- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.121
Anladim canm hayirlisi olsun o zaman birkac gun erken kavusmus olacaksin kizina=) guzel haberlerle gel insallahevet cnm 10 uydu ama bugun ntsye girdim sancilar cikti bebek de ters gelisimi iyi dedi yarin alalim dedi bende tmm dedjm :)
Ayy benim iyiki annem gelmis kv benden daha lohusa. Bebek emdikten sonra almak istedi bende kalsin dedim küstü. Sabahtan beri hastanede tek yaptigi sey telefondan faceden bildirimlere cevap vermek ve bana gelen çorbayi bile görümcemin çocuklarina vermeye calismak. Lohusalik bahamesiyle iyi bi terslicem haketti zor dayaniyorumBence hic gelmesin. Lohusayken insan cok sinirli oluyor. Ben öyle oldum yani. Normalde cok sakin biriyim. Benim de kayinvalidem geldi kadini tersleyip duruyorum elimde degil. Cok sukur simdi ayaklandim baskasinin yaptigi is hiic icime sinmiyor
Benim ikisi birden gelmisti annem gitti şuan. Her kafadan ses cikiyor kafa kalmiyorduAyy benim iyiki annem gelmis kv benden daha lohusa. Bebek emdikten sonra almak istedi bende kalsin dedim küstü. Sabahtan beri hastanede tek yaptigi sey telefondan faceden bildirimlere cevap vermek ve bana gelen çorbayi bile görümcemin çocuklarina vermeye calismak. Lohusalik bahamesiyle iyi bi terslicem haketti zor dayaniyorum
Sansa bugn beni nstye sokmadi dr :)) az kaldi ne guzel kiz banada o sansi versin rabbimcnm bugun kontrol gunumdu.ntsye girdim sanci cikti doktor da 10una birakmayalim yarina alalim gelisimi iyi dedi bende seve seve kabul ettim ben de 8 i olsun dicektim tam
Yok canim ya annemler bi ara bisey için gittiler kv ile tek kaldim yataktan kalkmaya calisoyorum en zorlandigim kisim o cocuk agliyor bi yandan benim kv oturmuş telde. Napiyosun anne sen dedim iyiyim faceden bilmem kim tebrik etmiste cevap yaziyorum diyo. Cocuk agliyor bari ona bak dedim aglasin azcik cigerleri gelisir diyor. Sırf kalkmamak için yerinden annemler geldide Allahtan baktilar cocugada banada :)Benim ikisi birden gelmisti annem gitti şuan. Her kafadan ses cikiyor kafa kalmiyordu
37+5 oluyo cnm yarin doktor ntsde agri cikinca bi de gelisimi iyi yarin alalim bebisi ters zaten dedi benim de isime geldi acikcasi reflü beni yildirmisti ve cidden artik sendeleyerek yuruyordum ters oldugu icin 8 i olabilir mi dicektim tam 38 oluyodum o gun.ama ona da gerek kalmadiRabbim sağsalim hayirlısıyla bebişinle kavuşmayı nasip etsin inş cnm, ama erken değilmi farklı bi durummu vardıki daha 38. haftanı doldurmadan alio merak ettim.
cok tesekkur ederim cnm amin insallah hepimizCanım Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğini
Allah razi olsun cnm insallah gonlumuzde olan hersey hakkimizda hayirli olur kimselerin caninizi sıkmasina izin vermeyelimAnammm geliyor minik demek hadi gözün aydın rabbim sağlıklı bir Doğum nasip etsin hiç korkma stres olma herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle
Allah razi olsun cnm hepimiz kavusalim insallah sag salimAnladim canm hayirlisi olsun o zaman birkac gun erken kavusmus olacaksin kizina=) guzel haberlerle gel insallah
haha hadi insallah cnm sen de insallah tez zmnda sag salim bebegine kavusursun kurtulursun bi an once kv denSansa bugn beni nstye sokmadi dr :)) az kaldi ne guzel kiz banada o sansi versin rabbim
cok trsekkur ederim cnm insallah hepimiz sag salim kavusalim bebisleretinyrose canım Rabbim sağsağlım bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaAllah
Ins cnm esimede dun dedim zaten yine agladm durmak istemyrm fazla dedim bebek 13 gunlukken ckcam yola dedim ucakla gitcm dedm kaynanmlr klmami istyr dugnde varya gormcmn 50 gun sonra ne kalcm bir ay bir aydr giderm dha raht olur :)haha hadi insallah cnm sen de insallah tez zmnda sag salim bebegine kavusursun kurtulursun bi an once kv den
Maşallah hayırlı olsun canımBende doğurdum kızlar darısı geri kalanlarımıza inşallah
bizde de öyle malesef eşim her şeye kendi karar verme derdinde .alttan alıp idare etmesen hiç geçim olmayacak .Gerçi benimde karnim başından beri genelde aşağıdaydı, bazıları bebislwrini aşağıda taşırmış bende onlardanım. İnş minnaklar vakti saatinde gelirler. B3nimde kv kötü değildir ama pek anlayış yoktur ve haddinden fazla hastalık hqstası ve nazlıdır, oğullarını daha ön planda tutar oyüzden lohusalıkta ister istemez bu durum bana batıyo kendi evimde kendimi misafir gibi hissetirio. 5 yaşında oğlum var ilk torunları diyip sesimi çıkarmamıştım gelip baya kalmışlardı ama bunda doğumdan snra gelsinler dedim bizimkide kabûl etmedi Oysaki başta öyle anlaşmamıştık.herşeye eşimin karar vermesi beni git gide gerio sanki hamile olan o.yukarda yatsınlar yok ozaman sonra gelsinler onada yok, madem öyle 5gün kalsınlar giderler zaten sen çalışmaya başlayacaksın bende anneme gidip kalıcam dedim, bakalım sonrasında yine bi arza çıkarmaz inş.bizimkine kalsa daha haftan dolmadan sezeryanlı halde yeni doğmuş bebekle oğlanı hemen kreşe gönderirsin derdinde.oldu canım milleti başıma güldürücen sen herhalde dedim.herşeyde çok alttan alıp tamam dediğim için böyle oldu ama bundan sonra 2çocukla bukadar sabrım olurmu orasını bilemiyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim.
Allah yardımcın olsun..sağ salim kavuşun inşallahkizlar yarin insallah spinal anesteziyle bebegime kavuscam bana da dua edin kizlar hem sevincliyim hek korkuyorum hem de cok heyecanliyim
yayılmıyor canım aynı durumdayız hepimiz uyuyamadım gece doğru düzgün sabah da 6.45te uyandım malesef..az kaldı 10 gün sonra kurtuluyoruz inşallahKıZlar ben de 38. Haftadayım ve bu aralar uyuyamıyorum sola yatmaktan çok sıkıldım doktor 14 ü ya da 17 si alırız dedi sezeryan olcam 2. Bebek o yüzden ...sabaha kadar resmen yatakta dönüyorum ki dönemiyorum bile Az kaldı inş artık bi yandan gelsin istiyorum bi yandan da korkuyorum hayırlısıyla atlatırız hepimizde inşallah yazmak istedim bi an iyi geceler herkese Rabbim kolaylık versin
malesef durumlar aynı ..ya sırtım ağrıyor ya belim ya bacağım.uyku tutmuyor o yüzden..bir de bu gece oğlum baya korkuttu çok kasilmam vardı bazıları adet ağrısı gibiydi bazıları ağrısız..daha yarın ev temizleteceğim.önümüzdeki perşembeye annem gelecek.hazır değilim yani şimdi doğmasınuyuyamıyorum yaaaa saat iki den beri döner dolap gibi yatakta dönüyorum =)
ay canım normal doğurursan zaten 1 haftaya ayaklanirsin git evine dinlen 50 gün ne işin var orda..eziyet olur sana da .bebeğin uyurken uyumak istersin millete batar.en rahatı kendi evin.sonra düğüne gelirsin ..gidilip gelinmeyecek yer değil ya sonuçta .uçakla her yer yakınIns cnm esimede dun dedim zaten yine agladm durmak istemyrm fazla dedim bebek 13 gunlukken ckcam yola dedim ucakla gitcm dedm kaynanmlr klmami istyr dugnde varya gormcmn 50 gun sonra ne kalcm bir ay bir aydr giderm dha raht olur :)
Canım sağolasın mamayı biberonlamı verdin yoksa kaşıklamı Altan olacak nasipseCanım odaya gelince hemşire bebek bezi istedi ben baby me lohusa pedi almıştım var dedim biz bununla kanamayı daha iyi ölçüyoruz sesi iki kez bebek bezi taktı. Sonra lohusa pedi taktık. 10 lu paketten 3 ünü anca kullandım almadıysan hiç alma çünkü çok kalın lohusa pedi o kadar çok kanama olmuyor. Havasız bırakıyor o bölgeyi beni rahatsız etti normal pede geçtim hemen. Lohusa atlet ve lohusa sütyenine bi sürü para verdim normal atlette aynı işi görüyor hatta lohusa atletinin çıtçıtını aç kapa yapmadım indiriverdim sadece çünkü o kadar çok emzirme oluyor ki sadece yorucu bi detay. Lansonoh göğüs ucu kremi çok işe yaradı. Bir de yanında mama götür derim sezeryan olunca hemen süt gelmiyor biz de aldık verdik. Bebek kaşığı ilke şekeri düşmesin diye. Aptamil şekerli mama anne sütünü reddedebiliyormuş hipp, golden yada similar şekersiz mamalar, bir de göbek kurutucu sprey edinin. Takıldığın bişey olursa yardımcı olurum canım sağlıkla gelsin oğlun inşallah. İsim ne koyacaksınız?
benim şükür öyle pek ağrım yok ben daralıyorum ve heyecan da basıyor tarih belli olunca =)Allah yardımcın olsun..sağ salim kavuşun inşallah
yayılmıyor canım aynı durumdayız hepimiz uyuyamadım gece doğru düzgün sabah da 6.45te uyandım malesef..az kaldı 10 gün sonra kurtuluyoruz inşallah
malesef durumlar aynı ..ya sırtım ağrıyor ya belim ya bacağım.uyku tutmuyor o yüzden..bir de bu gece oğlum baya korkuttu çok kasilmam vardı bazıları adet ağrısı gibiydi bazıları ağrısız..daha yarın ev temizleteceğim.önümüzdeki perşembeye annem gelecek.hazır değilim yani şimdi doğmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?