- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cenm ben de internetten pentiden almıştım. Bir beyaz bir siyah almıştım. Çok memnunum sürekli onları kullanıyorum. Emzirme sütyenlerimi hiç kullanmadım henüz.
ne güzel =) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım bol sütlü gününüz olsunKızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Sünger yada silikon bir desteği yok ama göğüs kısmı 2 kat. Body sütyenler gibi göğüs altından lastikli bir kat var içinde.Sağol canım cevabın icin. Peki kaplı mi yanı destekli atlet mi yoksa düz mü?
Maşallah canm gözünüz aydın:)Kızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Hayirli olsun canim=)Kızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına ne güzel eşinle girmişsin benimki tırsıyor ikna edemedim darısı başımıza bende spinal olucam haftaya bugün nasipse iğne çok acıtıyormu birde ilacı verdikten sonra falan yanma yapıyormuKızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Cnm hastalık ve yoğunluk la gecti son zamanlar iki çocuğum daha var temizlik bebek hazırlığı diğer çocukların dersi derken Doğuma hasta girdim ağır grip Boğaz agrisi son iki haftaSennde dogumun hayrli olsn cnm gozukmuyrdun ne zamandr kac gunlk oldu bebegn:)
Ayy gözünüz,aydın darısı başımıza inşallah. Benim için de dua et. Yarın spinal öpecek gözlerimdenKızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
Eğer zahmet olmazsa bana görsel resim yollarmısın canım internetten eşim ve anneme sipariş vericem emzirme atletini bilemezler şimdiSünger yada silikon bir desteği yok ama göğüs kısmı 2 kat. Body sütyenler gibi göğüs altından lastikli bir kat var içinde.
hayırlısıyla gelsin inşallah..nstde sancı var mi pekiNstye bagli bekliyorum :)
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütKızlar spinal sezeryanla aldim kucagima oglumu. Darisi tüm bekleyenlerin basına en çokSezerbusra21 sana duam bir an önce kavus :) kesinlikle tavsiye ederim. Esimle girdik gülerek muhabbetle ne oldugunu anlamadan bitti. Suyum gelmişti zaten dogum kanalina girmedi simdi daha hala uyusuk vücudum o yuzden agri konusunda bisey diyemem. Sütüm geldi emiyor insallah böyle devam eder:)
normal istiyordun canım sen neden vazgeçtin sağlık engeli falan mi varBen de kontrole geldim kizlar.
20 aralik sezeryan muhtemelen haftaya olacak kontrolde netlesecek artik ama simdilik oyle gorunuyor.
evde beklemeni tavsiye ederim stressiz bir doğum olur senin için..sancıları hissetmeye başladığında gidersinNst de düzenli sancılı çıktım. 39+3 üm. Ama sancı hissetmiyorum. Açıklık var mı diye baktılar 1 cmmiş. Benimle aynı olan var mı... doğum ne zamana olur acaba.. suyumda iyimiş.
Yok canim normal dogumun normal olacaginin garantisi yok onu dogum baslayinca anliyoruz genelde dedi. Yani cok iyi de gisebilir sezeryana da donebilir su an ikisi icin de engelin yok kararini ver dedi. Biz de konustuk artik normal gelmezse 39+1de sezeryanla alinacak keyfi olarak.normal istiyordun canım sen neden vazgeçtin sağlık engeli falan mi var