2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ayyy hayırlı olsun gözün aydın olsun canım.. sezaryen mi oldunn... nasılsınız?
kasım annelerinde de doğurmayanlar var hala gerçi ama heyecan sırası sizlere geldiiii...
Sağol cnm çok şükür iyiyiz iyi olacağız insallah su lohusa psikolojisini atınca :) evet cnm sezeryan Doğum yaptım .kasim annelerinin yerine Aralık anneleri baya Doğum yaptı galiba :)))) şaka bi yana rabbim herkesi sağ salım bi nefes te kurtarsın bebeklerini kucağına almayı nasip eder insallah .

Sağol cnm çok şükür iyiyiz iyi olacağız insallah su lohusa psikolojisini atınca :) evet cnm sezeryan Doğum yaptım .kasim annelerinin yerine Aralık anneleri baya Doğum yaptı galiba :)))) şaka bi yana rabbim herkesi sağ salım bi nefes te kurtarsın bebeklerini kucağına almayı nasip eder insallah .
Sennde dogumun hayrli olsn cnm gozukmuyrdun ne zamandr kac gunlk oldu bebegn:)

Kızlar saglık ocagında oglumun kalp atışları çok düzensiz çıktı baya tuttular beni saglık ocagında düzelme olmadı hastaneye sevk ettiler nst baglanıcam bize dua edermisiniz korkuyorum daha vaktimiz var biizm
Haftan sıkıntılı sayilmaz canm. İnşallah herşey yolundadır. Endişelenme.

Giremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallah :)

Suni sancı hala ama abarttıkları kadar değilmiş çok korkuyordum cidden millete kulak asmamak lazım. Epidural takıldı normal doğumu o şekilde istedim. Rahatım şuan yemek yiyorum :) açılmam var ama bebeğim hala kanala girmemiş inşallah çok direnmez ebe girer merak etme dedi.
Bi avazda doğurursun inşallah sağ Salim evladına kavuşursun rabbim yardımcın olsun canım

• Beğen
Reactions: 114
Çok şükür iyiz doktorum baktı bir sıkıntı yokmuş bebek çok hareketli oldugu için kalp atışalrı 180 çıkıyo

Kızlar saglık ocagında oglumun kalp atışları çok düzensiz çıktı baya tuttular beni saglık ocagında düzelme olmadı hastaneye sevk ettiler nst baglanıcam bize dua edermisiniz korkuyorum daha vaktimiz var biizm
şimdi sana sağlık ocağına güvenme diyecektim ki sağlıklı oldugunuza dair mesaj atmışsın..sağlık ocaginda çok da doğru sonuç olmuyor bilip bilmeden yorum yapıyorlar..geçenlerde bana da bebeğin kalp atışları çok yavaş istersen doktora git dedi ben de hareketlerini takip ettim gayet iyiydi maşallah..doktoruma söyledim sonra randevumda ve nstde de öyle çıkıyor sonuçlarım genelde 125-130arası atıyor.doktorum da ritimli sonuçta önemli olan o dedi..sağlık ocağına kalsam bebeğin kalbi atmıyor nerdeyse tövbe estağfurullah.iyili de onlara inanıp stres yapmamışım dedim

Kızlar bugüm çatı muayenemi oldum. Biraz kastım kendimi başta ama sonra kasmayı bırakınca gayet rahat geçti. Korkulcak bisey degilmis ogrenmis oldum böylece :) çatı kemiğim müsaitmiş ama yumusak doku çok kalinmış muayenede bile zorlandim dedi dr çocuk çikarken yırtılma olasılığı çok yüksek dedi. Iç dikişin çok fazla olur iyileşme sürecin uzar dedi. O yüzden sezeryan gibi gözüküyor benim. Cumartesi son kararimi söylicem çok kararsız kaldım hep kendimi normale hazirlamisim onu farkettim

Ay kızlar acele etmeyin bir gün dursa kar kardır valla çok kötüyüm uykusuzum bebeğim uyanmıyor emmiyor 3 kilodan 2.800 oldu sarılık oldu doktor emzir sık sık diyor hiç ememiyor hemen uyuyor napcaz ya varmı fikir verecek valla çok bunaldım ağlıyorum

Kızlar roman havasi gornce evde tektim dayanamdm actm baya oynadm bebek harakt edyr halen ama birsy olmaz deme brde dogum baslasn dye yaptm :D yne olmadi galiba ne nazli kizm var ya:D

Back
X