duserse benim de bi kahve borcum olsun o zmn cnm
bebek dogduktan sonra belki mecbur dinc kalmak icin icebilirim ben de malum uyusuz geceler yakin
tabi emzirmeye engel degilse

kizlar doktorunuz kasilma sancilardan dolayi kac gun yatis veriyo
ve artik hep uzanmak mi gerekiyo
bende de cogaldi da korkuyorum yarin ogrencem ama merak ediyorum cok.

Esnaf karısı Binnazım canım ben kırtasiyemiz var dükkan benim üstüme Bağkur ödüyoruz zaten çalışıyordum da orda ama hamile kalınca eşim elemanlarla idare ediyor işte

maşallah canim

Bana da yatis verildi kizlar
geçmiş olsun canım inşallah durur sancılar
maşallah size de sağlıkla gelişmeye devam etsin inşallah
Kızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
3 hafta sonravçağırdı beni

Bugün doktorum dediki 32 yi doldurmuşsun artık olabilecekleri söyleyim dedi karnında kasılmalar sertlikler olacak gece bile yaşayabilirsin bunlar geçici olabilir olmayadabilir önemli olan vakit aralığı ve düzenli olması dedi ozaman gel dedi suyun gelmesi de bayağı belli olan birşeydir heryerin ıslanır altına kaçırmış gibi gelir dedi çok güzel ben sormadan dedi herşeyi

Kızlar ben örüyorum puset . örecek olanlar muttttlaka danışın. bilen birine danışmadan malzemelerinizi almayın.göründüğü kadar kolay değil :)
Çok ağır olduğunu kullanışsız olduğunu duymuştum o yüzden yapmayı düşünmüyorum canım çok sağol.ama çok güzel olmuş renkleri ve orulusu

insallah cnm. senin de eger yolun istanbula duserse benim de bi kahve borcum olsun o zmn cnm
bebek dogduktan sonra belki mecbur dinc kalmak icin icebilirim ben de malum uyusuz geceler yakin
tabi emzirmeye engel degilse
inşaAllah canım =) herkes kendi vücudunu tanır ve sende ona göre içersin kahveyi

Banada aynılarını söylemişti

.

1 2 saat bekleyim devam ederse gideyim en iyisi. Çok sagol canim. Herkesin zamanında gelsin bebisleri inşallah
Canım ben en çok göğüs kafesime nefes alırken sıkışmasından anlıyorum bir de bebeği dokununca hissedememiştim karnım taş gibi olmuştu çünkü sanki yuvarlak bir top gibi.

Canım ben en çok göğüs kafesime nefes alırken sıkışmasından anlıyorum bir de bebeği dokununca hissedememiştim karnım taş gibi olmuştu çünkü sanki yuvarlak bir top gibi.
bendede çok oluyor canım günde 3-4 kez oluyor doktor önemsemedi düzenli olursa dikkate alırız onlar Yalancı dedi bazen öyle oluyorki göğüs kafesim kitleniyor nefesim duruyor sonra çözülüyor o sertlik

ben de bi haftada 2 3 kere icerdim cnm.safra kesemde taş oldugu tespit edilince korkup icmefim hic ama artik 1 ay kaldi icicem ben de bayagi ozlemisim ya gece ictim esimle.hatta esiminkinden de aşırdim
:) iç cnm ben de içiyorum :) yalnız son bir aydır ben akşam ne yersem yiyeyim gece çıkartmak zorunda kalıyorum valla bıktım bu durumdan rennie içiyordum önceleri iyi geliyordu şimdi bir şişe bitirdim dün yok yine yanma oluyor hatta aylardır süt içmeyen tiksinen ben sütü bile içtim o bile fayda etmedi sanırım bebeğin yeri daraldıkça mideme baskısı fazla olmaya başladı az kaldı rabbim sağ Salim doğmayı nasip etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…