- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.601
Sezeryan için erken değilmi cuma? Sat ına göre yani.Ben de kontrolden geldim;
bebis tamamen kanala girmis basini goremedik neredeyse doguma hazir pozisyondaymis. Hissediyordum zaten catı agrisi vardi, kemiklerim aciyordu sanki. Belimde karnimda degisik bir agri vardi. Nst'de de sancilar cikti. Tam nst sokecekken basladi aksamlari yasadigim kasilma benzeri birsey meger sanciymis onlar. Ama ben sezaryen olacagim icin tetikteyiz, kizim beklerse cuma dogum olacak Allah'in izniyle. Heyecanlandim Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah
Canm sende benden once dogrcn belli simdi heyecn sarmistr seni :) bi svazds kurtlrsn ins sutun gelr hemen :) dogm yaptgnda sole senide eklerm cnm:)Sezerbusra21 canim bende varim henuz dogurmayan pek yazamasam da..Haftaya carsamba sezeryan günü aldik bebegim bayagi asagidaymis zaten .bayagi agrili geçiyor bugunler buyuzden. insallah o gune kadar bekler kizim benimde :))
Evet biraz aceleci cikti minigimSenn kizda aceleci ckti bi benimki gelmeye niyeti yok
Bi avazda kurtulursun canm ins
Benim 29.haftadan beri kafasi asagidaydi bu hafta kanala girmis canim. Biraz ev isi yaptim sadece, oyle yuruyus falan bile yapmadim kisa mesafe gezdik sadece. Bence bebegin cani ne zaman isterse o zaman giriyo kanalaKizlar 2 haftadr bebek asagidaydi kafasi kanala ne zaman surede giryr ki simdiye girmesi gerekmezmydi
19 mart satim canim evet az var aramizda. Benim bebis tüp bebek bir de uzun sure bekleyince sezaryen dedik dogum sekline. O yuzden 38+3 gibi sezaryen dusunuyordu doktorum ama minnosum biraz erkenci cikticanım benim de yarın kontrolum var satın neydi senin?aramızda sanırım iki üç gün var da ben de sen böyle yazınca heyecanlandım ben de normalden korktuğum için sezeryan istiyorum o zaman bana da haftaya fln mı gün vercek yani ter bastı şuan
B3nde ole dusunyrm hanfebdi ne zaman isterse o zaman gelck bence simdiden basladi yaBenim 29.haftadan beri kafasi asagidaydi bu hafta kanala girmis canim. Biraz ev isi yaptim sadece, oyle yuruyus falan bile yapmadim kisa mesafe gezdik sadece. Bence bebegin cani ne zaman isterse o zaman giriyo kanala
Evet erken sata gore 37+4 cuma ama sancim cikti, bebis de kanala girmis tamamen. Sezaryen olacagi belli olunca da daha fazla ilerleyip sancinin cikmasini istemeyiz dedi doktorum. Cumaya kadar artar buyuk ihtimal sancilarin dedi.Sezeryan için erken değilmi cuma? Sat ına göre yani.
Istediklerini yaptircaklar bizeB3nde ole dusunyrm hanfebdi ne zaman isterse o zaman gelck bence simdiden basladi yayandm buyudgnde
Benimde uzun zamandır kanala girmiş görünüyor. Sanci da çıkıyor nst de ama öyle bişey dememişti. Kaç çıktı ki sancılar?Evet erken sata gore 37+4 cuma ama sancim cikti, bebis de kanala girmis tamamen. Sezaryen olacagi belli olunca da daha fazla ilerleyip sancinin cikmasini istemeyiz dedi doktorum. Cumaya kadar artar buyuk ihtimal sancilarin dedi.
Saglikli olan neyse o olsun canim illa normale baglama kendini onemli olan sagliginiz. Yarina kavuşmuş olcaksin mis kokuluna nasil kavustugunun ne önemi varki :)Kızlar kanama ufakta olsa devam ettiği için doktoru aradım. Akşam yatış yapıp takipte tutacak bebeğin kalp atışlarını beni falan. Gecede suni sancıyla normal doğumu deneyelim duruma göre dedi. Olmazsa sezaryen. Dua edin
Aminnn cnm aminnnn...amin cnm insallah.aynen cnm duruma gore bakicam.baktim bizi bebesin masraflari zorlicaksa almam o zmn mecbur.dedigin gibi bezi islak mendili kremi derken bayagi etkiler.Allah can sağlıgı versin de cnm gerisi onemli degil almayiveririm
benimki de seninki gibi cnm asla annem haksiz bu konuda evet diyemez.napalim cnm kader kismet Allah akil fikir versin insallah eslerimize
Gaz sancıları 2. Haftadan sonra başlarmış. 16. Gündeyiz ve 4 gündür geceleri full uykusuz geçiyor bizim. Gündüz sorun yok mışıl mışıl uyuyor, gece hiç bi şekilde susmuyor uyumuyor. İnşallah düzene girer rezene vericek bakalım işe yarayacak mı? Hamişler bol uykulu günlerin tadını çıkarın zira bebişten bu yana uyku muyku yok. Sağlıklı olsunlar da her şeye değer.Canım bende çok şey yiyorum içiyorum komposto incir kurusu hurma tahin tahin.helva aktardan süt arttırıcı Çay çokça su madensuyu havuç dereotu bakalım.nr yarayacak.cok korktum gidiyor diyd.doyuyor bebeğim ama yinede paniklefim.bizim gecede gündüzde güzel uyuyor ama bir sancı geliyor ki gaz sancısı basıyor bağırıyor ne zamana kadar devam edecek bakalım
Senin de mi sezaryen olacak? Kac cikti bilmiyorum hic anlamam o makinayi, kagit da doktorda kaldi. Sezaryen kesinse kanalda cok ilerlemesini istemiyorlar diye biliyordum ben de su an tam olarak kanalda benim yuzunu goremedik. Hatta ultrasonda gorunce illa normal dogcam mi diyosun diye espri yapti doktorumBenimde uzun zamandır kanala girmiş görünüyor. Sanci da çıkıyor nst de ama öyle bişey dememişti. Kaç çıktı ki sancılar?
doktordan geldim kızlar çok şükür her şey yolunda oğlum 3200gr 52cm olmuş maşallah..15 aralık için de sezaryen günü verdi
Yavas yavas gunlerimiz de belli oluyor. Hepimiz saglikla kavusalim insallah.Kızlar 12.12 sezeryan günümü aldım çok heyecanlı ve korkuyorum
Sütlü kahve daha ne olsunhakkaten anne sutunu kabul etmeyip kahve isteyebilirler
Bende hamileliğimi nerdeyse hep sporla geçirdim ama bebek hala kanala yönelmedi bile canım son bir haftadır pilateste yapıyorum düzenli ama olmayınca olmuyo herşeyde vardır bir hayır diyorum artık.İnan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik her gün de yürüyorum en az 45dk 1 saat arası ama bugünkü kontrolde yine kanala girmemişti. Evde de sürekli hareket halindeyim ne zaman keyfi gelecek acaba. Eşim 42 haftalık doğmuş ona benzeyecek die korkuyorum
Evet bizimde yüzü gözükmüyor sezeryan olacak benim sat da 21 mart. Doktor 17 aralıkta alalım dedi. Yarın da nst ye gireceğim tekrar bakalım durumlar nasıl diye. Benimde 38+5 te almiş oluyor bi aksilik çıkmazsa inşallah. Neyse hayırlısı olsunda fark etmez gerçi:)Senin de mi sezaryen olacak? Kac cikti bilmiyorum hic anlamam o makinayi, kagit da doktorda kaldi. Sezaryen kesinse kanalda cok ilerlemesini istemiyorlar diye biliyordum ben de su an tam olarak kanalda benim yuzunu goremedik. Hatta ultrasonda gorunce illa normal dogcam mi diyosun diye espri yapti doktorumtamamen normal dogumcu bir doktor aslinda o yuzden istersem normali bekler ama ben de tüp bebek olunca sezaryen olur dedim. Hicbirsey olmasaydi 38+3 de olacakti dogum bu arada.
Denemek istedim olmazsa sütten karım olur sancı çektiğim için sağolasın canım hakkımızda hayırlısı. Bebeğin hiç doğmaya niyeti yok114 insallah sorunsuz bir dogum olur cnm. Acilman olmayinca suni sanci biraz sıkınti oluyor sezeryana donuyor genellikle ama icinde kalacaksa tabi normali denersin
Öyle gerçekten en sağlıklısı neyse o olsun oda bende iyi olalım inşallah. Gerisi önemli değilSaglikli olan neyse o olsun canim illa normale baglama kendini onemli olan sagliginiz. Yarina kavuşmuş olcaksin mis kokuluna nasil kavustugunun ne önemi varki :)
Hayirlisiyla gelsinler insallah hepsi=) benim sancim yuksek cikti sanirim o zaman. Sukur riskli haftalari atlattik 37 den sonra hele bir sorun olmaz Allah'in izniyle insallahEvet bizimde yüzü gözükmüyor sezeryan olacak benim sat da 21 mart. Doktor 17 aralıkta alalım dedi. Yarın da nst ye gireceğim tekrar bakalım durumlar nasıl diye. Benimde 38+5 te almiş oluyor bi aksilik çıkmazsa inşallah. Neyse hayırlısı olsunda fark etmez gerçi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?