- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.561
anladım canım aracınız olduğu için sıkıntı değil tabii =) afiyetle yiyin =) ben bitter çikolata yı ilk burda duydum onun ne gibi faydası var ki?Benim minik su isiticim var odamda istedigim zaman ve miktarda yaparim elimin altinda olsun esimde kalicak benle o da icer. Market alisverisi yaparkende bol kakaolu bitter cikolata bulmusken aldim. O heycanla kafeteryaya git gel gerek yok hersey hazir olsun yanimda. Yuk olcak benim icin agir seyler degil zaten arabaya aticaz herseyi elimizde goturmicez ki. Ben bezi bile taneyle degil paketle goturcem.
gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahKizlar doğumdan ciktik spinal olduk iyiyiz detaylari agrim bitince yazarım bin şükür mevlam
Kafein orani yuksek diye cnm. Senin dogum normal mi olucakanladım canım aracınız olduğu için sıkıntı değil tabii =) afiyetle yiyin =) ben bitter çikolata yı ilk burda duydum onun ne gibi faydası var ki?
Gozun aydin cnm agri kesici falan yaptilar mi ilk gun zor gecer tabi.Kizlar doğumdan ciktik spinal olduk iyiyiz detaylari agrim bitince yazarım bin şükür mevlam
yok sezeryan canım 14 aralık da =)Kafein orani yuksek diye cnm. Senin dogum normal mi olucak
Benim kizck kocam yok yanmda tekim ya uykuda tutmyrDış kulak iltihabı oldum diye paranoyak oldum şuan:)) doğursam bir türlü doğurmasam bir türlü daha üç haftam var takvime göre de hadi yat uyu diye kızdı eşimde doğunca ztn uyuyamıcaz dedi haklı
Amin cnm ins noldu son durumun yaptn mi dogum:)Rabbim sana da kısa zamanda nasip etsin İnşaAllah canım.
Sancılar şiddetlenmeye başladı belime de vuruyor. Şimdi bağladılar tekrar nst ye ter basmaya başladı
Tamm 10 kisi olduk bu arada dogum yapamayanlar olarakE ben de buradayım.. hem de gurbet ellerde.. daha bende de tık yok..
Gerci ben sek kahveyi de icememde cikolatayla tatlandiririz iste :)yok sezeryan canım 14 aralık da =)
tamam sağol canım kahvenin yanında güzel gider zaten =)
aynen =) bende şeker atmam çay kahveyeGerci ben sek kahveyi de icememde cikolatayla tatlandiririz iste :)
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun=)Kizlar doğumdan ciktik spinal olduk iyiyiz detaylari agrim bitince yazarım bin şükür mevlam
Çatın çok dar dedi doktor. Yine normalde diretirsen yaparım ama vakum falan kullanmak zorunda kalırım ikinizi de riske atmış olurum dediSadece okuduğum ve duydugum kadarıyla sonda takılıyormuş onun dışında alttan bir muayene olmuyor diye biliyorum ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi. Sizin tercihiniz miydi sezeryan yoksa haftanız bitmiş neredeyse bebek kanala falan mı girmedi ondan mı?
Sonda takiliyor istersen ameliyathanedede taktirabiliyorsun daha kolay oluuor.Kızlar muayeneden çıktım doktor sezeryan dedi perşembeye gün verdi. Çok heyecanlıyım. Sezeryan sırasında alttan kontrol falan ediyorlar mı ?
Hayırlı olsun canım , çok şükür sağlıkla atlatmışsınız :)Kizlar doğumdan ciktik spinal olduk iyiyiz detaylari agrim bitince yazarım bin şükür mevlam
Senn kizda aceleci ckti bi benimki gelmeye niyeti yokBen de kontrolden geldim;
bebis tamamen kanala girmis basini goremedik neredeyse doguma hazir pozisyondaymis. Hissediyordum zaten catı agrisi vardi, kemiklerim aciyordu sanki. Belimde karnimda degisik bir agri vardi. Nst'de de sancilar cikti. Tam nst sokecekken basladi aksamlari yasadigim kasilma benzeri birsey meger sanciymis onlar. Ama ben sezaryen olacagim icin tetikteyiz, kizim beklerse cuma dogum olacak Allah'in izniyle. Heyecanlandim Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah
Canm 4 kiloya yakinsin masallah eminmsn normal olcgna sezqryanada hazr hisset bence sonra drlar sezaryanada alabilir 2 hafta onden gdyr yaDoğum yapanlara tebrik eder allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.darısı biz doğum yapmayanlara.bende daha 37+4 üm.ama ultrosanda 39+2 gün çıkıyon bebeğim bir haftada 300 gr daha alarak 3600 olmuş.sancım yok çıktı doktorum hala normal doğum yapabilirsin diyor.ama ben nerdeyse yürüyemecek kadar kötüyüm.son haftalar geçmek bilmiyor ne geceler ne gündüzler.biran önce doğurmak istiyorum çünkü dermanım kalmadı..ve daha takvimde 17 gün var yazıyor...allahım allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?