2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben geldim hastaneden kizlar bizde durumlar normal. Kafa rahime baski yaptigi icin orda agri hissedersin dedi acilmam yok nstye girmedim 2 hafta sonra gircekmisim ve dogum tarihi verecekmis. Asiri kabizligim vardi demir ilacimi degistirdi sizde de varsa aklinizda olsun demir ilacinizi degistirin.

inşaAllah bekler canım. çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Canım dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın. son durum nasıl

Serum verdiler mi canım hatta serumla magnezyum veriyorlar

Alttan muayene etti mi canım. Herşeyin normal olmasına çok sevindim

@tinyrose aynı durum bendede var kızlar . Cok kasıyorum kendımı ki bi vajınusmus geçmişimde var .
Bu sekılde normal dogum yapabılır mıyım oda şüpheli .
İnşallah yapabiliriz. Evlenincede ilişkide problem yaşadım ben bir ay falan denedik olmadı sonra sonra alıştım ama tamamen kendimi kasmamla ilgili rahat bıraksam oluyor. Şu çatı muayenesini atlatayımda kendime güvenim gelecek birazda olsa

Anladım kuzum stres yapmıyorsun di mi kuzum, güzel şeyler düşün, inşallah geçecek . Rabbim esirgesin seni bebeğini
Yok canim gayet rahatim aslinda, agri sizi da hissetmedigim icin bosa yatiyormusum gibi geliyor hatta. Hayirlisi olsun ne kadar dursa kar tabi su durumda...

Canim ben de 5 serum yedim biraz pnce cikis yaptik. Antibiyotik nidalat 10 gun icilecek. Agrim azaldi şükür darisi basina kuzum
Gecmis olsun canim, enfeksiyon mu vardi sende antibiyotik verdiler? ben de yarin cikarim insallah, aksam falan da birakabilir mi acaba bakalim.

Kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 34+0 da 47cm 2400gr olmuş bebeğimiz. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin hastanedekilerin de yardımcısı olsun
Maşallah canım çok güzel boyu kilosu. Sağlıkla kucağına alırsın zamanında inşallah

Evet canim bende böbrek buyumesi vardi bobrekteki kumdan dolayi simdi agir idrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum. Sanirim agrilarim o yuzden olmuş simdi biraz daha iyiyim. Sali gunu calismaz raporu alacagim artik

Kızlar bende kontrolden geliyorum 35+3 uz 2995 gr olmuşuz . Doktor ultrasonlar genelde fazla ölcuyor 400 gr falan dedi olsun cok sukur genede iyi kilomuz .
Doğum ile ilgili konustukta muhtemelen sezeryan olacak vajinusmus geçmişimden dolayı doktor genelde sorun yasıyoruz dedi 26 kasım tarıh verdi tabi kendıne guvenıyosan notmal dogumu deneyelim dedi cok kararsızım . Nst ye bağladı sancım falanda cıkmadı cok sukur hersey yolunda simdilik bi dogum sekline karar vermemiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…