- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.421
Ayni ben herkes dyr stres yapma kolaydi sanki şunun surasinda ne kalms insan rahat olamyr heyecn dorukrs yaniSorma ya bende normal normal sancım gelse de pazartesiye kadar hiç gerek kalmasa diyorum ilki gibi normal olsa diye de çok dua ediyorum bakalım artık pazartesiye kadar stresten doğurucam bu gidişle
Sağol canim cümlemizehakkınızda hayırlısı olsun canım
Hem sancimi bekliyorum hem bebiste gelsin istiyorum artık bakalim ogune kadar bebis gelir belki :)hımm hiç duymamistim ama öyle bir problem yaşamamıştım çok şükür
çok şükür canı...versem şimdi bile emecek 5 yasinda o kadar ki çok seviyor gidip gelip elini sokar koklar
canım bebeği. durumu iyiyse bekleyebilirsin aslında kendi sancını aceleci davranma derim
hiç korkma canım sağlıkla gelecek inşallah..sancini evde çek derim acilman artar strese girmemiş olursun ..sakın ol bu doğal bir süreç..bir de mümkün oldukça kasılmalar esnasında ayakta kalKızlar gece 2 de sancım başladı. 10 dk da bir belimden kasıklarıma. Sabah doktora gittik. 1 cm açıklık şiddetli sancı görüldü. 24 saat içinde doğum başlar dedi ama doktorum izinli olcağından başka bir hastaneye yönlendirdi. Nst sonucunu gösterdiğinizde kesinlikle yatışa alırlar dedi. Diğer hastaneye gittiğimizde sancın az. Kanaman suyun gelmeden yatıramayız dedi... hala 10 dk bir sancım var. Açılmam 1 cm. Akıl verin...başıma ne işler gelicek. Korkuyorum.
Dogumun hayrli olsun cnm gozun aydinKızlar sabah oğluma kavuştum.. darısı bekleyenlere inşallah. Spinal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum genel anesteziden çok çok daha konforlu..şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum kendime gelince detaylarındaki yazarım yine.
Gözün aydın canım allahım size bagışlasın inşallahKızlar sabah oğluma kavuştum.. darısı bekleyenlere inşallah. Spinal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum genel anesteziden çok çok daha konforlu..şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum kendime gelince detaylarındaki yazarım yine.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar sabah oğluma kavuştum.. darısı bekleyenlere inşallah. Spinal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum genel anesteziden çok çok daha konforlu..şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum kendime gelince detaylarındaki yazarım yine.
Canım benim hatırladım seni rabbim hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allahım yüzünü güldürsün göbüşünü doldursun inşallahMerhaba güzel anne ve anne adayları
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum hepinize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım
Ben düşük olmasaydi 25 Aralık'ta anne olacaktım ,,, bu başlığı gördükçe içim ...
Sizden bir ricam var hamilelerin duasi kabul olurmuş derler lütfen benim için dua edermisiniz Allah'ım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese en kısa zamanda hamile kalıp saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canm cani gonulden dilerimki rabbim en kisa zamanda sanada hayrlisiyla nasip eder kimsenn kucagi bos kalmaz ins sende anne olur insMerhaba güzel anne ve anne adayları
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum hepinize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım
Ben düşük olmasaydi 25 Aralık'ta anne olacaktım ,,, bu başlığı gördükçe içim ...
Sizden bir ricam var hamilelerin duasi kabul olurmuş derler lütfen benim için dua edermisiniz Allah'ım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese en kısa zamanda hamile kalıp saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya bide annemdeyim evime gidip artık düzen kurmak istiyorum göçebe gibi burda hiçbi düzen kuramıyosun zatenAyni ben herkes dyr stres yapma kolaydi sanki şunun surasinda ne kalms insan rahat olamyr heyecn dorukrs yani
hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsünKızlar sabah oğluma kavuştum.. darısı bekleyenlere inşallah. Spinal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum genel anesteziden çok çok daha konforlu..şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum kendime gelince detaylarındaki yazarım yine.
canım düş almadıysan eğer mutlaka sıcak duş al suyu görüşlere tut özellikle..bol bol emzir uyarımdık da daha çok sütun gelir..tahin helvası süt yapıyor gerçekten tavsiye ederim.sütüm gelmiyor düşüncesinden mümkün oldukça uzaklaş ki en önemlisi bu.inşallah bir an önce gelirTek tek alıntı yapamadım.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bugun 2. günümüz ama hala sütüm gelmediBebek emmeyi kavradı ama süt gelmiyor.Bugun çok ağlayınca mecburen mama verdik.Ne yapmalıyım biran önce gelmesi için
Ayni ben bende kaynanamla kalyrm cnm dogru duzgn duzenm yok morlm bozk olsada donsem artk diyrm eve iyice bunaldm burda zatenYa bide annemdeyim evime gidip artık düzen kurmak istiyorum göçebe gibi burda hiçbi düzen kuramıyosun zatenbide bugünmü doğurcam yarınmı doğurcam yok gece suyum gelirmi ki derken gelde stres yapma
Canım aramızda 5gün var yani hemen hemen aynı sayılır . Rabbim bebisınle hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.Kızlar bugün kontrolum vardı. 12 gün sonra da Doğum ins. Dr artık direk Doğumda görüşelim dedi ama benim içime sinmedi sanki bir defa daha muayeneye gitmem gerekmiyor mu?
Son 3 haftadır bizde de durum aynı. Bebek haftada 100 gr anca alıyor. Ve her hafta genel durumdaki haftası neredeyse yerinde sayıyor ben gelişim geriliği falan mı dedim ama doktor bana panik paniği doğurur dedi bende sustumCanım aramızda 5gün var yani hemen hemen aynı sayılır . Rabbim bebisınle hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
Bugün benimde kontrolüm vardı farklı bi durum gelişmezse inş bende 18 inde doğuma giricem ama perşembe kontrole bidaha gidicem, ensonki muayenende tahlillerini yaparız dedi bence sende haftaya git kovacak hali yok yani.Buarada bugünkü kontrolünde bebißinin kilosu kaçtı? Benimki 13 günde 100 gr bile almamış yaa max 75gr cık kadar almış ://
2kilo 700 küsür dedi, aa almamış diyince herhalde ben üzülürüm die düşünüp dur bidaha bakayım 2.800 dedi ama ufak tefek bi bebek olacak dedi.şurda toplasan 10gün kaldı inş ozamana az daha alır enazindan tam 3 kg mı tamamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?