- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.221
1 2 saat bekleyim devam ederse gideyim en iyisi. Çok sagol canim. Herkesin zamanında gelsin bebisleri inşallahCanım biraz dinlen eğer dinlendiğinde geçmezse Dr a gitmekte fayda var bence 30+5 te bende aynı şekilde adet sancısı gibi sancı çektim sancı azalınca kasıkta kasılmalara bıraktı yerini sanki birşey sıkıyormus gibi dra gittim sancı cikti ve önlem aldık tedbirli olmakta fayda var kendini takip et
İki haftada bir çağırıyor canım ama ben üç haftada bir gidicem :)Kızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
Amin canım insallah rica ederim rabbim tüm hamilelere zamanında kavuşmayı nasip etsin sağlıkla inşallah.
1 2 saat bekleyim devam ederse gideyim en iyisi. Çok sagol canim. Herkesin zamanında gelsin bebisleri inşallah
Bana da yatis verildi kizlar
insallah cnm. senin de eger yolun istanbula duserse benim de bi kahve borcum olsun o zmn cnmevet daha sağlıklı canım =) alışmışım almanyada burda da devam ediyorum =) bir gün konyaya gelirsen kahve borcum olsun sana =) karşılıklı içelim
Esnaf karısı Binnazım canım ben kırtasiyemiz var dükkan benim üstüme Bağkur ödüyoruz zaten çalışıyordum da orda ama hamile kalınca eşim elemanlarla idare ediyor işte
maşallah canim35+0 ım bugün. 2450 gr tahmini boy 46 cm dedi doktor. Vajinada baskı hissediyorum pozisyona girmeye başladı galiba dedim evet dedi. Baş aşağıdaymış şu an. Tam olarak gösterdi yerini dediğim yermiş gerçekten de. Ufak sancılar çıktı ama o kadarı normal dedi. Düzenli olup ağrısı artarsa gerçek sancı o olur dedi.2 hafta sonra çağırdı. Çatı muayene si de yaparız dedi ben istemiyorum daha ama :/
geçmiş olsun canım inşallah durur sancılarBana da yatis verildi kizlar
maşallah size de sağlıkla gelişmeye devam etsin inşallahBugün bizimde kontrolümüz vardı 34+1 2604 gram 47 cm de boyumuz geldi. Sanvı hiç çıkmadı bende ilk kez nst ye baglattı doktorum harketleri çokbil dedi. Kasılması sancısı olan arkadaşlarım geçmiş olsunsaglıkla hayırla gelselerdi bi bebişler
3 hafta sonravçağırdı beniKızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
Çok ağır olduğunu kullanışsız olduğunu duymuştum o yüzden yapmayı düşünmüyorum canım çok sağol.ama çok güzel olmuş renkleri ve orulusuKızlar ben örüyorum puset . örecek olanlar muttttlaka danışın. bilen birine danışmadan malzemelerinizi almayın.göründüğü kadar kolay değil :)
inşaAllah canım =) herkes kendi vücudunu tanır ve sende ona göre içersin kahveyiinsallah cnm. senin de eger yolun istanbula duserse benim de bi kahve borcum olsun o zmn cnm
bebek dogduktan sonra belki mecbur dinc kalmak icin icebilirim ben de malum uyusuz geceler yakin
tabi emzirmeye engel degilse
Banada aynılarını söylemiştiBugün doktorum dediki 32 yi doldurmuşsun artık olabilecekleri söyleyim dedi karnında kasılmalar sertlikler olacak gece bile yaşayabilirsin bunlar geçici olabilir olmayadabilir önemli olan vakit aralığı ve düzenli olması dedi ozaman gel dedi suyun gelmesi de bayağı belli olan birşeydir heryerin ıslanır altına kaçırmış gibi gelir dedi çok güzel ben sormadan dedi herşeyi
Evet yine sancilar cikti. Sanciyi durdurabilirlerse ciger gelistirici igne yapcaklarmis.
Canım ben en çok göğüs kafesime nefes alırken sıkışmasından anlıyorum bir de bebeği dokununca hissedememiştim karnım taş gibi olmuştu çünkü sanki yuvarlak bir top gibi..
1 2 saat bekleyim devam ederse gideyim en iyisi. Çok sagol canim. Herkesin zamanında gelsin bebisleri inşallah
bendede çok oluyor canım günde 3-4 kez oluyor doktor önemsemedi düzenli olursa dikkate alırız onlar Yalancı dedi bazen öyle oluyorki göğüs kafesim kitleniyor nefesim duruyor sonra çözülüyor o sertlikCanım ben en çok göğüs kafesime nefes alırken sıkışmasından anlıyorum bir de bebeği dokununca hissedememiştim karnım taş gibi olmuştu çünkü sanki yuvarlak bir top gibi.
Ay ne güldüm, ben bunu yapsam kesin sancım olur hemen hatta 1 dk dolmadan suyum bile gelebilirhttps://www.instagram.com/p/BprhrrsFlsF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ovgob9jp4oe0 İzlerken brn stres oldum :)) ne cesaret ya
:) iç cnm ben de içiyorum :) yalnız son bir aydır ben akşam ne yersem yiyeyim gece çıkartmak zorunda kalıyorum valla bıktım bu durumdan rennie içiyordum önceleri iyi geliyordu şimdi bir şişe bitirdim dün yok yine yanma oluyor hatta aylardır süt içmeyen tiksinen ben sütü bile içtim o bile fayda etmedi sanırım bebeğin yeri daraldıkça mideme baskısı fazla olmaya başladı az kaldı rabbim sağ Salim doğmayı nasip etsin bizeben de bi haftada 2 3 kere icerdim cnm.safra kesemde taş oldugu tespit edilince korkup icmefim hic ama artik 1 ay kaldi icicem ben de bayagi ozlemisim ya gece ictim esimle.hatta esiminkinden de aşırdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?