- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.001
Cok tesekkur ederim cnm
Umarim oyledir. Hareketi az olunca da acaba kordon mu dolandı vs elli tane sey geciyo kafamdansağlığı yerinde ya canım önemli olan o..
O konuda sukur edyrum ama baska seyler ckyr her turlu birsy oluyr dym sana aynen senn hzuurn onemli kaynana dis mandal kalsin disardabana kalsa hic takmicam cnm esim sagolsun kiyamiyo annesine hic.
Allah tan senin esin anaci degil o zmn arasi bozuksa.neyeki ordan yirtiyosun
ama kv derdi bitmiyo malesef bi sekilde illa ipler kendilerinde olsun istiyolar.
bakalim yasicam gorcem cnm.insallah huzurumu bozmasin da.
Tesekkur ederim cnm yarin kontrolum var bi sorayim druma
esim yanimda olursa oyle olcak da sanmiyorum cnm malesef.O konuda sukur edyrum ama baska seyler ckyr her turlu birsy oluyr dym sana aynen senn hzuurn onemli kaynana dis mandal kalsin disarda
Valalhi cock oldktan sonra esimle bile kmseyle muhhtp olmayi dsnmyrm tek cocgma bakcm onal ilglncemesim yanimda olursa oyle olcak da sanmiyorum cnm malesef.
zmna biraktim bakalim ben dicemi derim artik cnm.esime bagli gerisi.
Çok hareketli 20 dkda 30 dan fazla hareket sayısı var130 -140 civari ama hareketliyse 160a çikabiliyormus
150 ile 175 arası devamlı. Ama çok hareketli120-160 zaten normali benimkide o civarlar hep. Hareket edince 200 üstüne çıkıyor.
Ondan olabilir benim mesela 4-5 harekket anca oluyo o zaman çıkiyo dr normal dedi o artisaÇok hareketli 20 dkda 30 dan fazla hareket sayısı var
Canim burdan okudugum belinden kasiklarina dogru yayilan bi agri olmasi lazimmis bide saat tut düzenli olmalıKızlar karnm set hafif agrilarim oluyor ve asagidan agri ustten agri yasyrm dogm habercisimi
Suresine bak cnm 15dk da bir sancinin gelmesi gerekKızlar karnm set hafif agrilarim oluyor ve asagidan agri ustten agri yasyrm dogm habercisimi
Takviye biseyler ic yada ye cnm sut arttiricilar ise yarar. Birde pompan varsa istersen bi sag yeterli mi sagmakta sutu arttirir sut akisini devam ettirirKızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebislebebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(
Canım emzşrdikçe dolacaktır göğüslerin merak etme, sık sık emzirmek önemli bol bol sütün olsun inşallah.Kızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebislebebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(
Cnm.ilk günler daha doluydu şimdi boşaldı gibi.cok korkuyorum emsin çok istiyorum, rabbim nasip eder inşallah.takviye bisiler mi.icsemCanım emzşrdikçe dolacaktır göğüslerin merak etme, sık sık emzirmek önemli bol bol sütün olsun inşallah.
Pompa almadım cnm :-(Takviye biseyler ic yada ye cnm sut arttiricilar ise yarar. Birde pompan varsa istersen bi sag yeterli mi sagmakta sutu arttirir sut akisini devam ettirir
Bu kaynana modeli bana cok tanidik geldiAhh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?