2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde hastane cantam hazir degil hazirlicam ben valiz degil cantann icine koyucam genis cantam var onun icine koyucam tekrrdan valize para vermiyim senn korkun varsa bak kafasi karskogretmnn bianda olmus hazrlikli olmalyz bence
aynen cnm ama cok erken ya insalah olmaz 33 haftaya yeni girdim daha.
bebisin kilosu da cok dusuk daha.daha yarin ilk kez nts ye gircem cok merak ediyorum
bizde de buyuk sirt cantasi var dagci cantasi gibi ama esim ben onu goturmem hastaneye diyo bavul alcak.adam kendini dusunuyo hastaneye o cantayla gidilmezmis benim hic oyle takintilarim yoktur hersey posetiyle duruyo.
ay bu arada kaynanam sari tülbent yaptirmis ya simdi kullanmasam niye kullanmadin der.bende inanmiyorum boyle seylere hani sariligi aliyormus falan ama kullanirim guzel olmus dedim.bi tulbent neticede.sizde kullancakmisiniz sari tulbent

Kizimda orttum ama sarilik olmustu :) onla alakasi yok tabi ben yine ortucem ama sarilik icin degilde yuzu acik kalmasin diye.

sherin
cnm spinal anesteziden sonra sondayi cikartirken aci hissettinmi
anestezinin etkisjnin gecmesini mi bekliyorlar yoksa hemen cikartiyorlar mi ?
bir de lavman yapiliyormu oncesinde ?
bende kabizlik var da ondam cekiniyorum bunu doktora ileticem doguma yakin muhakkak

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek yazamadim hastaneden ciktim uyumusum anca kendime gelebildim. Cok sukur sancilar oglene dogru durdu. Bobrek buyumesi de gelismis. Pazartesi gunu tekrar gidip artik dogum icin gune karar vericez cunku bebek irilesmis bana da zarar veriyormus artik. Hem ona hem sana yazik dedi. Tutabildigim kadar tutmak istiyorum ama artik cok zormus. Bebek 36 hafta ile uyumlu. Zaten sancilarim kesildi ama tekrar ne zaman baslicak diye korkarak bekliyorum. hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Kizimda orttum ama sarilik olmustu :) onla alakasi yok tabi ben yine ortucem ama sarilik icin degilde yuzu acik kalmasin diye.
ben müslin ortu almistim onu ortcektim nese o gun bari gostermelik ortuyum igne oyasi yaptirmis bi de kenarlarina disarda töbe kullanmam ya cok cirkin sapsari

Ayy canım şaşkınım. Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim korumuş. Gözün aydın korkma inşallah bebeğin de toparlanır. Duamız seninle.

Yok lavman olmadi. Sonda acitmiyor canim. Ne zmn cikartmistilar hatirlamadim ama ameliyat biter bitmez degildi bi sure durdu diye hatirliyorum.

Havuç ben aşırı yediğim için ve sıvım fazla olduğu için kestirdi dr zararı yok ama benim sıvım fazla malum onda şeker var o sebep olabilir gibi düşündü sanırım sıvı fazlalığı da erken Doğumu tetikliyor ne bileyim bir sürü sebebi var bazen korkuyorum acaba bebeğim sağlıklı mı diye sonra aklımdan o fikri atıyorum hemen ve hiç düşünmemeye çalışıyorum erken Doğumu filan sen de düşünme aklından o fikri at zamanında doğacak de ve bırak zaten herşey olacağına varır emin ol benim de kasılmalarım oluyor mesela bu akşam baya uzun sürdü ama takılmak istemiyorum bu duruma vajinal ağrımda oluyor kasık ağrısı da aşırı olmadığı sürece normal olarak görülüyor ben de hafta içi gidecem nasipse kontrole iyi düşünelim iyi olsun elimizden gelen başka birşey yok çünkü sen de takma kafana hakkımızda en iyisi olsun inş

aynen cnm korkunun bi faydasi yok olacak olan olacak zaten.
benim de ayni senin gibi bazen aklima geliyo bebegim sagliklimi acaba falan diye sonra hemen atiyorum o dusunceyi kafamdan.
insallah zmninda saglikla gelir bebekler cnm

aynen cnm korkunun bi faydasi yok olacak olan olacak zaten.
benim de ayni senin gibi bazen aklima geliyo bebegim sagliklimi acaba falan diye sonra hemen atiyorum o dusunceyi kafamdan.
insallah zmninda saglikla gelir bebekler cnm
Zamanında gelecekler :) öyle de oldu :) sen sondayı sormuşsun ben istemeyecem sen de istemeyebilirsin dr ısrar ederse de uyuştuktan sonra takıp işlem bitince çıkarsınlar hissetmezsin hatta uyuşukluk geçtikten sonrada hissetmezsin korkma acıdı diyenler sanırım takarken zorlamışlar o nedenle acımıştır çıkarken

Çok iyi motivasyon

İlk kez duydum sarı tülbenti. Bende inanmıyorum canım öyle şeylere.

anestezinin etkisi gecmismiydi cnm peki hatirliyomusun
bazilari sonda cikarken cok acidi falan demisti de
Canim ben vücuduma biri deydigi zaman kaskatı kesiliyorum ne sonda taktira bildim ne muayene olabildim doktorumun durumumu bu bi hastalık diyerek sezeryan oldum sondayi dahi taktiramadim anesteziden sonra taktılar çıkartırken okadar kasilmama ramen hic birşey hissetmedim hatta bitimi yani dedim hemşireye hic korkma yani birşey hissedilmiyor

Bende duydum sari tulbent olayini ilginc ne alaka almasi emzirerek olmuyor zaten:)) esin kendni dusunyr bende oleyim ya onemli degil benim icinde valiz almama gerek yok :)

Bizde sarı tülbent kullanılır bebek doğunca üstü omunla örtülür sarılığı alır derler oğlum sarılık olmadı şimdi çantaya en başa yine koydum sarı tülbent doğum yapan kadınada kırmızı taç yada tülbent takılır bizde onu bunu bilmem de eskiler bizden daha iyi biliyor ona Eminim işte atalardan gelme şeyler hep doğru çıkıyor biz oğlumu hastanede yatırdığımız minik beşiğin üstüne hep sarı tülbenti örttük görmek isteyen onu kaldırıyordu öyle bakıyordu

Kızlar sepet beşik alan var mı? İçindeki sünger bana ince geldi bide alez falan kullanmak istiyorum ama alezler genel de oval değil ve büyük olacak gibi. Birde nevresim de serilir demi bu sepet beşiğe? Aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…