- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.381
inşaAllah bekler canım. çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunSagol canim bi degisiklik yok aimdilik. Bugun de cikarmayacaklarmis magnezyum falan eklediler. Ilaclarla 1-2 saat kesiliyor sonra nstye baglininca yine sanci cikiyor.
Doktor ciddi bir durum yok ama bu sanci bebegi asagi iter, suyun gelebilir 35i gorelim en azindan o yuzden takipteyiz dedi.
Canım dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın. son durum nasılKizlar merhaba.
Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.
Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.
Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Serum verdiler mi canım hatta serumla magnezyum veriyorlar70 yazan sanci, onun altindaki benim kalp atisi,kirmizi olan bebek kalp atisi,
Bir duruyo bir basliyo anlamadim neden. Igne,hap, vajinal progestan,agizdan progestan her seyi verdiler
Sagol canim, doktora gelmesem anlamam ama bebek toplaniyor der otururum.
Verdiler canim 3. Serum bitti.Serum verdiler mi canım hatta serumla magnezyum veriyorlar
Anladım kuzum stres yapmıyorsun di mi kuzum, güzel şeyler düşün, inşallah geçecek . Rabbim esirgesin seni bebeğiniVerdiler canim 3. Serum bitti.
Alttan muayene etti mi canım. Herşeyin normal olmasına çok sevindimBen geldim hastaneden kizlar bizde durumlar normal. Kafa rahime baski yaptigi icin orda agri hissedersin dedi acilmam yok nstye girmedim 2 hafta sonra gircekmisim ve dogum tarihi verecekmis. Asiri kabizligim vardi demir ilacimi degistirdi sizde de varsa aklinizda olsun demir ilacinizi degistirin.
Canim ben de 5 serum yedim biraz pnce cikis yaptik. Antibiyotik nidalat 10 gun icilecek. Agrim azaldi şükür darisi basina kuzumVerdiler canim 3. Serum bitti.
Nasıl geçti canım10 bucukta randevum var çok heyecanlıyım
İnşallah yapabiliriz. Evlenincede ilişkide problem yaşadım ben bir ay falan denedik olmadı sonra sonra alıştım ama tamamen kendimi kasmamla ilgili rahat bıraksam oluyor. Şu çatı muayenesini atlatayımda kendime güvenim gelecek birazda olsa@tinyrose aynı durum bendede var kızlar . Cok kasıyorum kendımı ki bi vajınusmus geçmişimde var .
Bu sekılde normal dogum yapabılır mıyım oda şüpheli .
Yok canim gayet rahatim aslinda, agri sizi da hissetmedigim icin bosa yatiyormusum gibi geliyor hatta. Hayirlisi olsun ne kadar dursa kar tabi su durumda...Anladım kuzum stres yapmıyorsun di mi kuzum, güzel şeyler düşün, inşallah geçecek . Rabbim esirgesin seni bebeğini
Gecmis olsun canim, enfeksiyon mu vardi sende antibiyotik verdiler? ben de yarin cikarim insallah, aksam falan da birakabilir mi acaba bakalim.Canim ben de 5 serum yedim biraz pnce cikis yaptik. Antibiyotik nidalat 10 gun icilecek. Agrim azaldi şükür darisi basina kuzum
İyi bari canım gözün aydın inşallah birdaha olmaz antibiyotik ne verdilerCanim ben de 5 serum yedim biraz pnce cikis yaptik. Antibiyotik nidalat 10 gun icilecek. Agrim azaldi şükür darisi basina kuzum
Maşallah canım çok güzel boyu kilosu. Sağlıkla kucağına alırsın zamanında inşallahKızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 34+0 da 47cm 2400gr olmuş bebeğimiz. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin hastanedekilerin de yardımcısı olsun
Yok alttan muayene olmadi olcagini da dusunmuyorum sezeryan olucagim icin.Alttan muayene etti mi canım. Herşeyin normal olmasına çok sevindim
Evet canim bende böbrek buyumesi vardi bobrekteki kumdan dolayi simdi agir idrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum. Sanirim agrilarim o yuzden olmuş simdi biraz daha iyiyim. Sali gunu calismaz raporu alacagim artikYok canim gayet rahatim aslinda, agri sizi da hissetmedigim icin bosa yatiyormusum gibi geliyor hatta. Hayirlisi olsun ne kadar dursa kar tabi su durumda...
Gecmis olsun canim, enfeksiyon mu vardi sende antibiyotik verdiler? ben de yarin cikarim insallah, aksam falan da birakabilir mi acaba bakalim.
İyi geçti canım çok şükür ogluşum iyimiş 2000 kilo olmuş :)Nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?