2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Izmire gdym orda kimsed eolmaz tekim rahtlrm kendme daha erken gelrm :) cnm birsy sorcm dun kan geldi ya bugun kahverimsi devam edyr ve parca dustu kuck koyu kahve sildigmde halen akintnn icinde var ya basna geldmi daha once
parça da geldiyse bence doktora gitmelisin canım.

parça da geldiyse bence doktora gitmelisin canım.
Csnm bi baktm ped koyu kahve tvlette kuckte olsa parca dustu dogm belrtisimi acaba beklym mi bilemedm simdi kaynanmlym ya telasa sokmak istemyrm sonra dickler brsy yokms demesnler de istemyrm sancmda yok ama ssncsz olyr muxdogm

Csnm bi baktm ped koyu kahve tvlette kuckte olsa parca dustu dogm belrtisimi acaba beklym mi bilemedm simdi kaynanmlym ya telasa sokmak istemyrm sonra dickler brsy yokms demesnler de istemyrm sancmda yok ama ssncsz olyr muxdogm
canım sancının ve parçanın düşmesi olurmu aynı anda bilmiyorum ama ilk gebeliğimde parça düştüğünde doktoru aradığımda bana kızdı parça nedir kırmızı kahve rengi değil mi dedi oda kan dedi.
ayrıca benim suyum geldiğinde hiç ağrım yoktu ve 3 cm açığım vardı. yani ben olsam giderdim son haftamız ve kim ne derse desin ilk önce bebeğimin sonra benim sağlığım gelir. arama şansın varsa ara canım yoksa direk git derim

Sennde geldi yani dr hemen gel mi demisti olede aclma dogum baslatlyr mu suyu mgelmedi iste bir gelse rahatlcm artk

Sennde geldi yani dr hemen gel mi demisti olede aclma dogum baslatlyr mu suyu mgelmedi iste bir gelse rahatlcm artk
canım herkesin doğum öyküsü farklıdır. illa suyun gelecek diye birşey de yok doğum esnasında da gelebiliyor suyun.
dün doktora gittim en son muayeneme ve ağrın suyun kanaman gelirse heme geliyorsun dedi.
bence sen hastaneye git çünkü bu kuşkuyla gece de uyuyamazsın canım.

Kahverengi olmasi normal diye okumustum bi yerde cnm parca dedigun kan pihtisi olabilir dra bi sor yinede
Kahverengi pqrca dustu kucukte kanli degl bakalm ya internette kanli deglse sknti yok dyr ama iki gun oldu halen akintnn surmesi norml mi ya bilemedm

Dun dediler kan lekelenme olabor dediler ama kahverengi ve iki gun oldu halen kesilmedi olmadi yarn giderim bugunde bakym beklym devam ederse yarn giderm kesin

Doğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.

Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır? Uyandıramama sorunu bizde de var.

2. Çocugum ama aradan 12 sene geçince ilk çocuk gibi oluyormus

Aslında doktoruma güveniyorum o yüzden başka yere gitmek hiç aklımdan geçmemişti. Gün içinde az az gelebilir dedi Senin ne kadar geldi mesela . Ağrın sancın oldu mu hiç ..

Bizim bugün 6. Gün göbek sabah düştü yarın yıkıcaz inşallah sarısını biz gidip ölçtürüyoruz bi aletle benim kızımda sarı bugün sarılık 15 çıktı doktor sık emzir dedi emzircem uyandırcam diye uykusuzluktan yorgunluktan depresyon geçirdim

Izmire gdym orda kimsed eolmaz tekim rahtlrm kendme daha erken gelrm :) cnm birsy sorcm dun kan geldi ya bugun kahverimsi devam edyr ve parca dustu kuck koyu kahve sildigmde halen akintnn icinde var ya basna geldmi daha once
benim bu ikinci doğumun olacak ama ilk doğumum kendiliğinden başlamadığı için bilmiyorum..ama kahverengi leke normal diyor doktorlar.bir kaç günü başlar belki doğumun inşallah ..

gözlerinin ici de sarı olur canım beyaz renkli yerler de sarı olur

Kızlar bugün evimize geldik duş almak cok iyi geldi banada. Dün uyandıramadik bi türlü oglumu hemsireler bile zar zor uyandirip verdiler memeye . her yarim saatte bi zorla memeye tutturduk. Çoğunda uyuyordu ama emdigi kar diye devamli getirdiler. Bugün biraz daha iyi yarım saat emip 2 saat uyuyor. inşallah sarilik olmadan, mama kullanmaya gerek kalmadan atlatiriz süreci.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım bugün 6 günlük olduk çok şükür iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın benim daha doğumuma vardı gebelik şekerim yüzünden hastanede yatıyordum sonra herşey yoluna girdi ve taburcu oluyordum sonra bana 5 dk da bir sancı geldi karnım sertleşiyor nefes alamıyordum sonra geçiyor ve yine oluyordu doktora dediler nst de çok güzel sancı çıktı haydi dedi doktor Doğuma ben şok oldum oğlumu istedim annemi zorla beklettiler biraz sinir oldum onları görmeden girmem dedim bekledim biraz stres yaşadım yani sonra ameliyatta bu stresli durumum devam etti bebeği çıkardıktan sonra sakinleştirici verip az uyuttular çok şükür kızım iyi ama emzirme problemi yaşadım kızım kilo verdi sarılık arttı hala emzircem diye uğraşıyorum kollarım koptu avent kapak ve lansinoh krem kesinlikle alın bezi sleppy almıştım sizlerden duymuştum gayet iyi çıktı bir paket daha aldım pişik kremi mustela ve sudocrem kullanıyorum Doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun inşallah bekleyenlere de rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

Göbeğimiz 5.gün düştü canım. Göbeği düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti doktor dolayısıyla 6.gün yıkadım.
Yüzü sarı gibiyse hastaneye götürüp sarılık için kan testi yaptırman lazım.

Aslında doktoruma güveniyorum o yüzden başka yere gitmek hiç aklımdan geçmemişti. Gün içinde az az gelebilir dedi Senin ne kadar geldi mesela . Ağrın sancın oldu mu hiç ..
Ağrım sancım olmadı canım. Akıntı gibi geldi. Çok fazla değildi. Hatta ben akıntı sandım burda sordum ihmal etme git dediler. Gittiğimde suyum geldiği anlaşıldı.

Söylemeyi unuttum az önce canım dün bide kan aldılar bebekten kan gurubu için bebek babanın kanından olunca daha ağır geçirirmiş sarılığı ve tedavi gerekirmiş kan gurubunu belirlemek için test yapıldı

Sezerbusra21 bir gariplik hissediyorsan gitmelisin bence.
Doktorlar diyor ki kasılma olabilir, akıntı olabilir, bel ağrısı olabilir, çatı muayenesinden sonra leke olabilir, şiddetli kasık ağrısı olabilir, olabilir de olabilir yani...Her şey normal olduğu gibi bunların hepsi doğum başlangıcına da işaret edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…