2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
anladım canım aracınız olduğu için sıkıntı değil tabii =) afiyetle yiyin =) ben bitter çikolata yı ilk burda duydum onun ne gibi faydası var ki?

Dış kulak iltihabı oldum diye paranoyak oldum şuan:)) doğursam bir türlü doğurmasam bir türlü daha üç haftam var takvime göre de hadi yat uyu diye kızdı eşimde doğunca ztn uyuyamıcaz dedi haklı
Benim kizck kocam yok yanmda tekim ya uykuda tutmyr cnm ins atlatrsn kurtlrsn

Ben de kontrolden geldim;
bebis tamamen kanala girmis basini goremedik neredeyse doguma hazir pozisyondaymis. Hissediyordum zaten catı agrisi vardi, kemiklerim aciyordu sanki. Belimde karnimda degisik bir agri vardi. Nst'de de sancilar cikti. Tam nst sokecekken basladi aksamlari yasadigim kasilma benzeri birsey meger sanciymis onlar. Ama ben sezaryen olacagim icin tetikteyiz, kizim beklerse cuma dogum olacak Allah'in izniyle. Heyecanlandim Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah

Çatın çok dar dedi doktor. Yine normalde diretirsen yaparım ama vakum falan kullanmak zorunda kalırım ikinizi de riske atmış olurum dedi

Sanırım en son benim kızçem gelecek gibi , Cumartesi randevum var bakalım kanala girmiş mi..

Doğum yapanlara tebrik eder allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.darısı biz doğum yapmayanlara.bende daha 37+4 üm.ama ultrosanda 39+2 gün çıkıyon bebeğim bir haftada 300 gr daha alarak 3600 olmuş.sancım yok çıktı doktorum hala normal doğum yapabilirsin diyor.ama ben nerdeyse yürüyemecek kadar kötüyüm.son haftalar geçmek bilmiyor ne geceler ne gündüzler.biran önce doğurmak istiyorum çünkü dermanım kalmadı..ve daha takvimde 17 gün var yazıyor...allahım allahım.

Senn kizda aceleci ckti bi benimki gelmeye niyeti yok

Bi avazda kurtulursun canm ins

Canm 4 kiloya yakinsin masallah eminmsn normal olcgna sezqryanada hazr hisset bence sonra drlar sezaryanada alabilir 2 hafta onden gdyr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…