2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kıyamam sana eşinin gelmesi iyi olur tabi insan o durumumda en çok eşini istiyor. Hadi bakalım az kaldı hayırlısıyla

Bence esini dinle cnm baksana nasl insn oldkladini anlams benimde kaynanam tarafi ole iste bence takma kendi evne gt ya kime ne babasi basndaysa kmseye laf dusmez sende utanma
Annemle altlı üstlü oturuyoruz canım kira vermemek için buraya taşındık. Teyzemler falan arka sokakta oturuyo anlıyacağın tüm akrabalar 100 metre ötemde :) Ben haber vermesem illa komşunun biri bebeği görüp yetiştirir hemen. Keşke kötü niyetli akrabaları reddedebilsek. Hadi eşin dostun yanlışını görünce görüşmeyiveriyorsun da böyle olunca çok zor. Keşke çook uzaklarda otursaydım.

Iste hepimizin derdi var herkesin derdi kendine buyuk sennde zor cnm ya durumlar ole olnca mecburi kalysn allah senn yardmcin olsun cnm zor ya cidden dedikoduclar ilk once kendi b..k larna baksnlarda sonra konssnlar baskasnn arkasndan

kızlar bugün babam geldi süpriz yaptı bize 10 gün kalacak. bana başka kadın doktoru 10 aralık demişti sezeryan için ona göre almış izini babam şindiki doktorum 14 aralık da sezeryana alacak. madem cuma günü sezeryan bende denizliye dedene gideyim 2 3 günlüğüne dedi birşey diyemedim. ya o esnada suyum felan gelirse diye düşünüyorum. kızıma bakmak için bana yardımcı olmak için geldi babam. bilmiyorum sevinsem mi napsam ama osa haklı dedem yaşlı babasını görmek istiyor. neyse hayırlısı olsun herşey olacağına varır

Ah ah canım kendilerine gelince hepsi prenses dedigin gibi biz el kızı oluyoruz. Hele birde kacarak evlendiysen kv daha dis gecirmeye çalışıyor.Allahtan eşin en büyük destekcin. En azindan o konuda sansin yaver gitmis.Seninki yapmista söylüyor ben kacarakta evlenmedim ama bana bir yüzük almadi sen düşün ona rağmen yapmadığı seyleri yapmış sizofreni kadın. Esim baska ilde calismaya gitmek zorunda kaldi. Akli bendr kalmasın birazda onlarda gelin niye yanlız kalıyor diye laf ettiler buraya gelsin dediler eşimde getirdi. Ayda bir 2 günlüğüne gelebiliyor yanima. Sozde evimize donecektik ocakta orda doguracaktim. Subat 15te esim bedelli askerlik icin gideceginden kaldim anlayacağın. Gittiğim hastaneden eve gelen faturaya kadar laf ediyorlar. Sürekli hamur isi yapıp duruyorlar. Kv birde piskolojisi bozuk kardesi var gün boyu birde onu çekiyorum, düşün hangi hamile 7. Ayinda 1 ayda 2 kilo vermiş bugün kontrole gittim zayiflamissin diyor bana dr. Ama dogru düzgün beslenme yok sekerim yuksek zaten yiyemiyorum. Kendim gitsem et süt türü sey alsam ya laf oluyor ya niye aldın bize söyle alalım diyorlar. Neler cekiyorum bir bilsen. Senin cezan az kalmış benimki daha bitmez günahım büyükmüş benim. Sağlıkla alırsın da biran evvel evine yuvalana dönersin.

canım hiç deme kaç haftalık doğduğunu başladığın yalanı mecbur devam ettireceksin. öbür türlü bir sürü dedi kodu olur lohusa halinle canın sıkılır.çünkü insan lohusalikta daha hassas oluyor. doğduğunda elbet 7.5 aylık gibi durmayacak sen de gelişimi iyiymiş doktor hep öyle söylüyordu,haftasından önde çıkıyordu kilosu falan dersin. sonuçta 5 kilo doğan bebek de var degil mi. Diğer türlü dedikodunun ardı arkası kesilmez herkes her türlü laf eder canını sıktığına değmez
Nasılsınız kızlar kaç kişi kaldı doğum yapacak
ben varım son bir haftam. haftaya cumartesi sezaryen günüm
hadi gözüm aydın canım.dedeni görmeye gitmesi iyi olmuş maden doğum öncesi.doğumdan sonra kızınla ilgilenir.hem bebek doğacak olursa gelir canım.Sonuçta Turkiye'de hemen gelir .çok sevindim senin adına

40 gun zaten kendinle ilgili bir rahatsızlığın varmış gibi kimseyi kabul etme derim. Zaten bebekler hemen serpiliyor. Sut yaramis deesiniz hemen büyüdü.Anasi belli babasi belli dediğin gibi sadece annen icin 40 gün idare edersiniz

Vallahi cnm tek dusundgm dogum 1 haftam kaldi tek dusundgm o takmamaya clsyrm sabredyrm dogmdan snra bebegmi aldktan snra hic takmam km napyrsa yapsn odadan ckmam

Bebeği sarılık olanlar biz bi gece ışıkta uyuduk iyi geldi bebeğe rengi biraz daha iyi çok şükür paylaşayım dedim :) doktoru da söylemişti florasan ışığı iyi gelebilir diye

Arka sokak olunca çat kapı geliyolar canım. Hiç öyle çekinme falan yok. Kuzenim doğum yapmıştı bi kaç yıl önce evinde kızın hastaneden gelmesini beklediler bildiğin. Hiç düşünmezler rahatsız mısın falan. Müstakil ev bir de dış kapıyı açıp habersizce geliveriyolar.

Canm senn durum benden daha kotuyms pislk kadn bir taraflrna grsn kahpe torununu tasyr yeminle bende oleym evde brsy yiymyrm dgru duzgn yabanci gbi insn ceknyr ne yapsm bakyrlar hep . Esin gormuyr mu brde askere gtcm allah sana bin kat sabir versin kendmden cok sana uzuldum kadermz ayniyms bacm ya( tek duam senin dwha fazla o evde kalmaman cnm benm annemle aram bozk gdemyem senn annenle aran mi kotu

Hayırlısı inş cnm. Yok kiloyu pek dert etmiyorum zaten yeterki sorunsuz sağlıklı bişekilde gelsin inş. O değilde tam 4haftadr aralıksız gribim, oğlumda 3aya yakindr hep hasta bitürlü düzelemiyoruz, burnumuzu silmekten aksırıp tıksırmaktan inan gına geldi bu son haftalarda bunalttı yeminlen, belkide bebiş oyüzden kilo almamıştr bellimi olur. Doktor düzelmeye çalış yoksa erteleme olabilir dedi ama yok aynı devam anlamadim gitti://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…