114
Senin de mi doğum başladı. Allah kurtarsın canım kurtarmıştır da belki de :)
Mesajların hepsini okuyamadım dualarınız için çok teşekkür ederim. Darısı tüm doğum bekleyenlerimize İnşaAllah. Sancılar esnasında çok dua ettim tanıdık tanımadık ihtiyacı olan herkese :) kolay doğumlar nasip etsin Rabbim sizlere.
Epidural oldu benim de sancıyı çok hafifletiyor ama uzun sürmüyor etkisi. Bana aralıklı olarak beş altı tane yapıldı belki de. Son zaman çok kötü oldum artık halsiz düştüm açılma 10 cm olmadı rahim kasılması olmuş bebeği tutmuş kafasının bir tarafını kurtaramadılar saatlerce.. Gece 00.15 hastaneye yatış öğlen 12.40 doğum bitti. Tutunma olayından dolayı uzun sürdü benimkisi sancılıydı da çok halsiz kaldımçok titremem oldu felaket. İki serum besin sıvısı bir serum şekerli su verdiler.Tutunmadan kurtulsun diye sürekli ıkındırdılar son zamanlarda. Son üç saatim belki de ıkınmayla geçti. İyice öğrendim artık ıkınmayı. Kafası gelince doktoru çağırdılar iki nefeste mi ne bitti ıkınmayı doğru yapınca. Karnımı da bastırdılar tabi yine de.
Çok şükür bebeğim de iyi. Çişini ilk doğduğunda yapmış hemen. Kakasını da akşam yaptı az bişey. Bugün de iki kez yaptı. Düzene girmeye başlıyoruz çok şükür. Sabah taburcu olup evimize geldik. Benim dikişler ve karnım da ağrı oluyor. Ağrı kesici ve antibiyotik yazdı doktor onları kullanıyorum ayrıca her wc dem sonra batikon la pansuman yapıp kuruluyorum