2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan için erken değilmi cuma? Sat ına göre yani.

Sezerbusra21 canim bende varim henuz dogurmayan pek yazamasam da..Haftaya carsamba sezeryan günü aldik bebegim bayagi asagidaymis zaten .bayagi agrili geçiyor bugunler buyuzden. insallah o gune kadar bekler kizim benimde :))
Canm sende benden once dogrcn belli simdi heyecn sarmistr seni :) bi svazds kurtlrsn ins sutun gelr hemen :) dogm yaptgnda sole senide eklerm cnm:)

Senn kizda aceleci ckti bi benimki gelmeye niyeti yok

Bi avazda kurtulursun canm ins
Evet biraz aceleci cikti minigim saol canim saglikla gelsin hepsi insallah

Kizlar 2 haftadr bebek asagidaydi kafasi kanala ne zaman surede giryr ki simdiye girmesi gerekmezmydi
Benim 29.haftadan beri kafasi asagidaydi bu hafta kanala girmis canim. Biraz ev isi yaptim sadece, oyle yuruyus falan bile yapmadim kisa mesafe gezdik sadece. Bence bebegin cani ne zaman isterse o zaman giriyo kanala
19 mart satim canim evet az var aramizda. Benim bebis tüp bebek bir de uzun sure bekleyince sezaryen dedik dogum sekline. O yuzden 38+3 gibi sezaryen dusunuyordu doktorum ama minnosum biraz erkenci cikti kanala girmesine,kendi sancim olmasina sevindim aslinda gelecegi zamani kendisi secmis sayilir diye=)
Ama sancin vs cikmazsa 38+3 e gun veriyorlar genelde

Benim 29.haftadan beri kafasi asagidaydi bu hafta kanala girmis canim. Biraz ev isi yaptim sadece, oyle yuruyus falan bile yapmadim kisa mesafe gezdik sadece. Bence bebegin cani ne zaman isterse o zaman giriyo kanala
B3nde ole dusunyrm hanfebdi ne zaman isterse o zaman gelck bence simdiden basladi ya yandm buyudgnde

Sezeryan için erken değilmi cuma? Sat ına göre yani.
Evet erken sata gore 37+4 cuma ama sancim cikti, bebis de kanala girmis tamamen. Sezaryen olacagi belli olunca da daha fazla ilerleyip sancinin cikmasini istemeyiz dedi doktorum. Cumaya kadar artar buyuk ihtimal sancilarin dedi.

Evet erken sata gore 37+4 cuma ama sancim cikti, bebis de kanala girmis tamamen. Sezaryen olacagi belli olunca da daha fazla ilerleyip sancinin cikmasini istemeyiz dedi doktorum. Cumaya kadar artar buyuk ihtimal sancilarin dedi.
Benimde uzun zamandır kanala girmiş görünüyor. Sanci da çıkıyor nst de ama öyle bişey dememişti. Kaç çıktı ki sancılar?

Saglikli olan neyse o olsun canim illa normale baglama kendini onemli olan sagliginiz. Yarina kavuşmuş olcaksin mis kokuluna nasil kavustugunun ne önemi varki :)

Aminnn cnm aminnnn...
Cnm valla şöyle diyim ben bez almadım hep hediye geldi prima almışlar şuan bir paket bitmek üzere ve ben unibeybi ıslak mendil almıştım 12 paket 2 paket bitti 3 açtım daha bugün 7 günümüz sen düşün masrafı bu bezler bitince ben prima almam sleepy alacam prima az biraz pişik yaptı gibi yada şuna çok hassas diye öyle görüyorum her değişimde mutlaka krem yada kantaron yağı sürüyorum yani İnan bana çok para harcıyor insan sağlıklı olsun aman gitsin diyosun şuan için ben ekstra birşeyler alıyorum ev için kendim için önce bi bakayım aylık harcama nasıl olacak ona göre artık

Gaz sancıları 2. Haftadan sonra başlarmış. 16. Gündeyiz ve 4 gündür geceleri full uykusuz geçiyor bizim. Gündüz sorun yok mışıl mışıl uyuyor, gece hiç bi şekilde susmuyor uyumuyor. İnşallah düzene girer rezene vericek bakalım işe yarayacak mı? Hamişler bol uykulu günlerin tadını çıkarın zira bebişten bu yana uyku muyku yok. Sağlıklı olsunlar da her şeye değer.

Benimde uzun zamandır kanala girmiş görünüyor. Sanci da çıkıyor nst de ama öyle bişey dememişti. Kaç çıktı ki sancılar?
Senin de mi sezaryen olacak? Kac cikti bilmiyorum hic anlamam o makinayi, kagit da doktorda kaldi. Sezaryen kesinse kanalda cok ilerlemesini istemiyorlar diye biliyordum ben de su an tam olarak kanalda benim yuzunu goremedik. Hatta ultrasonda gorunce illa normal dogcam mi diyosun diye espri yapti doktorum tamamen normal dogumcu bir doktor aslinda o yuzden istersem normali bekler ama ben de tüp bebek olunca sezaryen olur dedim. Hicbirsey olmasaydi 38+3 de olacakti dogum bu arada.

Son düzenleme:
Bende hamileliğimi nerdeyse hep sporla geçirdim ama bebek hala kanala yönelmedi bile canım son bir haftadır pilateste yapıyorum düzenli ama olmayınca olmuyo herşeyde vardır bir hayır diyorum artık.

Evet bizimde yüzü gözükmüyor sezeryan olacak benim sat da 21 mart. Doktor 17 aralıkta alalım dedi. Yarın da nst ye gireceğim tekrar bakalım durumlar nasıl diye. Benimde 38+5 te almiş oluyor bi aksilik çıkmazsa inşallah. Neyse hayırlısı olsunda fark etmez gerçi:)

114 insallah sorunsuz bir dogum olur cnm. Acilman olmayinca suni sanci biraz sıkınti oluyor sezeryana donuyor genellikle ama icinde kalacaksa tabi normali denersin
Denemek istedim olmazsa sütten karım olur sancı çektiğim için sağolasın canım hakkımızda hayırlısı. Bebeğin hiç doğmaya niyeti yok

Saglikli olan neyse o olsun canim illa normale baglama kendini onemli olan sagliginiz. Yarina kavuşmuş olcaksin mis kokuluna nasil kavustugunun ne önemi varki :)
Öyle gerçekten en sağlıklısı neyse o olsun oda bende iyi olalım inşallah. Gerisi önemli değil

Hayirlisiyla gelsinler insallah hepsi=) benim sancim yuksek cikti sanirim o zaman. Sukur riskli haftalari atlattik 37 den sonra hele bir sorun olmaz Allah'in izniyle insallah tam vaktini bekleseler daha iyi tabi ama hayirlisi olsun=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…