2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence hic gelmesin. Lohusayken insan cok sinirli oluyor. Ben öyle oldum yani. Normalde cok sakin biriyim. Benim de kayinvalidem geldi kadini tersleyip duruyorum elimde degil. Cok sukur simdi ayaklandim baskasinin yaptigi is hiic icime sinmiyor
Ayy benim iyiki annem gelmis kv benden daha lohusa. Bebek emdikten sonra almak istedi bende kalsin dedim küstü. Sabahtan beri hastanede tek yaptigi sey telefondan faceden bildirimlere cevap vermek ve bana gelen çorbayi bile görümcemin çocuklarina vermeye calismak. Lohusalik bahamesiyle iyi bi terslicem haketti zor dayaniyorum

Benim ikisi birden gelmisti annem gitti şuan. Her kafadan ses cikiyor kafa kalmiyordu

cnm bugun kontrol gunumdu.ntsye girdim sanci cikti doktor da 10una birakmayalim yarina alalim gelisimi iyi dedi bende seve seve kabul ettim ben de 8 i olsun dicektim tam
Sansa bugn beni nstye sokmadi dr :)) az kaldi ne guzel kiz banada o sansi versin rabbim

Benim ikisi birden gelmisti annem gitti şuan. Her kafadan ses cikiyor kafa kalmiyordu
Yok canim ya annemler bi ara bisey için gittiler kv ile tek kaldim yataktan kalkmaya calisoyorum en zorlandigim kisim o cocuk agliyor bi yandan benim kv oturmuş telde. Napiyosun anne sen dedim iyiyim faceden bilmem kim tebrik etmiste cevap yaziyorum diyo. Cocuk agliyor bari ona bak dedim aglasin azcik cigerleri gelisir diyor. Sırf kalkmamak için yerinden annemler geldide Allahtan baktilar cocugada banada :)

Rabbim sağsalim hayirlısıyla bebişinle kavuşmayı nasip etsin inş cnm, ama erken değilmi farklı bi durummu vardıki daha 38. haftanı doldurmadan alio merak ettim.
37+5 oluyo cnm yarin doktor ntsde agri cikinca bi de gelisimi iyi yarin alalim bebisi ters zaten dedi benim de isime geldi acikcasi reflü beni yildirmisti ve cidden artik sendeleyerek yuruyordum ters oldugu icin 8 i olabilir mi dicektim tam 38 oluyodum o gun.ama ona da gerek kalmadi insallah sag salim kavusuruz kizlar bebeklerimize

haha hadi insallah cnm sen de insallah tez zmnda sag salim bebegine kavusursun kurtulursun bi an once kv den
Ins cnm esimede dun dedim zaten yine agladm durmak istemyrm fazla dedim bebek 13 gunlukken ckcam yola dedim ucakla gitcm dedm kaynanmlr klmami istyr dugnde varya gormcmn 50 gun sonra ne kalcm bir ay bir aydr giderm dha raht olur :)

bizde de öyle malesef eşim her şeye kendi karar verme derdinde .alttan alıp idare etmesen hiç geçim olmayacak .

kizlar yarin insallah spinal anesteziyle bebegime kavuscam bana da dua edin kizlar hem sevincliyim hek korkuyorum hem de cok heyecanliyim
Allah yardımcın olsun..sağ salim kavuşun inşallah

yayılmıyor canım aynı durumdayız hepimiz uyuyamadım gece doğru düzgün sabah da 6.45te uyandım malesef..az kaldı 10 gün sonra kurtuluyoruz inşallah

uyuyamıyorum yaaaa saat iki den beri döner dolap gibi yatakta dönüyorum =)
malesef durumlar aynı ..ya sırtım ağrıyor ya belim ya bacağım.uyku tutmuyor o yüzden..bir de bu gece oğlum baya korkuttu çok kasilmam vardı bazıları adet ağrısı gibiydi bazıları ağrısız..daha yarın ev temizleteceğim.önümüzdeki perşembeye annem gelecek.hazır değilim yani şimdi doğmasın

Ins cnm esimede dun dedim zaten yine agladm durmak istemyrm fazla dedim bebek 13 gunlukken ckcam yola dedim ucakla gitcm dedm kaynanmlr klmami istyr dugnde varya gormcmn 50 gun sonra ne kalcm bir ay bir aydr giderm dha raht olur :)
ay canım normal doğurursan zaten 1 haftaya ayaklanirsin git evine dinlen 50 gün ne işin var orda..eziyet olur sana da .bebeğin uyurken uyumak istersin millete batar.en rahatı kendi evin.sonra düğüne gelirsin ..gidilip gelinmeyecek yer değil ya sonuçta .uçakla her yer yakın

Canım sağolasın mamayı biberonlamı verdin yoksa kaşıklamı Altan olacak nasipse

benim şükür öyle pek ağrım yok ben daralıyorum ve heyecan da basıyor tarih belli olunca =)
temizliğe kadın çağır canım sen yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…