2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O konuda sukur edyrum ama baska seyler ckyr her turlu birsy oluyr dym sana aynen senn hzuurn onemli kaynana dis mandal kalsin disarda

Tesekkur ederim cnm yarin kontrolum var bi sorayim druma

Ameliyattan sonra ebe pihti kontrolu yapti inan sondadan daha cok agridi. Bi suru pihtili kan cikardi senin iyiligin icin dedi. Onun disinda hastanenin hemsireleri cok iyi cok ilgiliydi herseyi sordum bikac kere odaya cagirdim hic suratlari dusmedi :))

Kızlar karnm set hafif agrilarim oluyor ve asagidan agri ustten agri yasyrm dogm habercisimi

Kızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebisle bebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(

Takviye biseyler ic yada ye cnm sut arttiricilar ise yarar. Birde pompan varsa istersen bi sag yeterli mi sagmakta sutu arttirir sut akisini devam ettirir

Canım emzşrdikçe dolacaktır göğüslerin merak etme, sık sık emzirmek önemli bol bol sütün olsun inşallah.

Canım emzşrdikçe dolacaktır göğüslerin merak etme, sık sık emzirmek önemli bol bol sütün olsun inşallah.
Cnm.ilk günler daha doluydu şimdi boşaldı gibi.cok korkuyorum emsin çok istiyorum, rabbim nasip eder inşallah.takviye bisiler mi.icsem

Bu kaynana modeli bana cok tanidik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…