2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
@sakura22gizli şeker olmasına gerek yok ki bebeğin iri doğması için.hiç o meselelere girme çok laf ederlerse gebelik şekeri bacardi dersin.gizli şeker dersen hayatının geri kalanında da şeker hastası gibi davranmak zorunda kalırsın

Ben soğan suyu ve kantaron yağı sürmüştüm iyi geliyor dene istersen

teşekkür ederim canım evet 7 saat yol =) hayırlısı olsun bakalım

Öyle söyleyeyim sağol canım bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. off ne zormuş insanlarla uğraşmak

Bebeği sarılık olanlar biz bi gece ışıkta uyuduk iyi geldi bebeğe rengi biraz daha iyi çok şükür paylaşayım dedim :) doktoru da söylemişti florasan ışığı iyi gelebilir diye
Cnm benim de sarılık oldu Işık’ta yatırdım 4 gün biraz daha iyi gibi ama hala var inş geçer

Ben haken varm doguramadm bir turlu senn nasl gecyr taze anne
Dikişlerim ağrıyor haliyle annem olmasa napardım bilmiyorum. Sadece emziriyorum geşeyiyle annem ilgileniyor. Rezene içiyorum sabah akşam çok rahatlatıyor. Meme uçlarım biraz yara oldu gibi ama hallediyoruz şükür. Gece gündüz düzeni yok artık hep aynı :)

İlk sezaryenin mi canım

Bende tek bebekle ilglencm gerisini kaynanamlar yapsn banane :) benimde buyuk ihtimal bole seyler olck cnm bakalm benm nasl geccek:)

Nasılsınız kızlar kaç kişi kaldı doğum yapacak
kizlar ben pazartesi sezeryan olucam nasipse.lütfen dualarinizda benide unutmayin.Allah hepimizin yardimcisi olsub..1.5 yasinda kizimi evde bakiciya birakip doguma gidicem cok buruk olucam o yüzden...Dogum yapanlar lutfen moralinizi yuksek tutun.hic bisey sizden ve bebeginizd3n onemli degil artik.kocaniz anneniz kaynananiz icinizden ne geliyosa soyleyin gitsin:)bir daha bu hak asla verilmeyecek size.yillar sonra bile soylemedikleriniz icinize dert olacak

Canım bebek için aktif olamıyorum. Hayırlı olsun kuzun sağlıkla büyüsünn. Sezeryanla dogum yapmışsın normal sandım o kadar beklemiştin ama önemli olan ikinizin sağlığı. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah :))

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…