- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.201
Benim uzuuuun zamandır sancım var, 20'li haftalardan beri ama açılma falan yok. Her sancı doğumu başlatmıyormuş, bazı insanın yapısı bu demek ki. Benim de plasenta artık yaşlanmaya başlamış. 20 Aralığa kadar gelmezse alınacak.Kızlar merhaba, benimde bugün randevum vardı 37+1 im bebek 50 cm ve 3400 gr çıktı. Nst de de bir sürü düzensiz sancım çıktı geçen hafta da sancılarım vardı nst de ama doğum başlamadı. Aslında çocuk tam doğacak boy ve kiloda gibi ama bilemiyorum bu kadar sancıya rağmen niye doğum başlamıyor acaba? 18 Aralık a kadar bekleyelim gelmezse o tarihte sezeryana alırız diye karar verdik. Hayırlısı olsun artık...
Kizlar 35 haftada dogum yapan arkadaslar vardi bu grubta bebegi kuvezde kac gun kaldi bilgi verirmisiniz acaba
Evet kalın diyor doktor buna. Böyle sarıp sarmalamayacakmışız:) ama bence gayet normal dışarısı buz gibi.
Kizlar 35 haftada dogum yapan arkadaslar vardi bu grubta bebegi kuvezde kac gun kaldi bilgi verirmisiniz acaba
Allah Allah neden bana normal gibi davrandı acaba doktor ... suyu şuan iyi dedi . Sızıntı devam eder dedi. Senin devamı geldi mi sezeryana alana kadarAğrım sancım olmadı canım. Akıntı gibi geldi. Çok fazla değildi. Hatta ben akıntı sandım burda sordum ihmal etme git dediler. Gittiğimde suyum geldiği anlaşıldı.
Ay canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun35+1 de yaptım küvezde kalmadı bebegim hatta ciğer geliştirici igne bile olmadık. Ama bu herkese göre degişiklik gösterir
tesekkurler canim.benimde.35de olcak gbi cok.korkuyorumruhum_mavi 35+4 de doğum yaptı ama bildiğim kadarıyla küvözde kalmadı
korkma canım benim ilk gebeliğimde de 35+2 de geldi kızım ve küvözde kalmadı şükür inşaAllah senin bebeğin de kalmaz küvözde. içini ferah tut güzel düşün güzel olsun herşey =) Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllahAy canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun
Söylemeyi unuttum az önce canım dün bide kan aldılar bebekten kan gurubu için bebek babanın kanından olunca daha ağır geçirirmiş sarılığı ve tedavi gerekirmiş kan gurubunu belirlemek için test yapıldı
Bebegi gördükten sonra neden uyuttular çekiştirme yada doktorun dokundugunu falan hhissettin mi birde igne yaparken elektrik çarpmadı gibi birşey oldu mu sendeKızlar tek tek alıntı yapamadım bugün 6 günlük olduk çok şükür iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın benim daha doğumuma vardı gebelik şekerim yüzünden hastanede yatıyordum sonra herşey yoluna girdi ve taburcu oluyordum sonra bana 5 dk da bir sancı geldi karnım sertleşiyor nefes alamıyordum sonra geçiyor ve yine oluyordu doktora dediler nst de çok güzel sancı çıktı haydi dedi doktor Doğuma ben şok oldum oğlumu istedim annemi zorla beklettiler biraz sinir oldum onları görmeden girmem dedim bekledim biraz stres yaşadım yani sonra ameliyatta bu stresli durumum devam etti bebeği çıkardıktan sonra sakinleştirici verip az uyuttular çok şükür kızım iyi ama emzirme problemi yaşadım kızım kilo verdi sarılık arttı hala emzircem diye uğraşıyorum kollarım koptu avent kapak ve lansinoh krem kesinlikle alın bezi sleppy almıştım sizlerden duymuştum gayet iyi çıktı bir paket daha aldım pişik kremi mustela ve sudocrem kullanıyorum Doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun inşallah bekleyenlere de rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Cok saol canimkorkma canım benim ilk gebeliğimde de 35+2 de geldi kızım ve küvözde kalmadı şükür inşaAllah senin bebeğin de kalmaz küvözde. içini ferah tut güzel düşün güzel olsun herşey =) Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al inşaAllah
canım benim arkadaşımın suyu 24. haftada gelmişti ama doktoru bebek çok küçük bekleyelim dayandığı yere kadar demiş.32de doğum yaptı o da .yani her şey normalse beklenebiliyorAllah Allah neden bana normal gibi davrandı acaba doktor ... suyu şuan iyi dedi . Sızıntı devam eder dedi. Senin devamı geldi mi sezeryana alana kadar
Zaten tarihimizde aynıymış :) açılmaya bakmadı bir hafta sonraya son randevu dedi sonra zaten sezeryan günü geliyor hepimizin hakkında hayırlısı :)Benim uzuuuun zamandır sancım var, 20'li haftalardan beri ama açılma falan yok. Her sancı doğumu başlatmıyormuş, bazı insanın yapısı bu demek ki. Benim de plasenta artık yaşlanmaya başlamış. 20 Aralığa kadar gelmezse alınacak.
Isns cnm kahverebgi akinti devm edyr haraketleri azaldi sanki yarnda bole olursa dr gtcmbenim bu ikinci doğumun olacak ama ilk doğumum kendiliğinden başlamadığı için bilmiyorum..ama kahverengi leke normal diyor doktorlar.bir kaç günü başlar belki doğumun inşallah ..
Canim korkutmak istmem ama benim de ayni belirtiletim vardi, plasenta ayrilmisti, allah korusun inşallah senin basina gelmesin ama yakinlarda hadtane varsa bi nst ye gitmeni tabsiye ederim.kızlar sancı olunca bebek hareket eder mi acaba,bulantı olur mu ve vajinada ağrı oluyor mu.benim vajina ve üstünde çok feci ağrı gibi batma hissi oluyor,bulantim var hafif,ama bebek hareketli arada kasılma oluyor bu sancı değildir herhalde değil mi,bu ikinci doğumum ama ilkin de hiç sandım olmadığından tecrübeli değilim
şiddetli bir bulantı değil ama hafif var ..senin yanlış hatırlamıyorsam şiddetliydi.bebek çok hareketli bir de su anCanim korkutmak istmem ama benim de ayni belirtiletim vardi, plasenta ayrilmisti, allah korusun inşallah senin basina gelmesin ama yakinlarda hadtane varsa bi nst ye gitmeni tabsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?