- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.001
kızlar mama veya sütü sağıp biberonla vermek zorunda kalanlar MEDELA biberon anne memesine en yakını imiş. çektikçe geliyor süt veya mama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım sağlıkla gelsin inşallahYok canim normal dogumun normal olacaginin garantisi yok onu dogum baslayinca anliyoruz genelde dedi. Yani cok iyi de gisebilir sezeryana da donebilir su an ikisi icin de engelin yok kararini ver dedi. Biz de konustuk artik normal gelmezse 39+1de sezeryanla alinacak keyfi olarak.
Ay eyvah ya. Bilmiyodum dünden beri 7-8 kere sürmüşümdür. İnmiş nerdeyse zaten bi daha sürmem. İnşallah bişey olmaz yaCanım bebeğin enfeksiyon kapma riskine karşı uçuk çok tehlikeliymis. Doğar doğmaz bağışıklığı çok zayıf ya zaten bebeğin. Gebelikte de riskli olduğunu söyledi doktorum. Zoviraksi en fazla 2 gün ve günde 3 kered3n fazla kullanma bence. B3nim doktorum bugün oyle söyledi. Ateş falan da var bende. Geçmiş olsun sana da.
Iğneyi hiç hissetmedim nerdeyse canim ilaçtan sonra bi sıcaklik aliyor her tarafı ben cok korkuyodum nabzım falan hızlandi hatta ama sonra rahatladımGözün aydın canım çok sevindim senin adına ne güzel eşinle girmişsin benimki tırsıyor ikna edemedim darısı başımıza bende spinal olucam haftaya bugün nasipse iğne çok acıtıyormu birde ilacı verdikten sonra falan yanma yapıyormu
canım büyük ihtimal idrarın kalan kısmı zorlamayla akmıştır..ama için rahat etmeyecekse doktora git bir baksınlarKızlar ayıptır söylemesi WC ye gittim . İdrarımı yaparken bitti diyerek kalktım ve biraz daha aktı . Suyum gelmiş yasa sızmış olabilir mi. Okuldayım çok endişelendim . Tuvalette alaturca olduğu için kalkmakta zorlanıyordum o sırada farkedemedim ne kadar aktığını . Suyum gelmiş olabilir mi acaba çok endişelendim
hayırlı olsun canım ..geçmiş olsun sana daKizlar 11.15 de dogumum oldu. Sukur bebegimde sıkinti yok hemen emzirdim darisi dogurmayanlara varsa sorunuz yazarim
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun=)Kizlar 11.15 de dogumum oldu. Sukur bebegimde sıkinti yok hemen emzirdim darisi dogurmayanlara varsa sorunuz yazarim
Şimdiden hayırlı olsun canımKızlar sonuç belli oldu aniden suyumun gelmesiyle beraber kanamamda oldu açılmam hic yokmuş ve sonuç sabah sezeryana alincam dua edin sagliklica kurtulalim bebegimle :)
Hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bizlerin başınaKizlar 11.15 de dogumum oldu. Sukur bebegimde sıkinti yok hemen emzirdim darisi dogurmayanlara varsa sorunuz yazarim
Hiç o hamileliği arayacaksın diyenleri dinleme bile bence yavrunun yanında olması kadar güzel birşey yok emzirirken ki o duygu muhteşem birşey yara ağrısını hiç hissetmeyeceksin bile çünkü ilk işin bebeğin olacak inş benim gibi skıntı yaşamazsın da direkt meme emer yavrun bak sakın hemşireleri tembihle kesinlikle mama vermesinler sen den habersiz asla önceden uyar yanında kalacak olanıda uyar hatta beni örnek ver alışırsa çok zorluk çekiyorsun vermesinler asla hemen sütün gelsin bütün doktorlar bebeğin midesi küçük 3 gün bile gelen ilk süt yeterli diye ve ilk bir hafta seni birileri kaldırsın yataktan ben kendim kalktım ilk günden beridir o nedenle karnım çok sert hatta dr belki fıtık olmuştur 15 gün sonrada ağrı devam ederse genel cerrahiye görün dedi benim suçum ne diye çekiniyorsam rahatsız olmasın diye kimseyi uyandırmadım kendim kalktım canım nasıl ağrıyordu kalkarken sen yapma aklında bulunsun tahin pekmez çok iyi geliyor süt için birde humana çayı oda artmasına iyi geliyor onları da kullanabilirsin ay hadi hayırlısıyla doğur inş insan son hafta artık yeter diyo haklısın benim tam 38 haftada suyum geldi bu minik çok aceleciydi yoksa ayın 30 Doğum için gün almıştım hatta o 3 gün bile nasıl geçecek diyordum bebeğim beni çok bekletmedi şükür sıkıntı olmadı inş senin de öyle geçerAllah razi olsun cnm icimi cok rahatlatiyorsun.yoksa herkes hamileligi aricaksin diyor ne aricam ya bitse de kurtulsam diye gun sayiyorum.
zaten yarin doktoruma 8ninde tam 38 haftalik oluyoruz bebek icinde bi sakincasi yoksa 8 inde olabilirmiyim ameliyat dicem.10 u demisti bana.ama artkk gubler hic gecmiyor.stres korku heyecan daha kotu yapiyor.
cnm senin kv yuzundem sutun gec gelmistir senjnle hic bi alakasi yoktur uzulme hic.kafanj da takma.bak kardesin dogru diyo.zaten zombi gibi geziyorum diyosun.bi de onlara hizmet mi etceksin.siz ne yiyosaniz ondan yap yiyin cnm az bulan gitsin evinde yesin.simdi zaten gogus yarasi ayri bi dert bebisin uyumamasi ayri bi dert.bi de gece gece mama hazirlamak da ne zor olur.bi de kv nleri mi doyurcan.ne bulurlarsa onu yicekler yapacak bisey yok halin ortada cnm.
insallah bir an once mamaya gerek kalmaz sutun bol bol gelir.kilosu yerine gelir bebisin.kv nlerde tez zmnda gider insallah.
ama bu birazda senin elinde cnm
Gözün aydın cnm sağlıkla gelsin yavrun inşKızlar sonuç belli oldu aniden suyumun gelmesiyle beraber kanamamda oldu açılmam hic yokmuş ve sonuç sabah sezeryana alincam dua edin sagliklica kurtulalim bebegimle :)
Ben de korkuyorum ondan. Bakalim ben neler yasayacağım. Lansinoh kullandım düzensiz aklıma geldikçe 2 haftadır falan. Benim de goguslerim cok hassastir. Suan bile catlak sizliyor arada. Bit donem kolostrum da g3ldi hatta ara ara. Dimdi o da uok. Sezeryanda hemen gelmiyor sütun diyorlar doğru mu? I nşallah geçer çabucak canim. Eminim birçok şeyi de denemisdindir. Az da olsa faydasını gördüklerini de paylaşırsan bize de ışık olursun.
Bu arada mastit te ve yaralarda lahana çok iyi geliyor diye duymuştum. Onu da denedin mi? Bir arastir istersen. Denemekten zarar gelmez.
Bir de gümüş kapak çok övüyorlar. Ben pahalı biraz diye almadım. Ama sana o da çözüm olabilir
Cnm ben ikisini de almadım gidip büyük beden normal atlet ve yarım spor atletlerden aldım çokta rahat ettim çünkü sütyen sıkarsa süt gelmesini angellermiş şimdilik hiç ihtiyacım olmadı dışarı çıkabilseydin bakardın daha iyi olurduKızlar benim de günüm belli 19 Aralık ama hala eksiklerim var. Çarşıya çıkamadığım icin herseyi internetten almak zorunda kalıyorum. Ama emzirme atletini ve sütyenine cesaret edemedim internetten almaya. Kullanan arkadaşlar var mi acaba yardımcı olabilecek![]()
Eşine düşüyo iş. Anne kız bebeğiyle uğraşıyor hastaysan bakamıcaksan gelme Hatice ayaklansın öyle gelirsin şu an evde hizmet edecek birine ihtiyacımız var dicek. Sen söylesen kızar mıHiç o hamileliği arayacaksın diyenleri dinleme bile bence yavrunun yanında olması kadar güzel birşey yok emzirirken ki o duygu muhteşem birşey yara ağrısını hiç hissetmeyeceksin bile çünkü ilk işin bebeğin olacak inş benim gibi skıntı yaşamazsın da direkt meme emer yavrun bak sakın hemşireleri tembihle kesinlikle mama vermesinler sen den habersiz asla önceden uyar yanında kalacak olanıda uyar hatta beni örnek ver alışırsa çok zorluk çekiyorsun vermesinler asla hemen sütün gelsin bütün doktorlar bebeğin midesi küçük 3 gün bile gelen ilk süt yeterli diye ve ilk bir hafta seni birileri kaldırsın yataktan ben kendim kalktım ilk günden beridir o nedenle karnım çok sert hatta dr belki fıtık olmuştur 15 gün sonrada ağrı devam ederse genel cerrahiye görün dedi benim suçum ne diye çekiniyorsam rahatsız olmasın diye kimseyi uyandırmadım kendim kalktım canım nasıl ağrıyordu kalkarken sen yapma aklında bulunsun tahin pekmez çok iyi geliyor süt için birde humana çayı oda artmasına iyi geliyor onları da kullanabilirsin ay hadi hayırlısıyla doğur inş insan son hafta artık yeter diyo haklısın benim tam 38 haftada suyum geldi bu minik çok aceleciydi yoksa ayın 30 Doğum için gün almıştım hatta o 3 gün bile nasıl geçecek diyordum bebeğim beni çok bekletmedi şükür sıkıntı olmadı inş senin de öyle geçer
Kv beni bunaltıyor artık düşün Doğum yaptım aramadı bile hatta ailesinden kimse aramadı ben söyleyince eşime onlarda iyi olsun öyle arayalım demiştik dediler hiç böyle birşey duydun mu insan merak eder heyecan yapar pis niyetli insanlar aramış kv eee ben rahatsızım iş güç yapamıyorum ohhh ne güzel kardeşin iş yapıyor valla ben yapamam diyo gel ölme sonra hadi görüşürüz diyip kapattı sinir oldum eşime dedim rahatsızsa gelmesin ben kendime bakamıyorum onlara nasıl bakacam dedim aradı yok ondan demedim hanı havalardan böyleyim dedi kadın beni uyarıyor resmen sana bakamam iş yapamam ne diye geliyorsun ozaman bilmyorım cnm canımı sıkmıyayım diyorum ama İnan bunlar insanı hasta eder üstüne eşimin hala onları savunması da ayrı bir dert ne bileyim allahım bana muhtaç etmesin diye dua ediyorum
Inşallah geçer çabucak ikimizin de. Benim sabah doğumum olduğu için hiç iyi olmadi o yuzden tedirginiz. Ve ilaç kullanmam da yasak şuan. Hele öpüp koklayıp yaklaşamamak daga da kötü. Uzaktan bakıp kahrolurumAy eyvah ya. Bilmiyodum dünden beri 7-8 kere sürmüşümdür. İnmiş nerdeyse zaten bi daha sürmem. İnşallah bişey olmaz ya
Cnmm hiç stres yapma bizim 9 gün oldu Doğum yapalı ayni durumu yaşadım hiç panik olmadım inatla uyandırdım elimi ıslatıp yüzene dokundum altını açtım koltuk altını gıdıkladım burnunu hafif sıktım uyandırdım sarılık oldu benimde kanda aldılar yavrum nasıl ağladı onun için çok direndim vazgeçme ve sakin ol ağlama ben mama vermiştim öyle uyanıyordu çünkü sütüm 4 gün gelmedi zaten gelse de çok etmediği için gelmiyordu mamayla geçiştirdik tabi dr sormalısın o ne derse onu yap sabırlı ol geçecek bu arada sarılığı kaç çıktı ve kaç günlük bebeğin ?Ay kızlar acele etmeyin bir gün dursa kar kardır valla çok kötüyüm uykusuzum bebeğim uyanmıyor emmiyor 3 kilodan 2.800 oldu sarılık oldu doktor emzir sık sık diyor hiç ememiyor hemen uyuyor napcaz ya varmı fikir verecek valla çok bunaldım ağlıyorum
Artık herşeyden işgillenir oldum , teşekkür ederim canım . Bekleyeyim bakayım devamı gelicek mi gelirse olmadı gider görünürüm :)canım büyük ihtimal idrarın kalan kısmı zorlamayla akmıştır..ama için rahat etmeyecekse doktora git bir baksınlar
hayırlı olsun canım ..geçmiş olsun sana da