2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sorma ya bende normal normal sancım gelse de pazartesiye kadar hiç gerek kalmasa diyorum ilki gibi normal olsa diye de çok dua ediyorum bakalım artık pazartesiye kadar stresten doğurucam bu gidişle
Ayni ben herkes dyr stres yapma kolaydi sanki şunun surasinda ne kalms insan rahat olamyr heyecn dorukrs yani

Hem sancimi bekliyorum hem bebiste gelsin istiyorum artık bakalim ogune kadar bebis gelir belki :)

hiç korkma canım sağlıkla gelecek inşallah..sancini evde çek derim acilman artar strese girmemiş olursun ..sakın ol bu doğal bir süreç..bir de mümkün oldukça kasılmalar esnasında ayakta kal

Dogumun hayrli olsun cnm gozun aydin

Gözün aydın canım allahım size bagışlasın inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün darısı bizlerin başına inşallah

Kızlar bugün kontrolum vardı. 12 gün sonra da Doğum ins. Dr artık direk Doğumda görüşelim dedi ama benim içime sinmedi sanki bir defa daha muayeneye gitmem gerekmiyor mu?

Merhaba güzel anne ve anne adayları
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum hepinize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım

Ben düşük olmasaydi 25 Aralık'ta anne olacaktım ,,, bu başlığı gördükçe içim ...

Sizden bir ricam var hamilelerin duasi kabul olurmuş derler lütfen benim için dua edermisiniz Allah'ım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese en kısa zamanda hamile kalıp saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim hatırladım seni rabbim hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allahım yüzünü güldürsün göbüşünü doldursun inşallah

Canm cani gonulden dilerimki rabbim en kisa zamanda sanada hayrlisiyla nasip eder kimsenn kucagi bos kalmaz ins sende anne olur ins

Ayni ben herkes dyr stres yapma kolaydi sanki şunun surasinda ne kalms insan rahat olamyr heyecn dorukrs yani
Ya bide annemdeyim evime gidip artık düzen kurmak istiyorum göçebe gibi burda hiçbi düzen kuramıyosun zaten bide bugünmü doğurcam yarınmı doğurcam yok gece suyum gelirmi ki derken gelde stres yapma

hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
canım düş almadıysan eğer mutlaka sıcak duş al suyu görüşlere tut özellikle..bol bol emzir uyarımdık da daha çok sütun gelir..tahin helvası süt yapıyor gerçekten tavsiye ederim.sütüm gelmiyor düşüncesinden mümkün oldukça uzaklaş ki en önemlisi bu.inşallah bir an önce gelir

Ya bide annemdeyim evime gidip artık düzen kurmak istiyorum göçebe gibi burda hiçbi düzen kuramıyosun zaten bide bugünmü doğurcam yarınmı doğurcam yok gece suyum gelirmi ki derken gelde stres yapma
Ayni ben bende kaynanamla kalyrm cnm dogru duzgn duzenm yok morlm bozk olsada donsem artk diyrm eve iyice bunaldm burda zaten

Kızlar bugün kontrolum vardı. 12 gün sonra da Doğum ins. Dr artık direk Doğumda görüşelim dedi ama benim içime sinmedi sanki bir defa daha muayeneye gitmem gerekmiyor mu?
Canım aramızda 5gün var yani hemen hemen aynı sayılır . Rabbim bebisınle hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
Bugün benimde kontrolüm vardı farklı bi durum gelişmezse inş bende 18 inde doğuma giricem ama perşembe kontrole bidaha gidicem, ensonki muayenende tahlillerini yaparız dedi bence sende haftaya git kovacak hali yok yani.Buarada bugünkü kontrolünde bebißinin kilosu kaçtı? Benimki 13 günde 100 gr bile almamış yaa max 75gr cık kadar almış ://
2kilo 700 küsür dedi, aa almamış diyince herhalde ben üzülürüm die düşünüp dur bidaha bakayım 2.800 dedi ama ufak tefek bi bebek olacak dedi.şurda toplasan 10gün kaldı inş ozamana az daha alır enazindan tam 3 kg mı tamamlar.

Son 3 haftadır bizde de durum aynı. Bebek haftada 100 gr anca alıyor. Ve her hafta genel durumdaki haftası neredeyse yerinde sayıyor ben gelişim geriliği falan mı dedim ama doktor bana panik paniği doğurur dedi bende sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…