2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Keske sende söyleseydin bizde dokuz aylik oldum hala ben yapiyorum yemekleri ben yapmayinca yemek olmuyor diye. Kirilan kirilsin ayyyy ne garipler bu gayganalar

Pıhtı kontrolu mu? Hic duymamistim karnina mi bastiriyor ilk bebegim de sezryanlaydi hic oyle bisey yapilmadi. Yelize soyledim sondayi ameliyathanede uyusma olunca takacaklar cok mutlu oldum hic bir acıyı hissetmek istemiyorum artik

Kizlar dünden beridir belim ve kasiklarim çok ağrıyor doktora gitmedim gene bi ağrı kesici verip gönderirler diye ama bilmiyorum gitmeli miyim...

Cnm.ilk günler daha doluydu şimdi boşaldı gibi.cok korkuyorum emsin çok istiyorum, rabbim nasip eder inşallah.takviye bisiler mi.icsem
Göğüslerinde sızlama oluyormu canım? Emdiği için boşalmış gibi hissetmem normal ama sağıp bakabilirsin yeterli mi diye. Ben ekstra hiçbirşey kullanmadım süt oldum diye, bol su içtim ama herkesin bünyesi farklı tatbiki.

canım öyle her zaman dolgun olmayabilir. bu sütun yok anlamına gel.ez benim ilk doğumdan sonra hiç öyle dolgun olmadi ama kızıma yetiyordu sutum.stres yapma dolgun değil diye.

Canim sakın dertlenme sen süt yapan şeyleri ye bebek büyüdükçe daha çok emiyor o yüzden okadar taş gibi olmuyor doyduğuna eminsen sıkıntı yapma git gide yumuşıycak gögusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…