2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba, benimde bugün randevum vardı 37+1 im bebek 50 cm ve 3400 gr çıktı. Nst de de bir sürü düzensiz sancım çıktı geçen hafta da sancılarım vardı nst de ama doğum başlamadı. Aslında çocuk tam doğacak boy ve kiloda gibi ama bilemiyorum bu kadar sancıya rağmen niye doğum başlamıyor acaba? 18 Aralık a kadar bekleyelim gelmezse o tarihte sezeryana alırız diye karar verdik. Hayırlısı olsun artık...

Benim uzuuuun zamandır sancım var, 20'li haftalardan beri ama açılma falan yok. Her sancı doğumu başlatmıyormuş, bazı insanın yapısı bu demek ki. Benim de plasenta artık yaşlanmaya başlamış. 20 Aralığa kadar gelmezse alınacak.

Ağrım sancım olmadı canım. Akıntı gibi geldi. Çok fazla değildi. Hatta ben akıntı sandım burda sordum ihmal etme git dediler. Gittiğimde suyum geldiği anlaşıldı.
Allah Allah neden bana normal gibi davrandı acaba doktor ... suyu şuan iyi dedi . Sızıntı devam eder dedi. Senin devamı geldi mi sezeryana alana kadar

35+1 de yaptım küvezde kalmadı bebegim hatta ciğer geliştirici igne bile olmadık. Ama bu herkese göre degişiklik gösterir
Ay canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun

Kızlar bahsetmiştim bizim göbüş 7. Günde düştü ama kanaama oluyordu zıbınına kuru kan lekesi bulasıyodu sürekli . Kendı doktoru göbeğinin düştüğü ertesi gün görmüştü normal daha kurucak demişti . Bugunde hala lekeleri görünce acile gittim k vitamni iğnesi yaptılar insallah şifa olur kuzuma . İnsallah geçer geçmesse yakıyolarmıs göbüşü gümüş nitrat ile

Ay canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun
korkma canım benim ilk gebeliğimde de 35+2 de geldi kızım ve küvözde kalmadı şükür inşaAllah senin bebeğin de kalmaz küvözde. içini ferah tut güzel düşün güzel olsun herşey =) Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllah

Bebegi gördükten sonra neden uyuttular çekiştirme yada doktorun dokundugunu falan hhissettin mi birde igne yaparken elektrik çarpmadı gibi birşey oldu mu sende

Allah Allah neden bana normal gibi davrandı acaba doktor ... suyu şuan iyi dedi . Sızıntı devam eder dedi. Senin devamı geldi mi sezeryana alana kadar
canım benim arkadaşımın suyu 24. haftada gelmişti ama doktoru bebek çok küçük bekleyelim dayandığı yere kadar demiş.32de doğum yaptı o da .yani her şey normalse beklenebiliyor

Zaten tarihimizde aynıymış :) açılmaya bakmadı bir hafta sonraya son randevu dedi sonra zaten sezeryan günü geliyor hepimizin hakkında hayırlısı :)

benim bu ikinci doğumun olacak ama ilk doğumum kendiliğinden başlamadığı için bilmiyorum..ama kahverengi leke normal diyor doktorlar.bir kaç günü başlar belki doğumun inşallah ..
Isns cnm kahverebgi akinti devm edyr haraketleri azaldi sanki yarnda bole olursa dr gtcm

kızlar sancı olunca bebek hareket eder mi acaba,bulantı olur mu ve vajinada ağrı oluyor mu.benim vajina ve üstünde çok feci ağrı gibi batma hissi oluyor,bulantim var hafif,ama bebek hareketli arada kasılma oluyor bu sancı değildir herhalde değil mi,bu ikinci doğumum ama ilkin de hiç sandım olmadığından tecrübeli değilim

Canim korkutmak istmem ama benim de ayni belirtiletim vardi, plasenta ayrilmisti, allah korusun inşallah senin basina gelmesin ama yakinlarda hadtane varsa bi nst ye gitmeni tabsiye ederim.

Canim korkutmak istmem ama benim de ayni belirtiletim vardi, plasenta ayrilmisti, allah korusun inşallah senin basina gelmesin ama yakinlarda hadtane varsa bi nst ye gitmeni tabsiye ederim.
şiddetli bir bulantı değil ama hafif var ..senin yanlış hatırlamıyorsam şiddetliydi.bebek çok hareketli bir de su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…