- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.021
Keske sende söyleseydin bizde dokuz aylik oldum hala ben yapiyorum yemekleri ben yapmayinca yemek olmuyor diye. Kirilan kirilsin ayyyy ne garipler bu gayganalarAy bide bugun bi yere gittik oturmaya onlarda altli ustlu oturuyolar ama yeme icme falan ayri kadın dediki bugun gelinim yapcak biz yicez sagolsun yapiyo arada falan dedi benim kv diyoki ay ne güzel gelinin yapiyosa demezmi dedimki bizde kim yapiyo dedim biz beraber yiyoruz diyo sözde kendi yapiyo gibi gösteriyo delirdim sinirimden
O zmn takviye mutlaka al malt icecegi humana cay bol su arastirirsin bide emzirmeyi sık yaparsinPompa almadım cnm :-(
Rahatlattınız içimi...Ondan olabilir benim mesela 4-5 harekket anca oluyo o zaman çıkiyo dr normal dedi o artisa
Kırılmasınıda geçtim desemde anlamiyor ki yani anlamamazliktan geliyoKeske sende söyleseydin bizde dokuz aylik oldum hala ben yapiyorum yemekleri ben yapmayinca yemek olmuyor diye. Kirilan kirilsin ayyyy ne garipler bu gayganalar
Allahin izniyle şu son zamanlarida atlatsak:)Rahatlattınız içimi...
Belden baslamyr kasklarmda var agri o zaman olmuyr mu cnmCanim burdan okudugum belinden kasiklarina dogru yayilan bi agri olmasi lazimmis bide saat tut düzenli olmalı
Bilmiyorumki daha bnim hic sancim olmadı :)Belden baslamyr kasklarmda var agri o zaman olmuyr mu cnm
Ona dikkat edym o zamanSuresine bak cnm 15dk da bir sancinin gelmesi gerek
Srnndemi ilk cnmtecrubesiz olnca bolr oluyr :)Bilmiyorumki daha bnim hic sancim olmadı :)
3 aralik canim. Safak 2 yaniSenin gunun ne zamandi canim ben fazla takip edemedim de
Pıhtı kontrolu mu? Hic duymamistim karnina mi bastiriyor ilk bebegim de sezryanlaydi hic oyle bisey yapilmadi. Yelize soyledim sondayi ameliyathanede uyusma olunca takacaklar cok mutlu oldum hic bir acıyı hissetmek istemiyorum artikAmeliyattan sonra ebe pihti kontrolu yapti inan sondadan daha cok agridi. Bi suru pihtili kan cikardi senin iyiligin icin dedi. Onun disinda hastanenin hemsireleri cok iyi cok ilgiliydi herseyi sordum bikac kere odaya cagirdim hic suratlari dusmedi :))
Evet benimde ilk. Bende başim agrisa dogum belirtisimi diye dusunenlerdenim :):):)Srnndemi ilk cnmtecrubesiz olnca bolr oluyr :)
Canm kemiklerim batyr cnm aciyor kaynana dr gidelm dyr bende siddetlenrse giderm dyrm bekltyrmEvet benimde ilk. Bende başim agrisa dogum belirtisimi diye dusunenlerdenim :):):)
Süre tuttunmu düzenlimiCanm kemiklerim batyr cnm aciyor kaynana dr gidelm dyr bende siddetlenrse giderm dyrm bekltyrm
Göğüslerinde sızlama oluyormu canım? Emdiği için boşalmış gibi hissetmem normal ama sağıp bakabilirsin yeterli mi diye. Ben ekstra hiçbirşey kullanmadım süt oldum diye, bol su içtim ama herkesin bünyesi farklı tatbiki.Cnm.ilk günler daha doluydu şimdi boşaldı gibi.cok korkuyorum emsin çok istiyorum, rabbim nasip eder inşallah.takviye bisiler mi.icsem
Ayaktaydim giriyor 3 dkka sonra geliyr ama siddetli degl hafif adet agrilari oluyor ole simdi uzandm bakalmSüre tuttunmu düzenlimi
canım öyle her zaman dolgun olmayabilir. bu sütun yok anlamına gel.ez benim ilk doğumdan sonra hiç öyle dolgun olmadi ama kızıma yetiyordu sutum.stres yapma dolgun değil diye.Kızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebislebebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(
Hiç lafımı sakınmam o bana sakınmıyorsaAhaha bu çok iyimis ben hayatta bisey diyemem eşim der arada :)
Canim sakın dertlenme sen süt yapan şeyleri ye bebek büyüdükçe daha çok emiyor o yüzden okadar taş gibi olmuyor doyduğuna eminsen sıkıntı yapma git gide yumuşıycak göguslerKızlar günlerdir giremiyorum bir kosusturmadir gidiyor bebislebebegi olanlardan yardım istiyorum 10 günlük olduk goguslerim solgun solgun oldu çok sís değil ne yapmaliyim.bebwgim.simdilik doyuyor aglamiyir ama tekrar dolar mı sokup gidecek mi :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?