2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sağlıkla gelsinler canım =) aynen ilki mecburi sezeryan buda sezeryan hayırlısı olsun
Benim ilki 40+5 de gelmeyince suniyle başlayıp mecbur sezeryana girdim. Tavsiyem dra güveniyorsanız, sıkıntınızyoksa kendi sancınızı bekleyin. Ben pişmanım.

Bende ole yapiym ya bak konsyrdk benden sonraydin benden once dogurdun:)) suyun nasl geldi anladn bende beklyrm bir isaret ne sanci vsr ne nisan bakalm :)
SormA benimkide aceleci cikti :)Cok tuvaletim gelmisti ilk tutamadim sandim ama sonra wcden ciktim odaya gelene kadar tüm pijamam islanmisti. Bayagi belli oluyo yani :)

SormA benimkide aceleci cikti :)Cok tuvaletim gelmisti ilk tutamadim sandim ama sonra wcden ciktim odaya gelene kadar tüm pijamam islanmisti. Bayagi belli oluyo yani :)
Ayy ins benimde ole olur alrm artk yavrumu kiz son gunler gecmek bilmyr ya :) catlyrm resmen banyo yapyrm egzerszler bakalm nlck:)

hadi iyi istirahatler canım =) vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin. normal mı sezeryan mı canım?
Normal bekliyoruz bizde canım ama Benim dün gece çok az suyum geldi , o yüzden beklemedeyim.. artmaz inşallah farkedemedim gelirse diye korkuyorum

Allah kolaylık versin sana o halde ne diyeyim seninki anacı o zaman neyse sen çocuğuna bak artık onun sevgisi senin ona sevgin iyi eder işallah sizi. Öyle yapacam zaten canım madem kim kıymetli o gelsin yanlarına ya da onlar gitsin kiymetlilerinin yanına:))

Canım geçmiş olsun benim bebişte kaldı yanımda da değildi insan üzülüyor ama geçecek inşallah çabuk atlatması için önemli bu tedavi sık sık emzir aç bırakma canım

Benim ilki 40+5 de gelmeyince suniyle başlayıp mecbur sezeryana girdim. Tavsiyem dra güveniyorsanız, sıkıntınızyoksa kendi sancınızı bekleyin. Ben pişmanım.
ilk doğumum 35+2 de suyum gelmişti ve kızmın kalp atışı yüksek idi acil sezeryana alındım. sezeryan sonra normal doğum yapanda çok nadir o yüzden bu da sezeryan olacak canım

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız
sezaryen yerine de ilaç sürülüyormuş benim ilk sezaryende hicbir şey kullanmamıştım.iz kalmasın diye mi kullanılıyor

Sagol canım insallah. Furacin, madecassol, travacort bu üçünü karıştırıp sürüyorum.

Rezeneyi az miktarda mi hazirlayip veriyorsunuz. Milupa rezene de 100 ml e 1 tatli kaşığı şeklinde tarif var. Az miktarda hazırlayıp hemen mu vermek gerekiyor gün içinde rezene oda sıcaklığında bekleyebiliyor mu?

taze ver canım daha bebek ne de olsa..ama nasıl hazırlandığını bilmiyorum .bitkisi demleme usulü hazırlanıyor

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız
sezaryen yerine de ilaç sürülüyormuş benim ilk sezaryende hicbir şey kullanmamıştım.iz kalmasın diye mi kullanılıyor

Yok canım göbek sarkık oluyor ya o kısım havasiz kaliyor biraz mantar olmasın diye. Ilk sezeryan da bana da verilmemisti ondan mi bilmem dikis yerim zaman zaman kaşınırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…