- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.181
parça da geldiyse bence doktora gitmelisin canım.Izmire gdym orda kimsed eolmaz tekim rahtlrm kendme daha erken gelrm :) cnm birsy sorcm dun kan geldi ya bugun kahverimsi devam edyr ve parca dustu kuck koyu kahve sildigmde halen akintnn icinde var ya basna geldmi daha once
Csnm bi baktm ped koyu kahve tvlette kuckte olsa parca dustu dogm belrtisimi acaba beklym mi bilemedm simdi kaynanmlym ya telasa sokmak istemyrm sonra dickler brsy yokms demesnler de istemyrm sancmda yok ama ssncsz olyr muxdogmparça da geldiyse bence doktora gitmelisin canım.
canım sancının ve parçanın düşmesi olurmu aynı anda bilmiyorum ama ilk gebeliğimde parça düştüğünde doktoru aradığımda bana kızdı parça nedir kırmızı kahve rengi değil mi dedi oda kan dedi.Csnm bi baktm ped koyu kahve tvlette kuckte olsa parca dustu dogm belrtisimi acaba beklym mi bilemedm simdi kaynanmlym ya telasa sokmak istemyrm sonra dickler brsy yokms demesnler de istemyrm sancmda yok ama ssncsz olyr muxdogm
Sennde geldi yani dr hemen gel mi demisti olede aclma dogum baslatlyr mu suyu mgelmedi iste bir gelse rahatlcm artkcanım sancının ve parçanın düşmesi olurmu aynı anda bilmiyorum ama ilk gebeliğimde parça düştüğünde doktoru aradığımda bana kızdı parça nedir kırmızı kahve rengi değil mi dedi oda kan dedi.
ayrıca benim suyum geldiğinde hiç ağrım yoktu ve 3 cm açığım vardı. yani ben olsam giderdim son haftamız ve kim ne derse desin ilk önce bebeğimin sonra benim sağlığım gelir. arama şansın varsa ara canım yoksa direk git derim
Kahverengi olmasi normal diye okumustum bi yerde cnm parca dedigun kan pihtisi olabilir dra bi sor yinedeSennde geldi yani dr hemen gel mi demisti olede aclma dogum baslatlyr mu suyu mgelmedi iste bir gelse rahatlcm artk
canım herkesin doğum öyküsü farklıdır. illa suyun gelecek diye birşey de yok doğum esnasında da gelebiliyor suyun.Sennde geldi yani dr hemen gel mi demisti olede aclma dogum baslatlyr mu suyu mgelmedi iste bir gelse rahatlcm artk
Kahverengi pqrca dustu kucukte kanli degl bakalm ya internette kanli deglse sknti yok dyr ama iki gun oldu halen akintnn surmesi norml mi ya bilemedmKahverengi olmasi normal diye okumustum bi yerde cnm parca dedigun kan pihtisi olabilir dra bi sor yinede
Dun dediler kan lekelenme olabor dediler ama kahverengi ve iki gun oldu halen kesilmedi olmadi yarn giderim bugunde bakym beklym devam ederse yarn giderm kesincanım herkesin doğum öyküsü farklıdır. illa suyun gelecek diye birşey de yok doğum esnasında da gelebiliyor suyun.
dün doktora gittim en son muayeneme ve ağrın suyun kanaman gelirse heme geliyorsun dedi.
bence sen hastaneye git çünkü bu kuşkuyla gece de uyuyamazsın canım.
Aslında doktoruma güveniyorum o yüzden başka yere gitmek hiç aklımdan geçmemişti. Gün içinde az az gelebilir dediCanım benim de az gelmişti suyum. Ve yeterli miktarda suyum da vardı. Ama az da olsa amniyon sıvısı biraz gelince artık o kısımdan içeriye enfeksiyon girme riski yükseliyormuş ve en geç 24 saat içinde doğuma alınman gerekiyor dediler. Seni neden gönderdiker ki? Başka bir yere mi gitsen acaba?
Bizim bugün 6. Gün göbek sabah düştü yarın yıkıcaz inşallah sarısını biz gidip ölçtürüyoruz bi aletle benim kızımda sarı bugün sarılık 15 çıktı doktor sık emzir dedi emzircem uyandırcam diye uykusuzluktan yorgunluktan depresyon geçirdimDoğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.
Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır?
2. Çocugum ama aradan 12 sene geçince ilk çocuk gibi oluyormus
benim bu ikinci doğumun olacak ama ilk doğumum kendiliğinden başlamadığı için bilmiyorum..ama kahverengi leke normal diyor doktorlar.bir kaç günü başlar belki doğumun inşallah ..Izmire gdym orda kimsed eolmaz tekim rahtlrm kendme daha erken gelrm :) cnm birsy sorcm dun kan geldi ya bugun kahverimsi devam edyr ve parca dustu kuck koyu kahve sildigmde halen akintnn icinde var ya basna geldmi daha once
gözlerinin ici de sarı olur canım beyaz renkli yerler de sarı olurDoğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.
Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır? Uyandıramama sorunu bizde de var.
nasıl istersen canım dikkat et kendineDun dediler kan lekelenme olabor dediler ama kahverengi ve iki gun oldu halen kesilmedi olmadi yarn giderim bugunde bakym beklym devam ederse yarn giderm kesin
Göbeğimiz 5.gün düştü canım. Göbeği düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti doktor dolayısıyla 6.gün yıkadım.Doğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.
Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır? Uyandıramama sorunu bizde de var.
Ağrım sancım olmadı canım. Akıntı gibi geldi. Çok fazla değildi. Hatta ben akıntı sandım burda sordum ihmal etme git dediler. Gittiğimde suyum geldiği anlaşıldı.Aslında doktoruma güveniyorum o yüzden başka yere gitmek hiç aklımdan geçmemişti. Gün içinde az az gelebilir dediSenin ne kadar geldi mesela . Ağrın sancın oldu mu hiç ..
Söylemeyi unuttum az önce canım dün bide kan aldılar bebekten kan gurubu için bebek babanın kanından olunca daha ağır geçirirmiş sarılığı ve tedavi gerekirmiş kan gurubunu belirlemek için test yapıldıDoğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?