- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.481
Sagol canim 32+0da 2000 gram ve 46 cm gorunuyordu. 3 gun gecti daha.geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın. kaç kilo ve boyu kaç? benim kız 35 haftalık doğmuştu 2170gr 46 cm ve 1 ay boyunca 50cm giydi ben hiç prematüre almamıştım ve ilk başlarda içinde yüzüyordu yavrum. 1 numara bez de çok büyük geliyordu 0numara da sadece primanın vardı oda heryerde yoktu. hep kakası taşmıştı yavrumun. almakta fayda var bence ki senin öyle bir riskin var ise yani doktor dediyse erken doğma riski var diye.
Maşallah canım sakın korkma kilosu boyu çok iyi benim dün 33+0 dı 43 cm 2.200 düSagol canim 32+0da 2000 gram ve 46 cm gorunuyordu. 3 gun gecti daha.
Doktor 35e kadar tutmaya caliscaz dedi ama acilma veya su azalmasi yok simdilik. Tek problem kasilma ve rahim agzinin kisalmaya baslamasi, kafasi da bayagi asagi inmis bu kasilmalar asagi iter dedi. Yenidogan cok problem olursa esimi gonderir aldiririm o zaman. Bezi de duruma gore alayim bakalim hayirlisi neler olacak.
cnm 2 haftada bir mi gidiyosun hep.ben ayda bir gidiyorum.azcik cikmasini bekliyorum yoksa yarim yamalak oluyor tam alamiyorlar agdaya gelmiyo cnmBu ara gidip kurtul:)
Kuaför çok bekletme hatta her zaman hazırlıklı ol dedi. 34 bitiyor bugün bir de 36 da gideyim diyorum o zamana kadar bir aksilik olmazsa :))
ay bende yaBende yüz üstü yatmayı öyle özledim ki :)
Belli olmaz canim ya eksik de olcuyo olabilir bi dogar 1700-1800yani cok guvenemiyorum o yuzden. Haftasi da cok kucuk hayirlisi amaMaşallah canım sakın korkma kilosu boyu çok iyi benim dün 33+0 dı 43 cm 2.200 dü
o zaman alma canım maşaAllah bebişin iyi canım =) ilaçlar ile durur daha bebişin inşaAllah aynen eşim halleder öyle bir durumda. sen yat dinlen canım Alşah yardımcın olsunSagol canim 32+0da 2000 gram ve 46 cm gorunuyordu. 3 gun gecti daha.
Doktor 35e kadar tutmaya caliscaz dedi ama acilma veya su azalmasi yok simdilik. Tek problem kasilma ve rahim agzinin kisalmaya baslamasi, kafasi da bayagi asagi inmis bu kasilmalar asagi iter dedi. Yenidogan cok problem olursa esimi gonderir aldiririm o zaman. Bezi de duruma gore alayim bakalim hayirlisi neler olacak.
Evet silinmesini istiyorum diye belirtmiyorsan yikiyorlarKızlar daha önce özel hastanede dogum yapan bit tanıdıgımla konuştum bebegi hastane yıkıyormuş dogru mu ben siliyorlar diye biliyodum özel hastanede dogum yapmış arkadaşlar aydınlata bilirmi
bende var cnm bugun ayakkabjmi zor giydim de anladimKızlar sizde de ödem şişlik var mı? Doğumdan sonra geçer demi ya
cnm ama doktorlar gobek bagi dusene kadar neden yikamayin diyorlar ki o zmnEvet silinmesini istiyorum diye belirtmiyorsan yikiyorlar
Ayy sevindim buna ben yıkamalarını isterimEvet silinmesini istiyorum diye belirtmiyorsan yikiyorlar
Benim hastanem yıkamıyor. Ben de yıkamalarını istemiyorum zaten. Yıkadıklarında enfeksiyona açık oluyorlar.Kızlar daha önce özel hastanede dogum yapan bit tanıdıgımla konuştum bebegi hastane yıkıyormuş dogru mu ben siliyorlar diye biliyodum özel hastanede dogum yapmış arkadaşlar aydınlata bilirmi
Hastaneden hastaneye farkli olabilir canim ama benim gorustuklerim yikiyordu.cnm ama doktorlar gobek bagi dusene kadar neden yikamayin diyorlar ki o zmn
ben yikamiyolar sanydum
Canim yine de sordu hemen hepsi yikiyor diye biliyorumAyy sevindim buna ben yıkamalarını isterim
Canım benden sana tavsiye azıcık naz yap artık kimse bişey beklemesin senden şuan senin tek yapacağın yatmak yaşadıklarını sen biliyorsun sakın kalkma eşin falan ilgilensin senle bişey yaparsın bişey olur çok vicdan azabı çekersinBelli olmaz canim ya eksik de olcuyo olabilir bi dogar 1700-1800yani cok guvenemiyorum o yuzden. Haftasi da cok kucuk hayirlisi ama
Evet yıkanmaması lazım bende bilmiyorum hiç sormadım bir daha ki kontrolde sorayımBenim hastanem yıkamıyor. Ben de yıkamalarını istemiyorum zaten. Yıkadıklarında enfeksiyona açık oluyorlar.
Kuzum ayda 1di normalde ama 29 dan sonra ilk kez gittim ama 5 hafta oldu. Şimdi 38 de doğum falan olur diye 36 da gideyim dedim aldığı kadarını alır ya. Ama benim kuaförde kullandığı ağda güzel alıyor hafif küçük tüyleri .cnm 2 haftada bir mi gidiyosun hep.ben ayda bir gidiyorum.azcik cikmasini bekliyorum yoksa yarim yamalak oluyor tam alamiyorlar agdaya gelmiyo cnm
ozel bolgeye hic gitmiyorum eldivenle aliyorum
Benim hastanem yıkamıyor. Ben de yıkamalarını istemiyorum zaten. Yıkadıklarında enfeksiyona açık oluyorlar.
Bilgiler için sagolun kızlar gittigim de sorarım artıkHastaneden hastaneye farkli olabilir canim ama benim gorustuklerim yikiyordu.
Canim yine de sordu hemen hepsi yikiyor diye biliyorum
doğumdan sonra geçiyor canım korkma bir kaç gün içinde geçerKızlar sizde de ödem şişlik var mı? Doğumdan sonra geçer demi ya
annen hakkı canım yat dinlen şimdi doğarsa Allah korusun gözün süs mu görür..bebeğin büyük ihtimal kuvozde kalır o yüzden yat dinlen durabildiği kadar dursunAnnem de oyle dedi valla.
Bir de burda kimsem yok, kaynananlar hazirlasin cok istiyolarsa,kendi taraflari gelecek nasil olsa sen yat dedi.
canım göbeği düşmeden de yıkayabiliyor biz yıkamıştık kızımı günlük hem decnm ama doktorlar gobek bagi dusene kadar neden yikamayin diyorlar ki o zmn
ben yikamiyolar sanydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?