2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebegi gördükten sonra neden uyuttular çekiştirme yada doktorun dokundugunu falan hhissettin mi birde igne yaparken elektrik çarpmadı gibi birşey oldu mu sende
Hiçbirşey hissetmedim sadece heyecanlandım bide ameliyathane kapısında annem ve oğlumun gelmesini bekleyerek stres yaşamıştım canım bebek çıkarken hiç anlamadım ağlamasa haberim olmazdı

Kizlar bebegimin emmesine ragmen kan sekeri dusuk cikti kuvoze aldilar. Cok ama cok uzgunum birsey yok bunda onun iyiligi icin diyorlar ama gelde anlat bana nolur dua edin cabucak ciksin kuzum. Boyle birsey yasayan olmus muydu?

canım benim arkadaşımın suyu 24. haftada gelmişti ama doktoru bebek çok küçük bekleyelim dayandığı yere kadar demiş.32de doğum yaptı o da .yani her şey normalse beklenebiliyor
İçimi rahatlattın canım ya benim ki de aynı düşüncede zaten azalırsa sancı başlar dedi ama ben yine de tedirgin oldum enfeksiyon olayından dolayı. Beş gün sonra tekrar gel nst çekelim dedi . Ozaman aşırı su gelmezse eğer .. sızıntı şeklimde gün gün gelebilir dedi . Arkadaşının suyu mu en sonunda çok mu azaldı yoksa birden geldi öle mi aldılar 32 . Haftada

Yarn gtcm cnm halen devam edyr akinti belkide aclmam oldu ywni yarn gtcm muayene olcm

onun hep erken doğum riski vardı..32de artık suyu iyice azalınca sezaryenle doğum yaptı..

Kizlar 35 haftada dogum yapan arkadaslar vardi bu grubta bebegi kuvezde kac gun kaldi bilgi verirmisiniz acaba
Ben 35.haftada yani 34+4’te doğum yaptım. Bebeğim 2 gün kaldı küvezde. Solunum sıkıntısı falan yoktu. Ciğerleri gelişmişti. Sarılığı da yoktu. Sadece kilosu az olduğu için damar yoluyla besleme yaptılar küvezde.

Allah Allah neden bana normal gibi davrandı acaba doktor ... suyu şuan iyi dedi . Sızıntı devam eder dedi. Senin devamı geldi mi sezeryana alana kadar
Suyum geldikten 20 saat sonra sezeryan oldum canım. 1 gün boyunca ara ara oldu sızıntı canım. Ama çok değildi. Akıntı gibi.

Kizlar bebegimin emmesine ragmen kan sekeri dusuk cikti kuvoze aldilar. Cok ama cok uzgunum birsey yok bunda onun iyiligi icin diyorlar ama gelde anlat bana nolur dua edin cabucak ciksin kuzum. Boyle birsey yasayan olmus muydu?
Canım bir süre sütünü sağarak vermeni tavsiye ederim. Emerken ne kadar süt geldiğini göremiyorsun. Biz 20 günlük olduk hala sağarak veriyorum. Hiç sarılık olmadık. İnşallah çok kısa sürede çıkar bebeğin küvezden.

Kizlar 35 haftada dogum yapan arkadaslar vardi bu grubta bebegi kuvezde kac gun kaldi bilgi verirmisiniz acaba
Benim arkadaşım 35+1 de suyu geldi sabaha normal doğum yaptı. Küvezde 2 saat kaldı. Kilosu 1400 gr olduğu için hastanede 3 gün kaldılar şimdi maşallahı var

Kizlar çok sukur bebeğimi aldım kucağıma. Spinal sezeryan oldum. Çok sukur saglikliyiz ikimizde. Ağrılarım var ama olacak o kadar. Az da olsa sütüm var. Insallah artarak devam eder. Birbirimize alışmaya emismeye çalışıyoruz. Harika muhtesem tarifi olmayan bir duygu. Mutluluktan aglamayi dibine kadar yaşadım. Kendime gelip toparlayınca yazarım detayları.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.

gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım bol emişli günleriniz olsun

Canm hayrli olsun dogumun gozun aydin rabbim sifa versin bebegne darisi bana ins:)

İyi akşamlar kızlar malum bebekten dolayı aktif giremiyorum:). Bugün daha iyiyim. Bebişte iyi çok şükür. Doğumdan sonra sabah akşam rezene çayı için çok iyi geliyor. Sakın ayaklarınızı üşütmeyin :) gaz sancısı sizdede olabilir çünkü. Ben bugün biraz çektimde rezene çok iyi geldi. Acısada emzirin alışıyorsunuz :) brbişler çok kuvvetli çünkü acıtıyor :) aklıma geldikçe tavsiyeleri yazıcam. Bu arada depend aşırı kullanışlı oldu yoksa çok uğraşırdım sanırım. Ve alt üst değilde kesinlikle gecelik diyorum eğilip kalkmak sorun oluyor çünkü ilk günler. Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…