- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.601
Bekle canım benim nişan geldikten 4 saat sonra sancılar başlamıştı tabi daha uzun süren de olabiliyor. Yürüyüş yap eğil kalk duş al iyi gelecektirkızlar nişanım geldi sanki :/ kahve rengi sümüksü akıntı geldi :/ doktorumen son muayenede nişanın doğumun başlayacağı habercisi değildir demişti bilemedim şimdi napsam :/
bende sancı veya suyun gelmesini bekliyorum bakalımdoğru aslında çocuk gelişim uzmanları da ilk aylarda sadece gece beslemesi yapılmalı sonra bırakılmalı diyor. ama çocuk emmek için uyanırsa bence emzirilmeli.özellikle sen uyandirmazsin ama o uyanırsa da yapacak bir şey yok.
hayırlı olsun bebeğin
inşallah canım
hemen doğum olmuyor canım haftalarca bekleyen de var ..yine de zor istersen doktoruna ama sezaryen gününe kadar bekleyebilir san cin olmazsa ya da suyun gelmezse
tamam canım çok teşekkür ederim hayırlısı olsunBekle canım benim nişan geldikten 4 saat sonra sancılar başlamıştı tabi daha uzun süren de olabiliyor. Yürüyüş yap eğil kalk duş al iyi gelecektir
Gece kendiliginden uyaniyor ama gündüz uyandirip emzirmesi zor. Sarılık olmasın diye mecbur.bide maalesef göğsümün birini reddediyor cok zor alıyor onu çogunlukla sagip buzluga koyuyorum. Ama inatla hep ilk onu veriyorum emdigi kar diye. Vee tabiki yaralar :)Hey emziren anneler gece vardiyalariniz nasil :)) biz emiyoruz simdi her sey yolunda zahmetli ama 2. Cocuk olmasina ragmen harika bir duygu. Dogurmayan az kaldi sanirim allah onlara da saglikli bir sekilde dogum nasip etsin.
Gözün aydın hayırlı olsun :)Çok sağol canım. Evet mecburi sezaryene döndük kısmet böyleymiş. Çok şükür bebeğime kavuştum ya
Ben mecbur ilk hafta kaldiriyorum sarilik ihtimaline karsi gece zaten kendisi uyaniyor bazen çok emerse 2 saat yerine 3 saate kadar bekliyorum. Gündüz daha sık emziriyorum zaten ikiniz ayarlıyosunuz o baği merak etme :)Kizlar benim annem cocuk ilk zamanlar haric uykudan uyandirilmaz emzirmek icin , huysuz yaparsiniz diyor. Biz hep gece uyumusuz. Kardesim de ben 15 yasimdayken dogdu onun da hastalik falan haric hic gece uyandigini,agladigini hatirlamam. Ne kadar dogru bir yaklasim acaba cok merak ediyorum...
özellikle uyandirmazsin canım sen de ama onu genelde bebek belirliyor .benim kız emmeyi bırakana kadar hep uyandı kendisi uyanırdı emmek isterdi.zor oluyor öyle anneninki güzel yöntem ama çocuğa uyarsa tabi.bir de çalışıyoruz her saat başı uyanan çocuk çok zorlarlina0156 . O uyanirsa zaten problem yok ama o sarilik tehlikesini atlattiktan sonra uyuyan cocuk uyandirilmaz, huysuz olur sonra surekli aglar dedi annem. Ben 3 cocuk buyuttum hic biri de gece kalkmadi diyo:) ama 12 gibi beslermis bir de 5 gibi kalkar emzirirdim ama uyku sersemi olurdunuz, sonra 8-9a kadar uyurdunuz diyor. Bakalim artik bebege gore bir duzen oturtcaz.
Kilot şeklinde olani çok rahat taşma sızma derdi yokMerhabalar Kızlar Doğum yapan arkadaşların gözü aydın sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun inşallah:) hastanede laızm olacak dediğiniz depend pet şeklinde olandan mı bahsediyorsunız yoksa kilot mu ? Ben normal pet koydum çantaya ama yeterli olmuyor herhalde
doğru aslında çocuk gelişim uzmanları da ilk aylarda sadece gece beslemesi yapılmalı sonra bırakılmalı diyor. ama çocuk emmek için uyanırsa bence emzirilmeli.özellikle sen uyandirmazsin ama o uyanırsa da yapacak bir şey yok.
hayırlı olsun bebeğin
inşallah canım
hemen doğum olmuyor canım haftalarca bekleyen de var ..yine de zor istersen doktoruna ama sezaryen gününe kadar bekleyebilir san cin olmazsa ya da suyun gelmezse
Tamam canım çok teşekkürlerKilot şeklinde olani çok rahat taşma sızma derdi yok
Canım doğuma yakın bizde de hareketleri azalmıştı. Normalde çok hareketliydi halbuki. İçin rahat etsin diye git bence . Zaten doğuma yakın sık gitmek gerekir önlem amaçlıKızlar bebegmin haraketleri az hissetmyrm dogru duzgn dr gidiym
Aynen dun cnm haraketlydi bgn yok zaten cumrtesi btyrdu gunm dr o zaman gelr baslatrz demisti carsmba gtcktm kontrole devlete gtsm mi belki baslyrmudur ne dysn cokcguclu degl az bole haraketiCanım doğuma yakın bizde de hareketleri azalmıştı. Normalde çok hareketliydi halbuki. İçin rahat etsin diye git bence . Zaten doğuma yakın sık gitmek gerekir önlem amaçlı
Canım dün bende doktora söyledim hareketi eskiye göre azaldı bir gün cok korktum gelicektim dedim dedi ki günde 10 dan azsa mutlaka gel ama 4 saate kadar uyuyabilirler dedi. Sen takip et için rahat etmiyorsa mutlaka git bebeğini senden daha iyi kimse bilemez ve kimse düşünemezAynen dun cnm haraketlydi bgn yok zaten cumrtesi btyrdu gunm dr o zaman gelr baslatrz demisti carsmba gtcktm kontrole devlete gtsm mi belki baslyrmudur ne dysn cokcguclu degl az bole haraketi
Cnm normalde daha dun ust ustte pit pit sesleri cıkardi hani arka arkaya simdi o da yok 3 kere mi ne haraket erti 1 saatt daha bekkyip gtcmCanım dün bende doktora söyledim hareketi eskiye göre azaldı bir gün cok korktum gelicektim dedim dedi ki günde 10 dan azsa mutlaka gel ama 4 saate kadar uyuyabilirler dedi. Sen takip et için rahat etmiyorsa mutlaka git bebeğini senden daha iyi kimse bilemez ve kimse düşünemez
Bende uyandırmıyorum zaten acıkınca uyanıyor ağlıyor :) uykusunu bölünce daha çok huzursuz oluyor.Ben mecbur ilk hafta kaldiriyorum sarilik ihtimaline karsi gece zaten kendisi uyaniyor bazen çok emerse 2 saat yerine 3 saate kadar bekliyorum. Gündüz daha sık emziriyorum zaten ikiniz ayarlıyosunuz o baği merak etme :)
Haber ver canım bişey olmamıştır korkmaKızlar bebegmin haraketleri az hissetmyrm dogru duzgn dr gidiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?