- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.041
Canım süt yapan en önemli şey uyku ve su ve kafana şakın takma inş bol sütün olur ben ilkinde çok fazla dereotu yedim çok sütüm vardıKızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebislebebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(
3 dkda birse git mutlaka doktora evde dogurma :)Ayaktaydim giriyor 3 dkka sonra geliyr ama siddetli degl hafif adet agrilari oluyor ole simdi uzandm bakalm
Ama suyum yokki kiz su yada siddetli gelmesi gerekmyr mu kafam karisik off yada kan gelse gtcm ya:)3 dkda birse git mutlaka doktora evde dogurma :)
Ne kadar haklısin canım bir bilsen. Benimde annem hayatta değil kv banada hep kizim kizim ama hep yapmacık geliyor hareketleri konuşmaları. Dediğin gibi eltim yapmacık annecim annecim kv hep kıyaslayıp durur o bana annecim diyo sen anne diyorsun hep bir kiyaslama.oysa annecim diyip ağzına sıçıyor bende sessiz saygidan sonuçta anne kırmak istemem icim dışımda birdir ama bi yaranamadım kadına. Allahtan eşim onun huyunuda benim huyumuda biliyor kiyaslamalarina kulak asmıyor.cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.
aynen valla cnm.hele kvdemde asla kalmam 1 2 hafta kusura bakmasin.esime de dicem annen gelsin kalsin bak istemesem hic gelmesin derim ama ben gidip kalmam dicem.yoksa hemen annemi sevmiyosuna getiriyo lafi.sevmek zorundamiyim saygida kusue etmiyorum onemli olan bu ama tabkki bunu diyemiyorum anlamaz da kot kafaliValalhi cock oldktan sonra esimle bile kmseyle muhhtp olmayi dsnmyrm tek cocgma bakcm onal ilglncem
Bebegime geldi bunlar de sende madem çocuğu kullanacak verme bence gelen altınlarıAynı benim kaynanayı anlaşmışınız. Aynısı yani kızı gelir akşama kadar yatar yatagına kadar ben topladım adamlar bana kalkmış haklarını ödeyemez mişim falan filan Hamileligim boyınca küstüler dogurunca evimden çıkmadı niye millete gmsterecek ya aman şu işini yaptım aman bu işini yaptım diye millete anlata anlata bitiremedi. Valla ne git ne gelsin sezeryan oldum ben kendi kendimi idare ettim hem çocıguma hem evime baktım 22 gün oldu dogum yapalı hiç yatmadım. Şimdi mevlüt planı yapıyordu ben mevlüd yapmıcam dedim çekildim kendi evinde yapacakmış altın borcu olanlar kayınvalideme borçlarını getirecekmiş milleten borcunu toplamak için benim çocugumu kullanacaktı
Benim arkdsmnda esi ole anneci kiz bosanyrdu dondurduler adam hep anasinn etkisinde kalyr olede zor kiza etrikleri eziyeti gorsede anneciaynen valla cnm.hele kvdemde asla kalmam 1 2 hafta kusura bakmasin.esime de dicem annen gelsin kalsin bak istemesem hic gelmesin derim ama ben gidip kalmam dicem.yoksa hemen annemi sevmiyosuna getiriyo lafi.sevmek zorundamiyim saygida kusue etmiyorum onemli olan bu ama tabkki bunu diyemiyorum anlamaz da kot kafali
Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun insallah annecigininNe kadar haklısin canım bir bilsen. Benimde annem hayatta değil kv banada hep kizim kizim ama hep yapmacık geliyor hareketleri konuşmaları. Dediğin gibi eltim yapmacık annecim annecim kv hep kıyaslayıp durur o bana annecim diyo sen anne diyorsun hep bir kiyaslama.oysa annecim diyip ağzına sıçıyor bende sessiz saygidan sonuçta anne kırmak istemem icim dışımda birdir ama bi yaranamadım kadına. Allahtan eşim onun huyunuda benim huyumuda biliyor kiyaslamalarina kulak asmıyor.
Aldır cnm baya işine yarayacak inş kremlere verilen para valla yazık bir şeye de yarasa keşke ben sürüyorum aynı hiç bir faydası yok lansinoh bir sürü para verip alıyoruz işe yarasaydı keşkecnm sari kantaron yagini esime aldiriyim ben dursun.ben de gogus kremini diaari cikarken ve hastanede kullanicam galiba seninki gibi.yoksa biter bu krem hemen zirt birt da alamam 30 mg lik sey 50 tl.en iyisi doğal yaglar.pişik icin de kullanirim iyi geliyosa.daha iyi hem dogal hem ucuz.
aynen cnm agri kacinilmaz olsun bitsin artik ben de bunaldim zatem agri falan hic umrumda degil simdilik dusunmek hic istemiyorum.eninde sonunda yasicam nasilsa.
benim de kv bende de 1 2 hafta kalirsin diyo bende ben kalmam sen kalirsin dedim.kalirsin kalirsin diyo bana.beni sinir etti.bebegin besigi giysileri düzenim burda kv m reklam yapsin ona buna bakin ben gelinime bakiyorum desin diye kvmde kalcam bebegin duzenini bozcam bi de kiş vakti hasta olcak.oldu cnm.
kalmam ya.gelsin kaliyosa kendi kalsin 1 2 hafta.
zatem her gittigimde bi kalin muhabbeti donuyor.bakslim bebek olunca beni bunaltmaz insallah.
kv ajitasyon yapinca ogullari da bisey diyemiyo cnm.bi de bizim kv arada bir bize para yardiminda bulunuyo ki sozum gecsin.zaten cidden de tek maasla zor oluyo.o yuzden de esim daha bi bagli annesine.ama bu kalma meselesinde anali ogullu kirilirsa kirilsinlar lohusa lohusa ugrasamamBenim arkdsmnda esi ole anneci kiz bosanyrdu dondurduler adam hep anasinn etkisinde kalyr olede zor kiza etrikleri eziyeti gorsede anneci
aynen cnm bastan ipleri kv me verirsem eskisi gibi her oturmaya gittigimizde ille kalin kalin dicek.Aldır cnm baya işine yarayacak inş kremlere verilen para valla yazık bir şeye de yarasa keşke ben sürüyorum aynı hiç bir faydası yok lansinoh bir sürü para verip alıyoruz işe yarasaydı keşke
Kv neyin ısrarını yapıyor ki ona mı kalmış nerde kalacağın hem insan bir fikrini sorar emirvaki ne işte ben bundan bahsediyorum bizim fikrimizi sormadan bizde kal gelip sizde kalacaz yani belki benim isteğim yok senin isteğin yok bi sorun ya anlayışsız insanlar işte sen tavrını koy bırak söylensin dursun ben onu yapacam
Iste o kotu para aldgnda 40 yil lafni yaprlar benim esyalarmino aldi kactm dye hep kendi esyasyms gbi kendi secms gbi anlatr benimser o yuzden kaynann para vermesi kotukv ajitasyon yapinca ogullari da bisey diyemiyo cnm.bi de bizim kv arada bir bize para yardiminda bulunuyo ki sozum gecsin.zaten cidden de tek maasla zor oluyo.o yuzden de esim daha bi bagli annesine.ama bu kalma meselesinde anali ogullu kirilirsa kirilsinlar lohusa lohusa ugrasamam
O bendede oldu aksam canmi actti senn dogm yakn ya acsbs o yuzdn mi oluyrOyy kızlar çok bunaldım ben ağlayasım geliyor. Bu kasık kemiklerimdeki ağrı bitirdi beni. Sabretmeye çalışıyorum ama akşamları daha da ağırlaşıyor ağrı
Amin canim insallah:) Allah sabır versin kv elinden canım. Okudum ama normal sandim canım ben senin dogumunu. Sağlıkla kucağına almışsın ya dediğin gibi dünyaya bedel. Bende oglusumu doğurunca biter isallah bütün stresimAllah razı olsun cnm darısı başına inşkv beni hasta edecek belli valla artık tahammülüm kalmadı ona sonları oynuyor sus sus bir yere kadar lohusalık evet çok kolay değil ama İnan bebeğinin yanında olması onu koklamak öpmek paha biçilmez hiç zor gelmiyor hemen unutuyorsun uykusuzluğu yorğunluğu tabi saçma sapan insanlar yormazsa bence çok daha kolay geçer.
Cnm yazmıştım ama geride kalmış sanırım yazayım yine senin için :)
Bugüne yani 30 Kasım’a sezeryan için gün almıştım ben normal yapmaktan aşırı korkuyordum ama herzaman hangisi hayırlısıyla o olsun demiştim Pazartesi gece wc kalktım banyodan çıktım pijamamım ıslak olduğunu fark ettim değişeyim diye odaya girdim birden damla damla su gelmeye başladı hemen banyoya koştum orda resmen boşalır gibi geldi eşimi çağırdım geldi hemen hastaneye gittik gece 2/5 filan suyum hala geliyordu hasta bezi takıp nst ye bağlandım sancım çok az vardı dr baktı suyun var dedi bekleyelim dedi tabi ben çok korktum sancı gelirse nasıl doğarım diye sonra suyum bitince ve hiç açılmam olmayınca acilen sezeryana alındım ama bu dediğim 5 buldu bekletti sancı da gelmedi zorunlu sezeryan oldum bu sefer yani isteğe bağlı derken zorunlu oldum :) fiyatta ona göre verdik bu açıdan çok iyi oldu aslında genel anesteziyle ameliyat oldum uyanmam biraz geç oldu ama bebeğimi okadar merak ediyorumdum ki hemen ayılmak yüzünü görmek istedim o an çok farklıydı hem anestezi etkisi vardı uykuluydum hem bebeğim yanımdaydı çok özel bir andı hemen emzirmeye çalıştılar bir gece kaldım hastanede gaz çıkaramadım diye fitille çıkardım dr bir gece daha kalsın demişti ben çıkmak istiyordum imza attırdı bize sorumluluk almam dedi çıktık eve geldim banyo yaptım sütüm gelmedi hemen bi o sıkıntı oldu ama onun dışında çok şükür bebeğim doğdu şimdi sarılık başladı bugün aşı ve tekrar topuk kanı alındı baya acı çekti yavrum
İnşallah yakındır. 2 gün sonra 39 bitiyor. Kafamı dağıtmaya odaklanmamaya çalışıyorumO bendede oldu aksam canmi actti senn dogm yakn ya acsbs o yuzdn mi oluyr
Al bende de okadar madem bu kadar düşkünsünüz oğullarınıza evlendirmeyin kontrat mı imzalıyoruz ananızı her türlü çekeriz diye valla bıktım ben de pis niyetli Kadın teli yüzüme kapatır gibi kapattı ya planını bozuyorum diye tabi ben bozamam planını inat karı gelecek istediği kadar kalacak beni de takmayacak biliyorum ben de eşime dedim sanırım annen bozuldu bana aradı oda yooo duymadım onu anlamadım dedi okadar konuştum anladı ama nedense kardeşim gitsin siz gelin sizden sonrada kuzenim gelip bende kalacak dedim diye kadın duymuyorum diyip yüzüme kapatır gibi kapattı kadın kendince planlar yapmış ben kimim ki bozuyorum ay var ya hiç istemiyorum kardeşimin gitmesini haftaya gidecek ve onlar gelecek verem olacam hem pisler hem yüzsüz en çokta klozeti düşünüyorum ben eşim bile girse yıkayan biriyim ki onlar sürekli tuvalette ben napacam sürekli domestosta zararlı olur sence nasıl temizliyeyim var mı bi fikrin çünkü domestos kimyasal ben günde bir kere onlar yıkarım ama bunlar gelirse sürekli yıkamam gerekir sürekli su içiyorum bş ayağım tuvalette bu en basiti yıkanmazlar aşırı ter kokar oda havalandırmaya izin vermezler ev zaten küçük şimdi bebekte var havasız bir ortamda bir de kötü kokan bir odada nasıl tutarım inş 10 gün kalıp giderler daha fazlası olursa ben gerçekten kafayı yerim eşimle bir birimize gireriz huzurumuzda kalmazaynen cnm bastan ipleri kv me verirsem eskisi gibi her oturmaya gittigimizde ille kalin kalin dicek.
esimin tutumu da onemli tabi.once onunla konusmam lazim.ama direk dicem esime ben annende kalmam annen gelsin kalsin dicem ki kararli oldugumu gorsun
bi salin bizi bi rahat birakin ya demek istiyorum şu kv lere
Bitecek az kaldı insanın inanası gelmiyor doğacağına ama o gün hepsini bir arada yaşıyor korku endişe heyecan suyum bittiğinde dr usg bakıyordu bebeğe o an kalbim duracak sandım kötü birşey söylerse diye ne bileyim kalbi durmuş gibi birşey derse diye adama öyle bir bakışım vardı ah çok şükür rabbim size de sağ Salim doğmayı nasip etsinAmin canim insallah:) Allah sabır versin kv elinden canım. Okudum ama normal sandim canım ben senin dogumunu. Sağlıkla kucağına almışsın ya dediğin gibi dünyaya bedel. Bende oglusumu doğurunca biter isallah bütün stresim
aynen cnm es de bagimli oluyo annete haliyle boyle olunca.Iste o kotu para aldgnda 40 yil lafni yaprlar benim esyalarmino aldi kactm dye hep kendi esyasyms gbi kendi secms gbi anlatr benimser o yuzden kaynann para vermesi kotu
Oo senn birsy kalmams cnm :) kesn dogm olck o yuzdndr :)İnşallah yakındır. 2 gün sonra 39 bitiyor. Kafamı dağıtmaya odaklanmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?