- 5 Aralık 2018
- 51
- 100
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.441
Yine uyuyamadıkhayır bebek doğunca hiç uyuyamazsın bol bol yat diyenler mi nazar değdirdi nedir mis gibi uykum vardı benim bu iki haftaya kadar sizde durum ne bekleyenler
Benimde ilkBende de durum ayni. Ne guzel uyku duzenim vardi valla nazara geldim yaBir de ben cok korkagim ya. Ilk gebelik olunca zaman yaklastikca korkuyorum Dogum nasil baslar, neler olur, sanci nedir, cok aciyacak mi falan bir suru soru
Benimde ilkama kendim için hiç korkmuyorum. Tek isteğim bebeğim sağ salim doğsun bu yüzden yarın doktora söyliycem 40 ı doldurdugumda kızçem hala gelmemiş olursa suni sancıyla doğumu başlatmasını istiycem bizim doktor bekleme taraftarı ama bakalım bu sefer beni ne diye sepetleyecek
Bizimde 15 ama doktor 17 yi geçerse ışık veriyorum dedi geçmiş olsun yaÇok canım sıkıldı sarılık değerimiz 15.5 çıktı yatış yaptılar mavi ışık veriliyor şu anÇok şükür ki yanımda makinesi aynı odada ne kadar az çıkartırsanız o kadar çabuk iyileşir dediler
Yok özele gidiyorum. Kadın cok yogun ve cok relax o yüzdn takmıyor beni ve evhamlarımıOzele mi gidiyorsun devlete mi canim? Devlette dr.lar pek dedigini takmiyor. Kendileri ne dusunurse ne isterse ona diretiyorlar.
Yok özele gidiyorum. Kadın cok yogun ve cok relax o yüzdn takmıyor beni ve evhamlarımı
Canim oncelikle bebegin hayirli olsun bende spinal anestezi ile dogum yaptim dogum sonrasi emzirmek icin geldiklerinde hem meme ucum olmadigi yapay uc almam gerektigi soylendi hemde sutum gelmemisti yari baygin iken esime mama aldirtmislar ve cocuga biberon ile vermisler sakin bole bisey yapma biberonu sskin hayatina sokma biz hala biberonls besleniyoruz cunku neyse banyo yap gelecek dendi bana surekli banyo yaptim ama gelmedi banyodaki maksatin sicak su tutmak oldugunu soyleyince ben 3.gunun gecesi her cocuga mama vermek icin kalktigimda havlu isitip goguslerime.koydum sabah sutum gelmisti bence sende bi dene maksat sicak tutup kanallari acmak umarim sende de ise yarat ve bebegin seni emer biz hala emmiyoruz bu yuzden cok uzgunumTek tek alıntı yapamadım.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bugun 2. günümüz ama hala sütüm gelmediBebek emmeyi kavradı ama süt gelmiyor.Bugun çok ağlayınca mecburen mama verdik.Ne yapmalıyım biran önce gelmesi için
Canım aramızda 5gün var yani hemen hemen aynı sayılır . Rabbim bebisınle hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
Bugün benimde kontrolüm vardı farklı bi durum gelişmezse inş bende 18 inde doğuma giricem ama perşembe kontrole bidaha gidicem, ensonki muayenende tahlillerini yaparız dedi bence sende haftaya git kovacak hali yok yani.Buarada bugünkü kontrolünde bebißinin kilosu kaçtı? Benimki 13 günde 100 gr bile almamış yaa max 75gr cık kadar almış ://
2kilo 700 küsür dedi, aa almamış diyince herhalde ben üzülürüm die düşünüp dur bidaha bakayım 2.800 dedi ama ufak tefek bi bebek olacak dedi.şurda toplasan 10gün kaldı inş ozamana az daha alır enazindan tam 3 kg mı tamamlar.
hayırlı olsun Canım bol sütlü gününüz olsunKızlar sabah oğluma kavuştum.. darısı bekleyenlere inşallah. Spinal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum genel anesteziden çok çok daha konforlu..şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum kendime gelince detaylarındaki yazarım yine.
herşey yolundaysa gerek görmemiştir canım bende aynı durumdayım =) ne kadar oldu bebişin? nst de sancın çıktı mı? suyun nasıl?Kızlar bugün kontrolum vardı. 12 gün sonra da Doğum ins. Dr artık direk Doğumda görüşelim dedi ama benim içime sinmedi sanki bir defa daha muayeneye gitmem gerekmiyor mu?
kiloya takılma canım =) ben 36+4 de gittiğimde 3075 gr idi 37+4 de 3014gr çıktı =) bu ölçümler son haftalarda doğru olmayabiliyor. doktorum kiloya takılma dedi =)Canim bana hiç son tahlilden filan bahsetmedi direk Doğumdan girdi olaya. Doğum tarihi olarak aramızda bir gün var aslında benim de 19 Aralık ve malesef benim bebeğim de 2900 gr geldi. Bir haftada 200 gr bile almamış. Ayni şeyi benim dr um da dedi öyle tombis bir Bebek olmicak ama cok da zayıf diyemeyiz ins 3 kiloyu bulur dedi. Kiloyu cok dert etmiyorum canim ben artık sen de kafana takma bebekler çabuk toparlanıyor. Yeter ki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalim. Hatta ben yatıp kalkıp şükrediyorum bu günleri gördüm diye çünkü oğlum 1350 gr doğmuştu. 3 kilo benim icin tombis sayılır
Valla evini ayırdıktan sonra annende olsa kayınvalidende olsa senin düzenin gibi olmuyo evime dönmeye can atıyorum aslında zorlanıcam evimde de biliyorum ama hiç olmazsa kendi evim diye düşünüyorumAyni ben bende kaynanamla kalyrm cnm dogru duzgn duzenm yok morlm bozk olsada donsem artk diyrm eve iyice bunaldm burda zaten
Valla zor cnm annende bile olsan insanin kendi evi gibi yok bende annemdeyim dogum yaptim 5.gun kontrolumu bekliyorum gitmek icin ama kendi duzenim olsa cok daha rahat olurdumYa bide annemdeyim evime gidip artık düzen kurmak istiyorum göçebe gibi burda hiçbi düzen kuramıyosun zatenbide bugünmü doğurcam yarınmı doğurcam yok gece suyum gelirmi ki derken gelde stres yapma
Aynen ya evime kavuşmaya can atıyorum iki çocukla zorlansamda kendi düzenimValla zor cnm annende bile olsan insanin kendi evi gibi yok bende annemdeyim dogum yaptim 5.gun kontrolumu bekliyorum gitmek icin ama kendi duzenim olsa cok daha rahat olurdum
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşaAllah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah40+5te kuzum kendiliğinden geliyor çok şükür. Su an hastanedeyim. Dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?