- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.561
Ben soğan suyu ve kantaron yağı sürmüştüm iyi geliyor dene istersentecrubeli anneler göğüs ucum kucuk diye bebek almadi ebe silikon uc aldirdi onlarla emziriyorum bu sefer de gogus uclarim cok acımaya basladi.emzirirken cok zorlaniyorum daha 3.gunden. biraz kanadı.zeytinyagi surdum kalkan takiyorum hava alsin diye.lansinoh krem suruyorum.daha kotu olmamasi icin ne yapmaliyim..
teşekkür ederim canım evet 7 saat yol =) hayırlısı olsun bakalımcanım hiç deme kaç haftalık doğduğunu başladığın yalanı mecbur devam ettireceksin. öbür türlü bir sürü dedi kodu olur lohusa halinle canın sıkılır.çünkü insan lohusalikta daha hassas oluyor. doğduğunda elbet 7.5 aylık gibi durmayacak sen de gelişimi iyiymiş doktor hep öyle söylüyordu,haftasından önde çıkıyordu kilosu falan dersin. sonuçta 5 kilo doğan bebek de var degil mi. Diğer türlü dedikodunun ardı arkası kesilmez herkes her türlü laf eder canını sıktığına değmez
ben varım son bir haftam. haftaya cumartesi sezaryen günüm
hadi gözüm aydın canım.dedeni görmeye gitmesi iyi olmuş maden doğum öncesi.doğumdan sonra kızınla ilgilenir.hem bebek doğacak olursa gelir canım.Sonuçta Turkiye'de hemen gelir .çok sevindim senin adına
Öyle söyleyeyim sağol canım bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. off ne zormuş insanlarla uğraşmak@sakura22gizli şeker olmasına gerek yok ki bebeğin iri doğması için.hiç o meselelere girme çok laf ederlerse gebelik şekeri bacardi dersin.gizli şeker dersen hayatının geri kalanında da şeker hastası gibi davranmak zorunda kalırsın
evet sezeryan canım e seninde son bir haftan kaldı artık istediği kadar inat etsin en fazla 10gün daha durabilirSezaryan mi cnm ne gzl gunun belli ya ahh bizimde belli olaydi iyiydi hadi hayrli olsn cnm dogumun heyrcn dorktadr bende sizle heyecnlanyrm yeminle:)
Cnm benim de sarılık oldu Işık’ta yatırdım 4 gün biraz daha iyi gibi ama hala var inş geçerBebeği sarılık olanlar biz bi gece ışıkta uyuduk iyi geldi bebeğe rengi biraz daha iyi çok şükür paylaşayım dedim :) doktoru da söylemişti florasan ışığı iyi gelebilir diye
Aynen cnm ole tıpıs tıpis anasinn kucagna gelck kacari yokevet sezeryan canım e seninde son bir haftan kaldı artık istediği kadar inat etsin en fazla 10gün daha durabilir
Dikişlerim ağrıyor haliyle annem olmasa napardım bilmiyorum. Sadece emziriyorum geşeyiyle annem ilgileniyor. Rezene içiyorum sabah akşam çok rahatlatıyor. Meme uçlarım biraz yara oldu gibi ama hallediyoruz şükür. Gece gündüz düzeni yok artık hep aynı :)Ben haken varm doguramadm bir turlusenn nasl gecyr taze anne
İlk sezaryenin mi canımcanım hiç deme kaç haftalık doğduğunu başladığın yalanı mecbur devam ettireceksin. öbür türlü bir sürü dedi kodu olur lohusa halinle canın sıkılır.çünkü insan lohusalikta daha hassas oluyor. doğduğunda elbet 7.5 aylık gibi durmayacak sen de gelişimi iyiymiş doktor hep öyle söylüyordu,haftasından önde çıkıyordu kilosu falan dersin. sonuçta 5 kilo doğan bebek de var degil mi. Diğer türlü dedikodunun ardı arkası kesilmez herkes her türlü laf eder canını sıktığına değmez
ben varım son bir haftam. haftaya cumartesi sezaryen günüm
hadi gözüm aydın canım.dedeni görmeye gitmesi iyi olmuş maden doğum öncesi.doğumdan sonra kızınla ilgilenir.hem bebek doğacak olursa gelir canım.Sonuçta Turkiye'de hemen gelir .çok sevindim senin adına
Bende tek bebekle ilglencm gerisini kaynanamlar yapsn banane :) benimde buyuk ihtimal bole seyler olck cnm bakalm benm nasl geccek:)Dikişlerim ağrıyor haliyle annem olmasa napardım bilmiyorum. Sadece emziriyorum geşeyiyle annem ilgileniyor. Rezene içiyorum sabah akşam çok rahatlatıyor. Meme uçlarım biraz yara oldu gibi ama hallediyoruz şükür. Gece gündüz düzeni yok artık hep aynı :)
Ben de yapamadim daha :) Gerci korku da bastirdi yapmasam mi diye dusunur oldum artik :)Nasılsınız kızlar kaç kişi kaldı doğum yapacak
kizlar ben pazartesi sezeryan olucam nasipse.lütfen dualarinizda benide unutmayin.Allah hepimizin yardimcisi olsub..1.5 yasinda kizimi evde bakiciya birakip doguma gidicem cok buruk olucam o yüzden...Dogum yapanlar lutfen moralinizi yuksek tutun.hic bisey sizden ve bebeginizd3n onemli degil artik.kocaniz anneniz kaynananiz icinizden ne geliyosa soyleyin gitsin:)bir daha bu hak asla verilmeyecek size.yillar sonra bile soylemedikleriniz icinize dert olacakNasılsınız kızlar kaç kişi kaldı doğum yapacak
Gözünüz aydın bebeğinize kavuştunuz ne güzelKızlar ben oğlumu aldım kucağıma... allah herkesin yardımcısı olsun... zor bir doğum geçirdim. İnşallah sizler bir avazda doğurursunuz
Daha iyi olur inşallah canımCnm benim de sarılık oldu Işık’ta yatırdım 4 gün biraz daha iyi gibi ama hala var inş geçer
Canım bebek için aktif olamıyorum. Hayırlı olsun kuzun sağlıkla büyüsünn. Sezeryanla dogum yapmışsın normal sandım o kadar beklemiştin ama önemli olan ikinizin sağlığı. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah :))Merhaba kızlar tüm mesajları okuyamadım cevaplayabildiğim kadar cevaplamaya çalıştım kaçırdıysam kusura bakmayın. Dün mecburi sezaryen oldum çünkü o kadar suni sancıya rağmen açıklığım 2 cm bile olmadı ama sancı çektiğimden dolayı sütten avantajım oldu çok şükür. Azda olsa geliyor sütüm. Sezaryen de sorunsuz geçti ama sonrası kabustu maalesef benim bünyemle ilgili sakın korkmayın doğumla ilgisi yok ufak bir panik atak geçirdim bir müddet nefes alamadım falan çünkü aşırı heycan yapmıştım. Birde tüm gün çok yorgun uykusuz ve açtım. Muhakkak enerjinizi yüksek tutmaya çalışın öyle bir tavsiyem var size. gerisinden korkmayın doktorunuza güvenin herşey iyi oluyor. Bebişimle iyiyiz şimdi uyuyor :) maşallah diyeyim çok küçük nasıl tutacağımı bile şaşırıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun
Anlatırsam korkutmuş gibi olurum sanki...Gözünüz aydın bebeğinize kavuştunuz ne güzelmüsait oldugunuz bir zaman doğum hikayenizi de paylaşırsınız.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?